Erdoğan: "6-7 yabancıyı doğru bulmuyorum"

Vay be. Sarper de hülooocu çıktı ya. Neyse her genç kızın başına... Yok yok gelmemeli :)

Başganım boşverin yabancı yerliyi aşağıda sıralayacağım konulardan biri üzerine konuşsak birazda
  1. Yıllarca devlet kadrolarına ve tsk'ya doldurduğunuz cemaatcilerden ve hali hazırda bünyenizde bulunanlardan
  2. Yanlış politikalar yüzünden sadece inşaat sektörünün eline bakan ekonomiden
  3. Avrupa'ya şantaj yapıp para koparmak için ülkeye doldurduğunuz nerden geldiği belli olmayan (çoğunluğu afgan) ve elimizde patlayan milyonlarca mülteciden
  4. Yanlış politikalardan dolayı kurulacak olan Kürdistandan
  5. Bağımsız yargı eğitim ''sistemi'' ve irticai hareketlere göz yumulmasından
  6. Yolsuzluk ve her karış toprağın ranta kurban gitmesinden
  7. Ülkenin derelerinin bile yabancılara satılmasından
Yine attılar önümüze bir sakız çiğneyip duralım.Ben bir tahminde bulunayım ülkemiz için hayati bir konu olan yabancı sınırlaması 25 Eylül haftası netleşir bütün hafta 7/24 millet alınacak kararı konuşur neden mi 25 Eylül ? (25 Eylül 2017 Kürdistan Referandumu)

Yine olmazdı bu sefer siz bizi ezecektiniz.

erdogan_sen_kimsin_ya.jpg

Başganım boşverin yabancı yerliyi aşağıda sıralayacağım konulardan biri üzerine konuşsak birazda
  1. Yıllarca devlet kadrolarına ve tsk'ya doldurduğunuz cemaatcilerden ve hali hazırda bünyenizde bulunanlardan
  2. Yanlış politikalar yüzünden sadece inşaat sektörünün eline bakan ekonomiden
  3. Avrupa'ya şantaj yapıp para koparmak için ülkeye doldurduğunuz nerden geldiği belli olmayan (çoğunluğu afgan) ve elimizde patlayan milyonlarca mülteciden
  4. Yanlış politikalardan dolayı kurulacak olan Kürdistandan
  5. Bağımsız yargı eğitim ''sistemi'' ve irticai hareketlere göz yumulmasından
  6. Yolsuzluk ve her karış toprağın ranta kurban gitmesinden
  7. Ülkenin derelerinin bile yabancılara satılmasından
Yine attılar önümüze bir sakız çiğneyip duralım.Ben bir tahminde bulunayım ülkemiz için hayati bir konu olan yabancı sınırlaması 25 Eylül haftası netleşir bütün hafta 7/24 millet alınacak kararı konuşur neden mi 25 Eylül ? (25 Eylül 2017 Kürdistan Referandumu)
Kurdistan kurulamaz orada kolay kolay.
Kurulduğu vakit de savaş çıkar ki nedeni de Kurdistan kurulduğundan da değil ha.
Petrol meselesi. Araplar Amerika zaten tehdit etmiyor bunlara boşuna.

Bu ülkenin bir Futbol Federasyonu var, Gençlik Spor Bakanlığı var, İl Spor müdürlükleri vs. var.
Yahu sana ne? Neden yoruluyorsun bu kadar? Her şeye nasıl fırsat bulup yetişe biliyorsun?

Kurdistan kurulamaz orada kolay kolay.
Kurulduğu vakit de savaş çıkar ki nedeni de Kurdistan kurulduğundan da değil ha.
Petrol meselesi. Araplar Amerika zaten tehdit etmiyor bunlara boşuna.

Tek bir medyaya, tek bir siteye odaklanmamak gerek.
Amerika tehdit ediyor diyorsun ama görüyoruz ki Suriye Kürtlerine her hafta binlerce Tır silah yardımı yapılıyor.
Amerika tehdit falan etmiyor aksine sırtını sıvazlıyor.
Hiçbir şey olmaz. Kuzey Irak bölgesi kurulurken de böyle diyorduk ve sonrasında kanka olduk onlarla.
Petrol meselesine gelecek olursak da zaten Irak'ın petrol bölgeleri Kuzey Irak'ın sınırları içerisinde.
Demek istediğim: Hiçbir şey olmaz. Zaten komşuyduk böyle devam eder.

Tek bir medyaya, tek bir siteye odaklanmamak gerek.
Amerika tehdit ediyor diyorsun ama görüyoruz ki Suriye Kürtlerine her hafta binlerce Tır silah yardımı yapılıyor.
Amerika tehdit falan etmiyor aksine sırtını sıvazlıyor.
Hiçbir şey olmaz. Kuzey Irak bölgesi kurulurken de böyle diyorduk ve sonrasında kanka olduk onlarla.
Petrol meselesine gelecek olursak da zaten Irak'ın petrol bölgeleri Kuzey Irak'ın sınırları içerisinde.
Demek istediğim: Hiçbir şey olmaz. Zaten komşuyduk böyle devam eder.

Ek olarak bizim desteklemediğimiz ne malum sözde bayraklarını Ankara'da defalarca Bayrağımızın yanında dalgalandırdık.

Ayrıca seçim reklamlarında geçen bir cümleye dikkat çekmek istiyorum ''tek toplum,tek kültür,tek hedef,tek ulus,tek devlet'' bana bir yerlerden tanıdık geliyor bu cümle kim kullanıyordu ki acaba bunun başka bir türevini ''rabia+1''

Geceden uykusu kaçmış hemen sınırlama getirelim diye bekleyenler vardır muhtemelen.

Ben artık bu durumdan Erdoğan'ın da rahatsız olduğunu düşünüyorum. Bunu son dönemde yaptığı söylemlerde fazlasıyla hissediyorum. Dalkavuk çok, iki dudağının arasından çıkan her sözcüğü emir hatta onun bile ötesinde kabul eden insanlar var. Bu başlarda güzel gibi gelir insana ama düşünsenize her söylediğinizi sorgusuz, sualsiz yerine getirecek insanlar olduğunu, sözleriniz gram tartışılmıyor, sorgulanamıyor. Her söylediğiniz "Tabi efendim en iyisini siz bilirsiniz" denip doğruluğu bile tartışılmadan uygulandığını.

YouTube

dünyayı anlayamamış bir düşünce

samsung a güney kore devleti acaba çalışanlarınız güney kore li olmak zorunda diye bir tavsiye de mi bulunuyordur ya da karlılığınızı, inovasyonunuzu geliştirmeniz,pazarınızı daha da büyütmeniz için yabancı beyinleri de çalıştırmalısınız diye mi tavsiye de bulunuyordur

paranın ve başarının milliyeti yok artık sadece markası var

İsterse gayet rahat değiştirir, kimse de ağzını açamaz. Bu ülkede ciddi ciddi siyasetin yönettiği takımlar var ve kimse ağzını açamıyor ya.. Siz neyden bahsediyorsunuz.

Osmanlıspor,Başakşehir,Kasımpaşa ve Gazişehir gibi takımlara bir kere ses çıkaran gördünüz mü? Yok. Hatta sempatik bulan var bu takımları.

Almanya'da Leipzig sırf dev sponsor tarafından yönetiliyor diye Bayern'den fazla nefret ediliyor. Oy kaybı da olmaz bundan dolayı.

dünyayı anlayamamış bir düşünce

samsung a güney kore devleti acaba çalışanlarınız güney kore li olmak zorunda diye bir tavsiye de mi bulunuyordur ya da karlılığınızı, inovasyonunuzu geliştirmeniz,pazarınızı daha da büyütmeniz için yabancı beyinleri de çalıştırmalısınız diye mi tavsiye de bulunuyordur

paranın ve başarının milliyeti yok artık sadece markası var

Akp hükümeti de böyle düşünüyor zaten.Ülkenin her karışını kapitalleştirmeye globalleştirmeye çalışırlarken futbolu millileştirmeye çalışıyorlar tezat bu zaten.

bunlar da bi acayip.

kendilerinin zamanın da geliyor sistem sonra da değişsin diyor. Teog-yabancı kuralı adam her şeyi biliyor la

bu ülke bu adamın her dediğinin tersini yapsa 5 yıl içerisinde sporumuzla kültürümüzle eğitimimizle sanatımızla avrupanın zirvesine yerleşiriz.

O zaman fernando ndiaye gomis maiconla devre arası vedalaşılmalı asamoaha kusura bakma gardaş seni alamıyoz denmeli sabri ve umuta yeni sözleşme teklif edilmeli feguliyi de ciguli ike takas etmeliyiz

Akılı insan herkesten herşeyden öğrenmeye özen gösterir.
Normal insan tecrübelerinden öğrenmeye çalışır.
Aptalı ise herşeyi bilir.

İmza : Sokrates

Adam ne güzel yorumda bulunmuş zamanında.

6 yabancı çok deyip 8 yabancıyla portoyu yenen beşiktaşı övmek de nasıl bir kafa tam çözemedim.

Esas komik olan şu ki bence futbol milli takımımız basket takımından çok daha iyi durumsa oyuncu seçme konusunda ama basket iyimis futbol kötü vay be.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt