Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Vay be. Sarper de hülooocu çıktı ya. Neyse her genç kızın başına... Yok yok gelmemeli 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortam zaten gergin bu konulari daha sonra munazara edelim linc edilmeni istememYine olmazdı bu sefer siz bizi ezecektiniz.
Kurdistan kurulamaz orada kolay kolay.Başganım boşverin yabancı yerliyi aşağıda sıralayacağım konulardan biri üzerine konuşsak birazda
Yine attılar önümüze bir sakız çiğneyip duralım.Ben bir tahminde bulunayım ülkemiz için hayati bir konu olan yabancı sınırlaması 25 Eylül haftası netleşir bütün hafta 7/24 millet alınacak kararı konuşur neden mi 25 Eylül ? (25 Eylül 2017 Kürdistan Referandumu)
- Yıllarca devlet kadrolarına ve tsk'ya doldurduğunuz cemaatcilerden ve hali hazırda bünyenizde bulunanlardan
- Yanlış politikalar yüzünden sadece inşaat sektörünün eline bakan ekonomiden
- Avrupa'ya şantaj yapıp para koparmak için ülkeye doldurduğunuz nerden geldiği belli olmayan (çoğunluğu afgan) ve elimizde patlayan milyonlarca mülteciden
- Yanlış politikalardan dolayı kurulacak olan Kürdistandan
- Bağımsız yargı eğitim ''sistemi'' ve irticai hareketlere göz yumulmasından
- Yolsuzluk ve her karış toprağın ranta kurban gitmesinden
- Ülkenin derelerinin bile yabancılara satılmasından
Kurdistan kurulamaz orada kolay kolay.
Kurulduğu vakit de savaş çıkar ki nedeni de Kurdistan kurulduğundan da değil ha.
Petrol meselesi. Araplar Amerika zaten tehdit etmiyor bunlara boşuna.
Yigit sinan nejat
Hedef gostermek gibi olmasin ama neden milletin sinirleriyle oynuyor bu uyeler.
Abi yeter ya birisi duruyor digeri basliyor engelliyorsun yine cikiyor karsina.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tek bir medyaya, tek bir siteye odaklanmamak gerek.
Amerika tehdit ediyor diyorsun ama görüyoruz ki Suriye Kürtlerine her hafta binlerce Tır silah yardımı yapılıyor.
Amerika tehdit falan etmiyor aksine sırtını sıvazlıyor.
Hiçbir şey olmaz. Kuzey Irak bölgesi kurulurken de böyle diyorduk ve sonrasında kanka olduk onlarla.
Petrol meselesine gelecek olursak da zaten Irak'ın petrol bölgeleri Kuzey Irak'ın sınırları içerisinde.
Demek istediğim: Hiçbir şey olmaz. Zaten komşuyduk böyle devam eder.
Geceden uykusu kaçmış hemen sınırlama getirelim diye bekleyenler vardır muhtemelen.
Ben artık bu durumdan Erdoğan'ın da rahatsız olduğunu düşünüyorum. Bunu son dönemde yaptığı söylemlerde fazlasıyla hissediyorum. Dalkavuk çok, iki dudağının arasından çıkan her sözcüğü emir hatta onun bile ötesinde kabul eden insanlar var. Bu başlarda güzel gibi gelir insana ama düşünsenize her söylediğinizi sorgusuz, sualsiz yerine getirecek insanlar olduğunu, sözleriniz gram tartışılmıyor, sorgulanamıyor. Her söylediğiniz "Tabi efendim en iyisini siz bilirsiniz" denip doğruluğu bile tartışılmadan uygulandığını.
dünyayı anlayamamış bir düşünce
samsung a güney kore devleti acaba çalışanlarınız güney kore li olmak zorunda diye bir tavsiye de mi bulunuyordur ya da karlılığınızı, inovasyonunuzu geliştirmeniz,pazarınızı daha da büyütmeniz için yabancı beyinleri de çalıştırmalısınız diye mi tavsiye de bulunuyordur
paranın ve başarının milliyeti yok artık sadece markası var