Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Hayırlı işler hacı abiler. Bu ülkede cumhuriyetin tek kalesi ve tek bağımsız kuruluşu galatasaraydır demedik boşuna yıllardır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş otopark mafyası,tinerci,kapkaççı,yan kesicilerin takımıydı benim bildiğim.Galatasaray akademik ve burcuvalarin takimi
Besiktas halkin milletin takimi
Fenerbahce ne
Galatasaray akademik ve burcuvalarin takimi
Fenerbahce ne
geride kalmak değil o en iyi üyelik sistemi bizde43 bin uyeleri varmis, burada cok geri de kaldik farkinda değiliz
hooligancilik yap diye demedik onuBeşiktaş otopark mafyası,tinerci,kapkaççı,yan kesicilerin takımıydı benim bildiğim.
Gerçekleri söyledik aga.nekadar kafadan kırık var beştaşı tutuyor,sosyolojik tahlillerime dayanarak söylüyorumhooligancilik yap diye demedik onu
50 bin uye yillik aidat 100 euro olsa, her yil 5 milyon euro öndeler. Sen hala kendini avutmaya devam.geride kalmak değil o en iyi üyelik sistemi bizde
Bu tip şovlar fayda getirmez. fb şampiyonluk için yaptığı bütün rezilliklerin bedelini ilerde öder.
bein olsam ben direk bunlarin hepsine dava acarimGoksel gumusdag rte spor bakanı nihat özdemir hepsi orda maşallah
Uzun vadede ödeyebilir yalnız.şuan saltanatın sefasını süren fenerliler elbet birgün adaletin tokatını yiyecektir.Ortada olan şikenin bedelini ödemedi. Bu toplantının bedelini mi ödeyecek? Espri tarzını değiştirmelisin Ozancığım.
Galatasaray akademik ve burcuvalarin takimi
Fenerbahce ne