Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.321
- 1.275
- 648
Son kalenin geldiği ortama bak 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olaya bak tff başkanı, cumhurbaşkanı bir kulübün divan kurulunda. Bizden ali koç katılsa ortalığı yangın yerine çevirir herifler. Bu derece arsız bir topluluk görmedim ben
Olaya bak tff başkanı, cumhurbaşkanı bir kulübün divan kurulunda. Bizden ali koç katılsa ortalığı yangın yerine çevirir herifler. Bu derece arsız bir topluluk görmedim ben
edit: oha lan başakşehir başkanı ile rıdvanda oradaymış eyvahlar eyvahlar ülkeye bak
yeni turkiye kardesim. tff baskanida tarafsiz olurdu benim bildigim ama fenerin partisanligini yapiyor.cb dediğin tarafsız olur. zaten partili olarak ne halt olduğunu belli etti.
Şerro onu bunu geçte bu sene napariz.Spora siyasetin karışmasının en güzel örneği
Ligimiz 2-3 yıldır diğer yıllara göre daha vasat olduğu gibi Anadolu takımlarda eskisine biraz daha güçlü özelikle yabancı sınırı sayesinde.Hiç umudum yok bu sezon için. Takım zaten uzun yıllardır kötü iki senedir şansa bala şampiyon oluyoruz güzel futbol oynamadan
Fenerin geçmişten beri tek kalesi para ve güçtür. Para ve güç kimdeyse ona eğilirler. Şahenki, ülkeri,koçu, siyaseti, alayı yıllardır destekliyor bunları buna rağmen tokat manyağı yaptık ezikleri. Adil bi ortamda bunları direk tarihin tozlu sayfalarına gömerdik