Erdoğan Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Oluyor!

Şimdi hakem hakem diyoruz da akşam hakem fb aleyhine nasil hata yapsın nasi objektif davranabilsin bunun olması şu şartlarda imkansiz. Ha olurda mert bi hakem çıkıp kardeşim maçlarda objektif karar veremiyoruz elimiz ayağımız titriyor bu ortamda ben hakemliği bırakıyorum deyip ülke tarihine adını altin harflerle yazdirirsa o zaman başka. Şu şartlar altında Fenerbahçe şampiyon dur aksi bi durumda 6-7 hakemin daha kafasi gider bunun herkes farkında.

Lafa gelince yalaka olan biz oluyoruz.

kongrede gözler dompf reisi aramadı değil.

21986951b88a9420a0398ed80a9f04fe_3.jpg

1959 öncesi şampiyonlukları değilde çok istedikleri stadın yanındaki kenan evren lisesini vermiş diyorlar.yakında anlaşması yapılacakmış.

Son kaleeeeee leeeyyynn ne sandınız.
Bunların içindeki en büyük şeytan kaypak gevşek Rıdvan diğerleri maşa ama rıdvan ayrı bir karaktersiz.

Fenerin geçmişten beri tek kalesi para ve güçtür. Para ve güç kimdeyse ona eğilirler. Şahenki, ülkeri,koçu, siyaseti, alayı yıllardır destekliyor bunları buna rağmen tokat manyağı yaptık ezikleri. Adil bi ortamda bunları direk tarihin tozlu sayfalarına gömerdik

Feneri seviyor fakat ben koctan tusiadci tayfadan hoşlandığını hiç sanmıyorum Ali'ye bizzat demişti gezici ruhlular diye

Herkes bunlardan yana doğru fakat biz öyle bir oyun oynuyoruz ki hakemleri nihati vs eleştirmeye gerek kalmıyor

Olaya bak tff başkanı, cumhurbaşkanı bir kulübün divan kurulunda. Bizden ali koç katılsa ortalığı yangın yerine çevirir herifler. Bu derece arsız bir topluluk görmedim ben

edit: oha lan başakşehir başkanı ile rıdvanda oradaymış eyvahlar eyvahlar ülkeye bak

Spor bakanı da oradaydı. Yani bütün Galatasaray düşmanları ordaymış.

cb dediğin tarafsız olur. zaten partili olarak ne halt olduğunu belli etti.

Hiç umudum yok bu sezon için. Takım zaten uzun yıllardır kötü iki senedir şansa bala şampiyon oluyoruz güzel futbol oynamadan

Milyar dolara yakın borcun var fener olarak. Seve seve yalayacaklar bu konumda.

Fenerin geçmişten beri tek kalesi para ve güçtür. Para ve güç kimdeyse ona eğilirler. Şahenki, ülkeri,koçu, siyaseti, alayı yıllardır destekliyor bunları buna rağmen tokat manyağı yaptık ezikleri. Adil bi ortamda bunları direk tarihin tozlu sayfalarına gömerdik

Adil bir ortamın dışında senelerdir gelen beceriksiz yöneticilerde buna engel olmuştur.Özellikle transfer dönemlerinde inaanılmaz basit hatalar yaparak hem ekonomik olarak hemde avrupada dibi görmemizi sağladılar.

Özellikle polat döneminden bugüne çok ciddi fırsatlar elimize geçmesine rağmen inanılmaz kötü kullandılar.
örnek vermek gerekirse bjknin o iki senelik hem transferde hemde sportif olarak çok ciddi başarılar yaşadığı dönemi aynı yöneticilerle biz yaşasaydık inanılmaz bir boyuta geçerdik.bjknin çapı yetmedi ve dağıldılar.
Bize bjknin o dönemki transferleri yapan akıllardan lazım.
Ama yok bizim başımızdakilerin Galatasaray umrunda olmadığı için ahbap çavuş ilişkisiyle yönetici alınıyor.Galatasarayı biraz sevseler bu işten anlayan adamları bulup yönetici yaparlar.

Bu konu başlığına gelirsek cumhurbaşkanının ve federasyon başkanının şu divan kuruluna katılması tam bir fiyasko.Galatasaraylı olsaydıda ve bu ziyaret yapılsaydı aynı cümleleri kurardım.

işin başka bir acı tarafı toplum olarak ahlaki yönden hergeçen gün dibe vuruyoruz.Çıkarcılıkda, yalakalılıkda sınır tanımayan bir toplumumuz var.Bu sadece siyesette değil hayatın her alanında var.Para, mevki ve makam için ruhunu satacak insanlar dolu memlekette...

Geri
Üst Alt