Eren Derdiyok ile 3 Yıllık Ön Protokol İmzalandı!

Şampiyon olunca hali altina süprülür sadece. Sonra yine hortlar:D
Katkıları olursa şampiyonluk da demek oluyor ki eleştirenler yanılmış olur az çok. Türkiye'de şampiyonluklar ucuz kazanılmıyor genellikle yani transfer konularında.
İsimler heyecan verici marka isimler değil tabiki ki bende yıldız isimler görmeyi tercih ederdim.
Ama hem bu yönetim hemde bir çok farklı faktörler izin vermiyor şimdilik bu tür transferlere. Eren olursa leiva ve Tolga transferleri hiç de değil. Bide bruma transferimiz var yani ve onunla birlikte çok daha iyi sneijder izleyeceğiz. Takımın genelinde fena takım olmuyoruz yarış için ne kadar da gerçek tecrübeli lider stoper eksikliğini yaşasakda

Forvet forvet dediniz baskanimda gitti aldi, daha ne istiyonuz renktolar ?

Katkıları olursa şampiyonluk da demek oluyor ki eleştirenler yanılmış olur az çok. Türkiye'de şampiyonluklar ucuz kazanılmıyor genellikle yani transfer konularında.
İsimler heyecan verici marka isimler değil tabiki ki bende yıldız isimler görmeyi tercih ederdim.
Ama hem bu yönetim hemde bir çok farklı faktörler izin vermiyor şimdilik bu tür transferlere. Eren olursa leiva ve Tolga transferleri hiç de değil. Bide bruma transferimiz var yani ve onunla birlikte çok daha iyi sneijder izleyeceğiz. Takımın genelinde fena takım olmuyoruz yarış için ne kadar da gerçek tecrübeli lider stoper eksikliğini yaşasakda

Şampiyon olsa dahi bir Eren şampiyon yapmayacak bizi sonuçta. BEN Maliyetleri eleştiriyorum o değişmez bende. Eren iyi top oynar o başka konu İlla yildiz alinsin kafasinda değilim. Mesela Dembele vardi. Şöyle böyle imza para istiyor deniyordu herif Celtic'e gitti. Onun gibi scout transferi yapilabilirdi. Bir sürü bonservissiz iyi topçu vardi alinmadi. Benim sinirim buna. Sonra FFP DİYip ağliyorlar. Yalanlari bin oldu bu adilerin.

Forvet forvet dediniz baskanimda gitti aldi, daha ne istiyonuz renktolar ?

BUNU istiyorlar galiba. Dörsun boskanimi delendirmesinler vallahi...

187652639_tn30_0.jpg

Şampiyon olsa dahi bir Eren şampiyon yapmayacak bizi sonuçta. BEN Maliyetleri eleştiriyorum o değişmez bende. Eren iyi top oynar o başka konu İlla yildiz alinsin kafasinda değilim. Mesela Dembele vardi. Şöyle böyle imza para istiyor deniyordu herif Celtic'e gitti. Onun gibi scout transferi yapilabilirdi. Bir sürü bonservissiz iyi topçu vardi alinmadi. Benim sinirim buna. Sonra FFP DİYip ağliyorlar. Yalanlari bin oldu bu adilerin.
Hazir 1 yabanci yerine yerli tercih etmekte beis gormemis demek baskanimiz vardir 1 bildigi heis

bu dakikadan sonra küfür etmenin manası yok.

mecbur destek verecez. baskıya sokarsak sçr çünkü.

İşte bunların çapı bu kadar.

Bakin rodallega icin 1.7 milyon cok pahaliydi.

Cunku kucuk takim golcusu.

O veya niasse alinsaydi saglam kufur ederdim.

Her 2 si de genis alan golculeri.

Eren genis alan golcusu degil.

Tabi bana gore takimin yedek golcusu olmaliydi eren ama yapacak bisey yok , dursun var basta !!

Bakin rodallega icin 1.7 milyon cok pahaliydi.

Cunku kucuk takim golcusu.

O veya niasse alinsaydi saglam kufur ederdim.

Her 2 si de genis alan golculeri.

Eren genis alan golcusu degil.

Tabi bana gore takimin yedek golcusu olmaliydi eren ama yapacak bisey yok , dursun var basta !!

yan gelip yatan tarzın topcusu degil ise katkı sağlar.

umut bile ilk sezonunda katkı sağlamıstı, sonrasında yollanmalıydı cünkü pilini o sezon bitirdi.

yaş itibariyle eren 3 sezon as-yedek katkı sağlayabilir. tabi ''yatmayacaksa''

King olacak adam bizde inşallah ve u dönüş showu izleyeceğiz buralarda belkide.
Birileri yinede King olsa bile her hatasında küfür edecek ve belkide ve belkide şaban diye seslenecek

Sonra dönüp Olcan'a Tarık'a Umut'a Yiğit'e Sercan'a ve daha nice örneklere bakacak, bu dediklerinin olmayacağını hatırlayıp, küfür etmeye devam edecek :asd22:

Sonra dönüp Olcan'a Tarık'a Umut'a Yiğit'e Sercan'a ve daha nice örneklere bakacak, bu dediklerinin olmayacağını hatırlayıp, küfür etmeye devam edecek :asd22:
Kötü örnekler kamyon dolusu var ama iyi örneklerde var ümit karan hakan şükür necati gibileri.

konu : evlatkolik dersine giriş , soru 1) serdar+eren = 8 milyon , poldi + pato = 7 milyon ise yönetim nedir ??

20 golu bulacagini dusunuyorum. Gecen sene umut yerine olsaydi bunu bulurdu zaten bos kaleye net 5 tane kacirmisligi vardi herifin, hele benfica maci hala cikmiyor aklimdan.

Kötü örnekler kamyon dolusu var ama iyi örneklerde var ümit karan hakan şükür necati gibileri.

Bundan 15 sene öncesinden bahsediyorsun Fatih. O zaman yerli futbolcular ahlaklı, çalışkan ve hedefleri, takımları uğruna en yeteneksizi dahi en üst düzeyde mücadele eden ve kendini geliştirmek için çaba harcayan insanlardı. Ben Hakan Şükür'ün antremandan sonra kalıp, 4 saat ekstra çalıştığını biliyorum. Bu adam sırf takım uğruna saha da basmadık yer bırakmaz, sonra da çok gol kaçırıyor diye eleştirilirdi halbuki bazen komik goller kaçırmasının nedeni çok yorulduğu içindi mücadele ederken. Yeni nesil topçularda Burak, Umut filan işte. O yüzden bence Necati'leri Bülent'leri bu zamanın futbolcuları ile kıyaslamak çok büyük ayıp olur. Bunu sadece kendi futbolcularımız için değil, bütün yerli futbolcular için söylüyorum. Belli bir seviyeye geldikten sonra egosu tavan yapmayan, ben ne oldum havalarına girmeyip takımı için herşeyi ortaya koyan bir futbolcu yok. Bir tane bile.

Geri
Üst Alt