Eren Derdiyok, İmza İçin Kamptan Ayrıldı!

İşte diyorum ya kim ister paf da sürünmeyi diyecem de bu karaktersizler için çok problem değiil

S.A Beyler!

Ozlediniz mi

Uzun sure girmeyi dusunmuyordum. Futboldan soguttular serefsizler. Sadece
su Umut ve Donk'a bela okumak icin girdim.

ABV karaktersiz serefsiz hainler

Ulan paranizida veriyoruz ama hala asalaklik...

Diyecek birsey bulamiyorum

Ancak Turkiye'de olur zaten boylesi. Avrupa'da millet gozunun yasina bakmiyor. Napoli baskani servet kazandirmis futbolcusuna girisirken , biz ise kale agizindan gol atamayan adamlara itaat ediyoruz

Turk Futbolu = Absolute Bullshit

Son düzenleme:
dursun futbol piyasasına yeni bir fikir veya buluş getirdi. gönderilen oyuncunun parasını kulüp ödüyor.
Bu adam beyni nakli felan mı geçirdi. eşşek olursan semer vuran çok olur.
agustostaki mali kongrede borcun 2 milyar liraya ulaştığını nasıl açıklayacak merak içerisindeyim

Bu iş daha da b.ka sarmadan derhal görüşmeleri durdurmak gerek yoksa bu kasımpaşa bruma yı sinanı falan da alıp ücretlerini bize ödetecekler madaem 4m€ paranız var gidin fransa belçika 2.liglerinden 1 er milyona 4 tane hayvani adam alın

4 Milyon Euro ödeyecekmişiz.

Donk ve Umut gitmeyi kabul etmemiş.

NTVSpor

Allah cezanızı versin kan emici soysuzlar..çivi çakın kulübe hatta çoluğunuzu çocuğunuzu da yazdırın onlar da sizin gibi sömürsünler bu kulübü... Ulan ahlaksızlar 100 kere protesto yediniz İSTEMİYORUZ GİDİN dedik yine laftan anlamıyorsunuz.. G.tü b.klu donk daha 6 ay önce kasımpaşadaydı şimdi neyini beğenmiyormuş..

Yok abi yok şu malları başımıza bela eden dursuna sövmek lazım..umut niye uğraşırsın donk u niye alırsın.. Çıldıracağım şu takıma bir de karakterli topçu gelsin istenmediği yerde durmasın..olcanı da tarıkı da umutu da aynı b.kun laciverti hepsi.. Bizim saf dursun adamların maaşını ödemeyi kabul etmiş yine göndremiyoruz cidden çıldıracağım ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok fazla rakamlar bunlar ya. Eren iyi oyuncu olabilir ama en fazla 2 milyon + 2 oyuncuya bitirirsin.

Ne beceriksiz adam bu huzurevi toplulugu.

Tarık alınırken ''Yiğit transferinden daha enayice bir transfer olamaz diyordum, şimdi Tarık bayrağı kaptı, artık uzun süre bırakmaz!'' minvalinde veryansın etmiştim...

Üstelik FFP kıskacında iken, Donk müsrifliği ve son olarak Eren; sınanıyoruz belli de tahammülün de bir sınırı var...Alınmasını isterim ama böyle bir bedelle değil elbette...

Hala çıkıp anlaşma yok diyormuş rıza denen adam.. Adamlar asrın kazığını atıyor hala doymuyorlar...sen kaz olursan yolacak adam çok çıkar...6 milyon civarı bir rakama tekabül ediyor (umut-donkun maaşıyla) ulan 6 milyon ya ..Adamlar 3 milyona patoyu getiriyor bedavaya gomezi kiralıyor biz ereni 6 milyona almak için 40 takla atıyoruz

dünya şampiyonu poldiyi 3 milyon euro bonservisle aldığımız düşünüldüğünde giren kazıkların boyu gökdelen kadar dünya markasıyız diyoruz sınır kapısından çıkıp transfer yapamıyoruz

ederinin kat kat üstüne gelen hicbir topcunun bizde basarılı olma ihtimali yok.

cünkü taraftar baştan tepki koyuyor ve oyuncunun en ufak hatasını bekliyor. oyuncuda beklentiler altında eziliyor.

eren 1.5-2m euro arasına gelirse basarılı olabilir. 6m euro'ya gelirse net ıslık yer.

Tek güzelliği takaslar olacaktı kasımpaşa ve oyuncular taktı

Geri
Üst Alt