# Eren Derdiyok

Kürt olabilir yani niye bir sorun mu var ? Galatasaray'da daha önce hep Türkler mi oynadı ? Hiç Kürt yokmuydu ? Ermeni diye mkhitaryan'ı almayacakmıyız ?

Kardeşim beni sakın yanlış anlama ama Kürdistan diye bir yer mi var?Ayrıca hiç unutmuyorum da izlediğim bir videoda; Eren'e Galatasaraylı bir taraftar ''Galatasaray'da oynamak istermisin? '' diye sormuştu da Eren, ''İnşallah giyerim o formayı.'' demişti.

Demek istediğimi Hayri söylemiş. Onlar öyle kabul ediyorlar kendilerini.

# tapatalk #

Kendisi Kürdistanlı bildiğim kadarıyla, o yüzden Türkiye'de oynamak istemiyor ayrıca vasat bir oyuncu.

Almanya'da kumeye oynayan Hoffenheim'de bile kadroya giremiyordu.

Leverkusen'de de pek oynadigini sanmıyorum.

# tapatalk #

ilgisi bile yok

adam trabzonspor'la görüstü ama sonradan leverkusen'e gitti

halkin cogunlugunun kendini kurt olarak identify ettigi bir yere kurdistan denilebilir o yuzdende kurdistan vardir ewt

syn cund çok bozdun bu günlerde saçın başın oynamaya başladı yok kürdistan yok ermeni soykırımı vardır felan yakışmıyor sana belirteyim dedim

ayrıca erene gelince keşke alsak şu takımda direk oynar 1.sınıf yabancı forvet almamız şart alırsakta alternatifi olur zaman zaman sneijder dinlendir çift forvet çık felanda her türlü formasyona uyar

Transfer önerilerine yazmistim, alabilecegimiz en iyi türk forvet.

Top teknigi ve oyun zekasi Burak ve Umut'un toplamindan dahi cok daha iyi.

Su an Leverkusen'de Kießling'i kesemedigi icin biraz özgüven eksigikli yasiyor ama bize gelince degisir.

Ne yapip edip kadroya dahil edilmeli.

Bu arada konuda siyaset yapmayalim lütfen arkadaslar.

Siyasi olayları bilmem. Zaten ne zaman adı gündeme gelse, bu tartışmalar ortaya çıkıyor. Oyuncu olarak da teknik iyi bir futbolcu.

Ha bana kalsa Berk oynasın.

5-6 yıl önce transferini en çok istediğim iki oyuncu ''Erenler'' di: Eren Derdiyok ve Eren Güngör...Eren Güngör Kayseri ye gitti, üstüste geçirdiği çok talihsiz sakatlıklarla muhtemel çok iyi bir kariyer, daha yeni başlamışken -Bildiğim kadarıyla- bitti maalesef ki daha 20 yaşında iken bile komple bir defans oyuncusu izlenimi veriyordu, kaç yıl geçti o ışığı veren bir stoper çıkmadı...

Konu her açıldığında Derdiyok un etnik kimliği, bir engel olarak ortaya atılır...Oysa ki aynı etnik aidiyetini net şekilde ifade eden milyonlarca Galatasaray taraftarı var (Diğer kulüp taraftarlarıyla kıyaslanmayacak çoğunlukla hem de!), onları bizden daha az Galatasaraylı mı sayıyoruz ve ne hakla?!...Kendisi Türk Milletine ve Devletine karşı kabul edilemez bir husumet beslemiyorsa niye istemeyelim?...Böyle bir husumete sahip olan adam, Galatasarayımızın Önemli bir Avrupa maçını bizzat stadda, bizim yöneticilerle birlikte dostane bir şekilde izlemezdi, hatırlayamadım hangi maç olduğunu...

Almanya performansı için hayal kırıklığ tabiri doğru olacaktır da, zaten çok parlak olsa 32-33 yaşına kadar ancak tatlı bir hayal olurdu...Ben bu transfer için tam zamanı olduğunu düşünüyorum; başka yerde bulamayacağı popülarite ve parayı reddetmeyecektir...Maç başı kazancını yüksek tutacak bir kontratla, çok erken yaşta oluşturduğu yüksek beklentilerin karşılığını verdiği kulüp biz olacağız belki de...

Bunları ''Leblebi gibi gol atar'' hayaliyle söylemiyorum, bilakis kariyerinin hiçbir döneminde çok skorer bir forvet olmadı ama Burak ve Umut ta göremediğimiz pek çok özelliği üst seviyede yapabilecek potansiyelde bir forvet oyuncusu...Hem bizim lig farklıdır; Baros, Gekas (Ölüsü) gibi gol patlaması da yapabilir, geçen yıl banko oynasa, yetenek fakiri Umut Bulut gol kralı olabilirdi pekala!...

syn cund çok bozdun bu günlerde saçın başın oynamaya başladı yok kürdistan yok ermeni soykırımı vardır felan yakışmıyor sana belirteyim dedim

ayrıca erene gelince keşke alsak şu takımda direk oynar 1.sınıf yabancı forvet almamız şart alırsakta alternatifi olur zaman zaman sneijder dinlendir çift forvet çık felanda her türlü formasyona uyar

sana mi soruyoz neyin yakisip yakismadigini

ben o dediklerini 5 yildir soyluyorum

Defansımızı tek başına rezil etmiş futbolcu kardeşimizdir.

Bu sezon neredeyse oynadığı her maçta da aynı şeyi yaptı

Top tutuyor, sırtı dönük oynuyor, hava toplarında etkili, tekniği iyi düzeyde...

Devre arası takıma kazandırabilirsek olumlu bir iş yapmış oluruz.

Burakla Umutu 2 ye katlar 5le carpar bu arkadas.

1tane hava topu vermedi rahat bi 15 top almıstır. İndirdiği tüm toplar da tehlike yarattı nerdeyse

ereni baselden taniyorum ayni okula giderdik sohbet ettigimiz beraber top oynadimiz da oldu okul zamaninda :D galiba GS yi tutuyordu yanliz emin degilim ama dersimlilerin cogu cimbomludur genelde :k19:

Valla dün çok beğendim.Gol oranı düşük ama tam sevdiğim tip 1 forvet.Böyle aygır adamları çok severim.

Eren Kivöyke >
< Burak Umut

3. forvetimiz olmali ancak ama Eren > Burak + Umut

eren iyi oyuncu ona lafım yokta kıyas bizim takım olmamalı :D bizim takımı rezil etmeyen topçu yok

Geri
Üst Alt