- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Kürt olabilir yani niye bir sorun mu var ? Galatasaray'da daha önce hep Türkler mi oynadı ? Hiç Kürt yokmuydu ? Ermeni diye mkhitaryan'ı almayacakmıyız ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim beni sakın yanlış anlama ama Kürdistan diye bir yer mi var?Ayrıca hiç unutmuyorum da izlediğim bir videoda; Eren'e Galatasaraylı bir taraftar ''Galatasaray'da oynamak istermisin? '' diye sormuştu da Eren, ''İnşallah giyerim o formayı.'' demişti.
Kendisi Kürdistanlı bildiğim kadarıyla, o yüzden Türkiye'de oynamak istemiyor ayrıca vasat bir oyuncu.
Almanya'da kumeye oynayan Hoffenheim'de bile kadroya giremiyordu.
Leverkusen'de de pek oynadigini sanmıyorum.
# tapatalk #
Kürt olabilir yani niye bir sorun mu var ? Galatasaray'da daha önce hep Türkler mi oynadı ? Hiç Kürt yokmuydu ? Ermeni diye mkhitaryan'ı almayacakmıyız ?
Adam gelmek istemiyor bu yüzden benim bildiğim.
# tapatalk #
Kendisi Kürdistanlı bildiğim kadarıyla, o yüzden Türkiye'de oynamak istemiyor ayrıca vasat bir oyuncu.
Almanya'da kumeye oynayan Hoffenheim'de bile kadroya giremiyordu.
Leverkusen'de de pek oynadigini sanmıyorum.
# tapatalk #
halkin cogunlugunun kendini kurt olarak identify ettigi bir yere kurdistan denilebilir o yuzdende kurdistan vardir ewt
syn cund çok bozdun bu günlerde saçın başın oynamaya başladı yok kürdistan yok ermeni soykırımı vardır felan yakışmıyor sana belirteyim dedim
ayrıca erene gelince keşke alsak şu takımda direk oynar 1.sınıf yabancı forvet almamız şart alırsakta alternatifi olur zaman zaman sneijder dinlendir çift forvet çık felanda her türlü formasyona uyar