Sen Baseldemi yaşıyorsunereni baselden taniyorum ayni okula giderdik sohbet ettigimiz beraber top oynadimiz da oldu okul zamanindagaliba GS yi tutuyordu yanliz emin degilim ama dersimlilerin cogu cimbomludur genelde :k19:
Envoyé de mon Sony Z3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Baseldemi yaşıyorsunereni baselden taniyorum ayni okula giderdik sohbet ettigimiz beraber top oynadimiz da oldu okul zamanindagaliba GS yi tutuyordu yanliz emin degilim ama dersimlilerin cogu cimbomludur genelde :k19:
Mevlutu tercih ederim
Eren yerine Berk'e şans tanınmalı
Sony Xperia
Adamın tüm kariyeri boyunca skora yaptığı katkı Burak'ın geçen sene yaptığından daha azdır sanırım.
2 sene önce olsa oluru vardı.
Her sezon basında A sınıf 2-3 gol atar, ondan sonra kazmaya bağlar. İstemez kalsın yaw..
Kendisi Kürdistanlı bildiğim kadarıyla, o yüzden Türkiye'de oynamak istemiyor ayrıca vasat bir oyuncu.
Almanya'da kumeye oynayan Hoffenheim'de bile kadroya giremiyordu.
Leverkusen'de de pek oynadigini sanmıyorum.
# tapatalk #
Öyle bir göz atayım dedimMevlut varken bunun adinin gecmesine gerek yok.Tam bi kazma.
Öyle bir göz atayım dedim![]()
Defansımızı tek başına rezil etmiş futbolcu kardeşimizdir.
Bu sezon neredeyse oynadığı her maçta da aynı şeyi yaptı
Top tutuyor, sırtı dönük oynuyor, hava toplarında etkili, tekniği iyi düzeyde...
Devre arası takıma kazandırabilirsek olumlu bir iş yapmış oluruz.
Öyle bir göz atayım dedim![]()
ereni baselden taniyorum ayni okula giderdik sohbet ettigimiz beraber top oynadimiz da oldu okul zamanindagaliba GS yi tutuyordu yanliz emin degilim ama dersimlilerin cogu cimbomludur genelde :k19:
25 Nisan 2014 tarihli tespitim..Eren Derdiyok > Mevlüt Erdinç > Burak Yılmaz > Umut Bulut
evet broSen Baseldemi yaşıyorsun
Envoyé de mon Sony Z3
ereni baselden taniyorum ayni okula giderdik sohbet ettigimiz beraber top oynadimiz da oldu okul zamanindagaliba GS yi tutuyordu yanliz emin degilim ama dersimlilerin cogu cimbomludur genelde :k19:
Hep merak etmisimdir, kendisinin Türkiyeye bakisi nedir?
Hic unutmam 2008 de Hakan yakin gol atip sevinmemisti, ama bu havalara ucmustu
evet bro
İnsan söyler bende Neuchâteldeyim. Tanıdığın varmı Fransızca konuşulan bölgelerde Fribourg olur Lausanne olurevet bro
Ne mal bir yorum bu ya futbolda din ırk ayrımı olmaz. Bu ülkede gekasida oynadı baliliside. Al çok merak ettiysen !Cevaplamiyorsun... O zaman korkarim ki Eren'de Isvicre'deki "Türk"'lerin cogunlu gibi terorist partizani... AMA Kasimpasaya gelmeyi nasil kabul etti!? Baska caresi mi kalmadi ki?
Ne mal bir yorum bu ya futbolda din ırk ayrımı olmaz. Bu ülkede gekasida oynadı baliliside. Al çok merak ettiysen !
"İsviçre'de sakatlanan Frei'in yokluğunda forvette görev yapan Eren Derdiyok, "Türkiye maçında gol atsaydım sevinmeyecektim." dedi.*
İsviçre'nin Türkiye karşısındaki en başarılı oyuncularından biri olan Eren, aslen Tuncelili olduğunu, ama İsviçre'de doğduğunu belirterek, "Tüm çocukluğum burada geçti. Ben İsviçre milli takımlarının tüm kategorilerinde oynadım. A Milli Takım'a kadar da yükseldim. Fakat bu aşamada Türkiye'den hiçbir teklif almadım. İsviçreli yetkililer de karar vermem için bana baskı yaptı ve ben de Türkiye'den teklif almadığım için İsviçre Milli Takımı'nı tercih ettim." diye konuştu.*
Kendileri için büyük önem taşıyan Türkiye maçında öne geçmelerine rağmen bu üstünlüklerini koruyamadıklarını ifade eden gurbetçi futbolcu şunları söyledi: "Türkiye Milli Takımı'nı tebrik ediyorum, biz öne geçmemize rağmen kaybettik. Türk Milli Takımı'ndaki arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah gruptan çıkarlar. Maçtan önce Gökhan ve Hakan Yakın'la da konuştuk. Üçümüzden biri gol atarsak içimizden sevinelim dedik. Hakan abi bunu yaptı, ben de gol atsaydım onu yapardım. Maçtan önce ailemle konuştum, annemle de konuştum. Gol atmamı o da istedi; ama buna sevineceğini ve içinde bir burukluk hissedeceğini söyledi."*
Eren, maçtan sonra da Fatih Terim hocayla görüştüğünü, başarılar dilediğini belirterek, "İnşallah turu geçersiniz dedim. O da teşekkür etti." dedi. Eren, ayrıca İsviçre'nin Blick gazetesinde kendi ağzından yazılan, 'Ben Türk Milli Takımı'nda oynamak istemiyorum.' diye yazılanların doğru olmadığını da belirterek, "Bizim evimizde Türkçe konuşuluyor. Gördüğünüz gibi ben de çok iyi olmasa da Türkçe konuşuyorum. İsviçre'de basın maalesef sen ne söylersen söyle kendi istediğini yazıyor. Biz farklı şeyler söylüyoruz, onlar farklı yazıyor. Benim ağzımdan Blick gazetesinde çıkanların hiçbiri doğru değil.'' şeklinde konuştu.*
Gurbetçi futbolcu, en kısa sürede Türkiye'de Süper Lig takımlarından birisinin formasını giymek istediğini de vurgulayarak, "Umarım sezon başlamadan ve transfer sezonu kapanmadan kendi ülkemde bir takımda forma giyerim." diye konuştu. Eren Derdiyok, bundan sonraki hedefinin futbol bilgisini ve becerisini Türkiye adına kullanmak olduğunu da sözlerine ekledi.*
2008 zaman Gazetesi
Envoyé de mon Sony Z3
Cok uzun özet'in varsa aliyim
yoksa bosuna ugrastin