Eren Derdiyok'un Transferi KAP'a Bildirildi!

Cok iyi bir oyuncu aldik beyler.

Adam cok güclü ve vücudunu iyi kullaniyor. Gol becerisi en az burak yilmaz kadar.
Ben cok memunum

Galatasaray face sayfasından alıntı:
''Galatasaray 2 Milyon €+Umut Bulut+Donk tekkifi yaptı, Kasımpaşa 2 Milyon € da diretiyor''

:asd22:

Salih Dursun gitsin hemen ama Umut ne olacak lan? Valla geri dönerse kulübe ciddiyim tüm keyfim ve heyecanim kacar.

Gelirse ozellikle yedek agirlikli oynarsa cok etkili olacagini dusunuyorum . Oyunu rakip sahaya yigdigimizda sonradan girdiginde kesinlikle is yapacaktir . Bu sene sadece ligde variz . Dolayisiyla acamadigimiz maclar olacaktir . Sirti donuk oynayabilmesi Bruma - Podolski ve Sneijder'e pozisyon yaratma acisindan cok buyuk avantaj olur ayni sekilde doldur bosaltlarda da etkisi yuksek olacaktir . Fakat bi ust seviyede bir santrafor daha sart bence.

Eren gelsin başka forvette gelmesin ama bir sürü para verip gelmesin. Uefa seneyede geçirecek bize yoksa. Dursun buna hiç aldirmaz. Bize diyet mi ödettiriyor nedir.

Kendini hazirla bence kanka, bence en az 3,5 Milyon bayilmisizdir Eren'e. Serefsiz herif hepimizi hayata küstürdü son 1 senede.

Deli etti beni Allahin capsizi.

Donk/umut/olcan/salih artik kacini verirsek farketmez + 2-3m civari olursa gayet başarılı transfer

SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikinci KAP 12'den önce gelmezse bilin ki yine iyi kazik yemisizdir. Serdar transferinde de 12 den sonra gelmisti yanilmiyorsam.

Geri
Üst Alt