Eren Derdiyok'un Transferi KAP'a Bildirildi!

Ereni almak için aylarca uğraşmaya gerek yoktu beceriksizler.

Donk/umut/olcan/salih artik kacini verirsek farketmez + 2-3m civari olursa gayet başarılı transfer

SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut'u yazmayın artık. adam gitmicem diyor.

sene sonu gitmesini beklemekten baska care kalmadı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hice sayan yok ama bu adam forvet degil ki. Gerektiginde oynayabilir ama öyle tek basina en ucta oynayacak adam degil Poldi.

Katılmıyorum hocam. Podolski kanatta oynarken bu forumda defalarca yerden yere vuruldu. Ne zaman forvete geçti, o zaman yorumlar tam tersine değişti. Madem Podolski yollanmıyor o zaman yola birinci forvet olarak onunla devam edilecek. Kanatlarda Bruma ve Sinan varken onları da kesemez Podolski. Takımın hücum hattı gelecek için bayağı ümit verici. Bruma umarım aynı performansı ligde de gösterir. Sinan sağ kanatta, uzak forvet pozisyonunda skora bayağı katkı verecek gibi görünüyor. Eren de hava hakimiyeti olsun, sırtı dönük oynayabilme özelliğiyle takımı katkı sağlar. Beni tek kaygılandıran nokta stoper ikilisi ve orta saha. Lucas transferi iyi hoş, mutlaka katkı sağlar takıma ama ben çift yönlü bir oyuncu transfer edilmesini yeğlerdim paraya kıyılıp.

Yıldızlar yavaş yavaş açıklanıyor beyler sabredin kolay mı Eren gibi ciğerci gibi üstdüzey topçuları kulübe kazandırmak

Hain,evlatçı riykerink

Önüne gelene veto Erene gelince okey tabi...

Camiamiza hayırlı olsun.

Net iyi transfer.

İnş fazla para ödemeyeceğiz

1-2 çöp ve 3m avro bu transferi fazla maliyetli yapmaz mesela

Eren Transferinde sorulması Soru:

[A]
Eren Yedek Santrafor olarak mı geliyor ?
(Şu anda 0 ST var... En az iki Santrafor şart)

Yoksa Eren tek ve son transfer hamlesi mi olacak, Santrafor hattına?
Öyleyse çok kötü... Bu Çöp mi bizim Banko Santraforumuz olacak ?!

Son düzenleme:
Eren Transferinde sorulması Soru:
Eren Yedek Santrafor olarak geliyor mu ? (Şu anda 0 ST var... En az iki Santrafor şart)

Yoksa Eren tek ve son transfer hamlesi mi olacak, Santrafor hattına?
Öyleyse çok kötü... Bu Çöp mi bizim Banko Santraforumuz olacak ?!

as st olacak. yedeği büyük ihtimalle rodellega. onuda yarın acıklarız heralde.

Erene çöpmü diyorsun sen :)

Burak yılmaz ve umut bulutu izlemedi heralde arkadaş.

Tek tesseli... Karşılığında çöpler den kurtulmak (Donk, Tarık, Salih, Umut, Olcan). Feda vakti misali....

Geri
Üst Alt