Eren Derdiyok'un Transferi KAP'a Bildirildi!

Eren hava toplarındaki etkinliğinin yanısıra top alışverişi de gayet iyi bir futbolcu, bu özelliği göz ardı ediliyor. Tek forvet oynamak için gayet yeterli olduğu düşüncesindeyim. Hem kafa toplarında hem gol vuruşlarında (Çok sevdiğim) Hakan Şükür' den fazlası var eksiği yok. Kruse gibi ''All rounder'' bir futbolcuyu oynatabilmek için tam da Eren gibi bir partner gerekir ayrıca, keşke Kruse de alınabilse...

Çok talihsiz ağır bir sakatlık geçirdi ama onu da atlattı, kronik sakat olduğunu söylemek saçma; buradaki çoğunluk tarafından aynı sakatlığı geçirmiş Bruma ile neredeyse ömürlük sözleşme yapılsın istenmesi tezat değil de nedir?...

Maliyeti nasıl olur bilemem ama Eren iyi olur bizim için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfersizlikten çıldırmışız 14 sayfa olmuş. Drogba ayarında dünya yıldızı gelse ortalık yıkılacak demek ki

2,5 + umut ve donk max verilmesi gereken eğer 4 vereceksek Tarık ile olcanı da kitlemeliyiz en azından yıllıkları 3.5 tan kurtuluruz

Anti Fener sayfası Eren in Almanyada iken attığı harika bir golünü paylaşmış ki ben .Kasımpaşa da da aynı golü.attığına şahidim öyle herkesin atabileceği cinsten değil sakatlanmazsa katkısı olacaktır bence

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brezilyalı mı :) adam bal gibi yerli isviçre vatandaşı olsa da ! benim yerli demem sadece bildiğimiz anlamda yerli demek değil yönetimin vizyonsuzluğunu anlatmak istedim pasaport kontrolü yapmıyoruz burda :)
Niye yerli sayılıyor onu anlamadım.
Türk değilki sonuçta. Eskiden tc kimliği olmuş demek ki ne bileyim

İyi forvet Eren.2.5 milyon euro diyorlar.Oda normal.15 gol den az atmaz tahminim.Ama bir forvet daha lazım.Leivada yarın açıklanır heralde.

Ne kadar geçirdiler acaba bize. 6-7 milyon'dan aşağısını kabul etmeyiz.

neyse beyler hiç yoktan iyidir eren ! eren bruma şino poldi sinan birde niasse gelirse ofansif anlamda ligin en iyisi oluruz leiva ve iyi güçlü bir stoper alırsak ben şampiyonluk havasına girerim

Bu transfere Serdar gibi kızmıyorum,benim de istediğim forvetti.Donk+Salih gitmişse gayet uygun fakat anlamadığım şey bu Olcanı neden istemiyorlar?Adam tam Anadolu kulübü topçusu.Donk+Salih+Olcan+1-2 milyon gayet iyi olurdu..3 oyuncu da orada iş yapar.

Geri
Üst Alt