- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Nasıl değilmiş? Ya banane ya ciddiden.
Yerli mi değilmi sorusu vardı benim aklımda sadece. Şimdi ayrımcılık yapıyorsun diye çıkacaklar başıma yine. Konu kilit
yerli statüsünde oynuyacak gerisini salla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl değilmiş? Ya banane ya ciddiden.
Yerli mi değilmi sorusu vardı benim aklımda sadece. Şimdi ayrımcılık yapıyorsun diye çıkacaklar başıma yine. Konu kilit
eren seviciler bayram etmiştir 4 milyon bir tarafımıza kaçmış olmakta olsada.
Genç umut bulut camiamıza hayırlı uğurlu olsun
Bazı arkadaşların yorumlarını ibret alarak okuyorum. Abi siz hiç maç izlemiyor musunuz harbiden? Eren'in nasıl bir topçu olduğu falan varsayımlarda bulunarak konuşuluyor çünkü. Bu adam 2007-2008'den bu yana piyasada olan biri. Hiç mi izlemediniz yahu? Aynı durum Lucas Leiva için de geçerli.
Vallahi pes.
sonuç? eren ne yapar bizde?
Bazı arkadaşların yorumlarını ibret alarak okuyorum. Abi siz hiç maç izlemiyor musunuz harbiden? Eren'in nasıl bir topçu olduğu falan varsayımlarda bulunarak konuşuluyor çünkü. Bu adam 2007-2008'den bu yana piyasada olan biri. Hiç mi izlemediniz yahu? Aynı durum Lucas Leiva için de geçerli.
Vallahi pes.
Sonuç.. Allah korusun herhangi bir sakatlık yaşamazsa faydalı olur.
mevzu biz olunca kestirmek zor.
benim gözlemledigim, anadolu'dan bize gelen topcular üstüne koyamıyor. bizi anadolu takımları ile aynı kefeye koymaları sonları oluyor, kulüpte maddi anlamda zarar ediyor.
anadolu'da oynanan futbol gercekten kalitesiz, ülke futbolunun gelisememesinin sebebi anadolu'dur. 3 büyüklere karsı kafa tutsalarda, kendi aralarında rezalet ötesi performans gösteriyorlar.
bunun icindir ki, lütfen bir daha anadolu'dan topcu alınmasın diyorum. bizim piyasamız avrupa olmalı.
Eren'i Anadolu topçusu olarak anmak pek doğru olmaz. Eren paşa'ya geldiğinde çok ama çok şaşırmıştım. Çünkü minimum trabzon, beşiktaş seviyesinde bir topçu.
Eren umarım kendisine güvenenleri yanıltmaz.
2,5+donk+umut
yada 3+donk
yazin kenara
20 trilyon para mı vericez erene sadece bonservis
8 trilyon da donka verdik
ne güzel be
gsde kriz var