Eren Derdiyok'un Transferi KAP'a Bildirildi!

Kanser olmaya hazır olun kesin gene eşşek yükü para gitti komisyona dursun a selam boykota devam

Evet arkadaslar nefes alamamaya hazirmiyiz?

Kasimpasa boynumuza doladiktan sonra bogrumuze saplayacak ondan sonrada icimizde gezdirecektir.

eren seviciler bayram etmiştir 4 milyon bir tarafımıza kaçmış olmakta olsada.
Genç umut bulut camiamıza hayırlı uğurlu olsun

Napak yönetimin çapı bu kadar.Umuta düşen erene sarılır.Bizde isteriz bony falcao drogba tarzı forvetler alalım ama olmuyor işte en sonunda pes ettirdiler taraftarı da

insallah eren gercekten sağlam bir atletik yapıya sahiptir ve yan gelip yatmaz.

en azından umut'a ve takım arkadası donk'a yapılan protestoları az biliyorsa köpek gibi antreman yapıp her maç üstüne koymak icin yıpranır.

Son düzenleme:
Bazı arkadaşların yorumlarını ibret alarak okuyorum. Abi siz hiç maç izlemiyor musunuz harbiden? Eren'in nasıl bir topçu olduğu falan varsayımlarda bulunarak konuşuluyor çünkü. Bu adam 2007-2008'den bu yana piyasada olan biri. Hiç mi izlemediniz yahu? Aynı durum Lucas Leiva için de geçerli.

Vallahi pes.

Bazı arkadaşların yorumlarını ibret alarak okuyorum. Abi siz hiç maç izlemiyor musunuz harbiden? Eren'in nasıl bir topçu olduğu falan varsayımlarda bulunarak konuşuluyor çünkü. Bu adam 2007-2008'den bu yana piyasada olan biri. Hiç mi izlemediniz yahu? Aynı durum Lucas Leiva için de geçerli.

Vallahi pes.

sonuç? eren ne yapar bizde?

Vallahi pes.

Her zaman ayni seyle karsilasiyoruz kanka. Bu hep böyle.

Izlemeden adam gelsin ya da gelmesin diyenlerle dolu forumlar sosyal medyalar falan. En güzel örnek Donk ve Tarik, hadi Donk Kasimpasa da fena oynamiyordu ama bizde tutmayacagi apacik ortadaydi yine de ama Tarik icin ölüyordu millet sorsan kimse izlememistir bizim ve Besiktas,Fener maclari disinda.

Hep ayni terane.

Sonuç.. Allah korusun herhangi bir sakatlık yaşamazsa faydalı olur.

mevzu biz olunca kestirmek zor.

benim gözlemledigim, anadolu'dan bize gelen topcular üstüne koyamıyor. bizi anadolu takımları ile aynı kefeye koymaları sonları oluyor, kulüpte maddi anlamda zarar ediyor.

anadolu'da oynanan futbol gercekten kalitesiz, ülke futbolunun gelisememesinin sebebi anadolu'dur. 3 büyüklere karsı kafa tutsalarda, kendi aralarında rezalet ötesi performans gösteriyorlar.

bunun icindir ki, lütfen bir daha anadolu'dan topcu alınmasın diyorum. bizim piyasamız avrupa olmalı.

Eren bi sakatlik yasamazsa bizde is yapar

Son 2 sezondur sirti dönük oynayan forvetimiz yok,forvetin arkada oynayan üclüyü rahatlatacak eren

mevzu biz olunca kestirmek zor.

benim gözlemledigim, anadolu'dan bize gelen topcular üstüne koyamıyor. bizi anadolu takımları ile aynı kefeye koymaları sonları oluyor, kulüpte maddi anlamda zarar ediyor.

anadolu'da oynanan futbol gercekten kalitesiz, ülke futbolunun gelisememesinin sebebi anadolu'dur. 3 büyüklere karsı kafa tutsalarda, kendi aralarında rezalet ötesi performans gösteriyorlar.

bunun icindir ki, lütfen bir daha anadolu'dan topcu alınmasın diyorum. bizim piyasamız avrupa olmalı.

Eren'i Anadolu topçusu olarak anmak pek doğru olmaz. Eren paşa'ya geldiğinde çok ama çok şaşırmıştım. Çünkü minimum trabzon, beşiktaş seviyesinde bir topçu.

Eren umarım kendisine güvenenleri yanıltmaz.

Eren'i Anadolu topçusu olarak anmak pek doğru olmaz. Eren paşa'ya geldiğinde çok ama çok şaşırmıştım. Çünkü minimum trabzon, beşiktaş seviyesinde bir topçu.

Eren umarım kendisine güvenenleri yanıltmaz.

anadolu'da yatmaya alısmıssa isi zor. aksi halde umut'tan daha faydalı olacagını düsünüyorum.

izleyip görelim artık.

2,5+donk+umut

yada 3+donk

yazin kenara

2009 yılında baselden-leverkusene 5 milyon euroya (eren o zaman 22 yaşında)
2012 yılında leverkusenden-hoffenheima 7.5 milyon euroya ( o zaman 25 yaşında)
ve 2014 yılında kasımpaşaya 2.5 milyon euro bonservisle gelen eren derdiyok ,aradan geçen bunca yıla ve formundan düşmesine rağmen bizim çok zengin klübümüz acaba ne bonservis ödeyecek ?

20 trilyon para mı vericez erene sadece bonservis

8 trilyon da donka verdik

ne güzel be

gsde kriz var

Ne diyelim hayirli olsun Dursun basimizadayken birsey diyemiyoruz artik.

Geri
Üst Alt