- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Hayirli olsun, ilk transferimiz kendisi oluyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirli olsun, ilk transferimiz kendisi oluyor![]()
Trabzon cephesinden gelen haberler bu isin bittigi yönünde.duyum aldın heralde göz kırptığına göre m. urhan
Eren'in sözleşmesinde enflasyon oranında artış vardı sanırım.Trabzon cephesinden gelen haberler bu isin bittigi yönünde.
Eren Trabzon'a imza attiginda 7.350.000 TL garanti ücrete imza atmisti. Bu da o zaman 450.000 euro'ya geliyordu. Bizden alacagi rakamin 30.000.000 TL civari olacagini düsünüyorum, iyi bir zam almis olacak bizden.
DogruEren'in sözleşmesinde enflasyon oranında artış vardı sanırım.
Onların şu an tek stratejisi Trabzon'la arayı düzeltip Galatasaray'ı iyice yalnızlaştırmak. Çok yüksek bir meblağ ödeyebilirler Trabzon'a.Fener aldiysa onlari tebrik ediyorum, bize guzellik yapmislar yoksa 5 milyon euroyu cope almis olacaktik. Yabanci kuralinin bu kadar esnek oldugu bir sezonda hem Eyup'e 6 milyon euro hem Trabzon'a 5 milyon euro vermeyi benim bunyem kabul edemezdi.
Ek olarak sana transfer yaptırmayıp bir adım önüne geçme düşüncesi de var.Onların şu an tek stratejisi Trabzon'la arayı düzeltip Galatasaray'ı iyice yalnızlaştırmak. Çok yüksek bir meblağ ödeyebilirler Trabzon'a.
Aynen katılıyorum Sevgili Alper,bu paraları vermektense yedek oturacak oyuncu için 2.lig 3.lig veya y.dışından sağlam ısıran ayağı yere basan çok daha makul maliyetteki oyunculardan tercih etmemiz en mantıklısı.Fener aldiysa onlari tebrik ediyorum, bize guzellik yapmislar yoksa 5 milyon euroyu cope almis olacaktik. Yabanci kuralinin bu kadar esnek oldugu bir sezonda hem Eyup'e 6 milyon euro hem Trabzon'a 5 milyon euro vermeyi benim bunyem kabul edemezdi.
Hayirli olsun, ilk transferimiz kendisi oluyor![]()
Jakobs'a 9 kağıt verip 2-3 kat maliyete girip hala Berkan oynatıyorsan oturup düşünmek lazım. Oradan gelen yazışmalar hep olumlu yöndeydi, bir anda 28 taksit teklife çevirdiler herhalde. Bunu da Oğuz gibi alamadılar...:crushed: