GSC Scout # Eren Elmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirli olsun, ilk transferimiz kendisi oluyor ;)

duyum aldın heralde göz kırptığına göre m. urhan
Trabzon cephesinden gelen haberler bu isin bittigi yönünde.

Eren Trabzon'a imza attiginda 7.350.000 TL garanti ücrete imza atmisti. Bu da o zaman 450.000 euro'ya geliyordu. Bizden alacagi rakamin 30.000.000 TL civari olacagini düsünüyorum, iyi bir zam almis olacak bizden.

Trabzon cephesinden gelen haberler bu isin bittigi yönünde.

Eren Trabzon'a imza attiginda 7.350.000 TL garanti ücrete imza atmisti. Bu da o zaman 450.000 euro'ya geliyordu. Bizden alacagi rakamin 30.000.000 TL civari olacagini düsünüyorum, iyi bir zam almis olacak bizden.
Eren'in sözleşmesinde enflasyon oranında artış vardı sanırım.

Fener aldiysa onlari tebrik ediyorum, bize guzellik yapmislar yoksa 5 milyon euroyu cope almis olacaktik. Yabanci kuralinin bu kadar esnek oldugu bir sezonda hem Eyup'e 6 milyon euro hem Trabzon'a 5 milyon euro vermeyi benim bunyem kabul edemezdi.

Şenol hoca GS nefretinden dolayı hemen kusmuştu içindekileri. FB konu olunca ağzını bıçak açmayacaktır.

Almış mı fb

Fener aldiysa onlari tebrik ediyorum, bize guzellik yapmislar yoksa 5 milyon euroyu cope almis olacaktik. Yabanci kuralinin bu kadar esnek oldugu bir sezonda hem Eyup'e 6 milyon euro hem Trabzon'a 5 milyon euro vermeyi benim bunyem kabul edemezdi.
Onların şu an tek stratejisi Trabzon'la arayı düzeltip Galatasaray'ı iyice yalnızlaştırmak. Çok yüksek bir meblağ ödeyebilirler Trabzon'a.

Onların şu an tek stratejisi Trabzon'la arayı düzeltip Galatasaray'ı iyice yalnızlaştırmak. Çok yüksek bir meblağ ödeyebilirler Trabzon'a.
Ek olarak sana transfer yaptırmayıp bir adım önüne geçme düşüncesi de var.

Özellikle bu konu maç günü gündeme geliyor. Muhtemel bir puan kaybı sonrasında GS taraftarı yönetime karşı ateş püskürebilir.

Organize saldırılar. Bu stratejiyi iyi götürüyorlar.

biz ilgilenirken pozitf 1 tane yorum görmedim adam hakkında (ki çoğu yoruma katılıyorum)
fener talip olunca prime roberto carlos olur şimdi...

Bu fb oyuncu öğütme makinesi, levent mercanı da aldılar, erenide aldılar hiçbirinide oynatmayacaklar, sırf biz almayalım diye parayı çöpede atarlar umutlarında değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu trabzonspor yemin ederim güncel Türkiye'nin kulüp olmuş hali. oyuncularını, taraftarlarını tekme tokat dövdüler, ellerinden şampiyonluklarını aldılar, stadlarına isimlerini verdikleri efsanenin kafasını kırdılar. 1 senede bütün bunları yapan kulübe yapmadıkları yağcılık kalmadı inanılmaz bir camia. Galatasaray'ın bunlara bir gram su bile vermeyip rize gibi düşman belleyip tarihlerini silmesi lazım, direkt kümeye götüreceksin bunları. Hadi fener bjk neyse ne idüğü belli olan bir camia bunlar bir şey yaptığı zaman ulan adamların fıtratında var biliyorduk zaten diyorsun trabzonun dansözlüğünün sınırı yok bu nasıl bir şey böyle.

Aynen katılıyorum Sevgili Alper,bu paraları vermektense yedek oturacak oyuncu için 2.lig 3.lig veya y.dışından sağlam ısıran ayağı yere basan çok daha makul maliyetteki oyunculardan tercih etmemiz en mantıklısı.

Niye talip olunduğunu anlayamamıştım. Buna verilecek bonservis ücretine, aslında hiç tutmadığımı hep söyleyegeldiğim Zeki Çelik' in alınmasını bile daha evla görürüm; öne çıkan pek bir özelliği olmasa da pas alışverişleri daha iyi ve sağbek de daha öncelikli ihtiyaç üstelik.

İstemiyorsunuz okay da sol bekte kim oynayacak, hadi üçlü oynadık, sol winger falan da yok takımda Yunus o rolün oyuncusu değil. Sallai herkese arkadan faul yapıyor o da olmaz, Barış'ın ise hücumdaki verimi daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt