GSC Scout # Eren Elmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu herif kpaşadayken tüm büyükleri peşinden koşturuyodu iyi oyuncu,potansiyelli,yeni hakan ünsal vs deniyodu

Ts güya uçup kaçıyoken 3.6ya almış,bi arpa boyu ilerleyemedi hattta potansiyeli olmadığı anlaşıldı,yaş aldı,tsde yedeğe falan düştü şimdi neyin 4-5 milyon eurosunu verip alıyoruz

Lan paşadayken alsaydık en azından belki az biraz gelişirdi,emre taşdemirlere kazımcanlara maruz kalmazdık,2-3 sezondur her maç solbek sıkıntısı çekmezdik,köhne 3-4 vermezdik

Ne bok anladım bu işten

Yedek adam için ne tantana yaptınız be. Sadece bonservisi yüksek vermeyelim gerisi kafi.
Yeterli.

1736249157547.webp

2.5 senede 107 musabakaya cikmis,24 yasinda ,istikrarli bi sporcu

üstün basarilar dilerim elmalı

%20-25 gelişim sağlasa çok iyi bek olur.
Ben beğeniyorum. Temposu, ileri çıkmaktan korkmaması, hücum düşünmesi güzel. Ayağını, son paslarını düzeltmesi ve kafayı kaldırmayı öğrenmesi lazım ama. Öğrenilmeyecek şey değil. Barış, Yunus, Kerem gibi adamların gösterdiği gelişimi düşündüğümüzde özellikle. Oyuncunun Trabzon'da mesleğine bakışı, çalışma isteği, azmi ile Galatasaray'daki bir olmaz. Burada kazanacağı maddi, manevi fazlalıkların; başarıların, kupaların farkında oyuncu. Rekabetin de farkında. O yüzden bu transferi destekliyorum. İyi ortam sizi daha iyi yapar, çevreniz kaliteliyse siz de daha kaliteli olmak zorundasınız.

3-4 milyon euro bandında anlaşmışız. trabzonda kasımpaşa'dan 3.5'a almıştı. bindirmeleri, mücadelesi üst düzeydedir ama tekniği hep soru işaretidir. standartı da yoktur. yine de sol beke ilk sakatlıkta berkan'ı koyacağına ereni koymayı 100 kere tercih ederim. bence bu fiyatlarda hem trabzon hem de biz mutlu oluruz transfere.

Bence bu sezon ekim kasım gibi çok iyiydi milli takımda begendim ama genel olarak begenilmeyen yanlari var

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes müthiş topçu olursa 22 adam da oynamak ister böyle hamleler lazım takımlara. Eren berkan demirbay bats ne iyi yedek olurlar.

3'lü oynayacaksak eren elmalı mantıksız bir transfer olur üçlünün kanat beki olamaz. 4'lü oynayacaksak da berkan gireceğine eren girer yedekler.

Bizde tutabilir bence de ts de iş yapmaması normal

Ereni tsda ne zaman izlesem hep çok koşıyor mücadele ediyor gözüme iyi geliyor falan ama maç sonu bakıyorum kötü oynamış, değişik bir oyuncu. Denenmesinde sıkıntı yok, ts taraftarı ile arası bozuk zaten. Para konusuna gelince, Biz anadoludan oyuncu istesek kapıyı 4-5 ten açıyolar zaten, tsdan 3 milyona milli oyuncu kötü iş olmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ereni tsda ne zaman izlesem hep çok koşıyor mücadele ediyor gözüme iyi geliyor falan ama maç sonu bakıyorum kötü oynamış, değişik bir oyuncu. Denenmesinde sıkıntı yok, ts taraftarı ile arası bozuk zaten. Para konusuna gelince, Biz anadoludan oyuncu istesek kapıyı 4-5 ten açıyolar zaten, tsdan 3 milyona milli oyuncu kötü iş olmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mert Müldürden daha potansiyelli,Yunusun yaptığı çıkışı yapabilecek yaşta,alınırsa bu sezon gelecek sezon şimdikinden daha iyi bir performansa çıkabilir.

Eren bence iyi oyuncularla dolu takımda iyi oynayan oyunculardan

O yüzden risk alıp denenebilir. Az biraz iyi performans gösterse yeter jacobsu yedekler. Beyler jacobs sakatlanınca berkan oynuyor farkında mısınız?

Sezon başında sallai ve barış hariç takımda kanat yok deniliyordu ama kimse yunusu hesaba katmamıştı. Eren elmalıda da bu durumu yaşayabiliriz.

Ben milli takımda izledim hız olarak iyi beğendim ters kademesi de iyi. Teknik olarak zayıf. Bizi idare edebilir

Her yere barış Alper koyuyoruz. Yabancı sınırı el kol bağlıyor. Mecburuz maalesef

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklere dünya para harcayıp verim alamadık. Bu çocuk uygun maliyete bizde tutacak gibi geliyor Okan hocanın dürtmeleriyle.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

kötü oyuncu değil en azından sezondda çok az maç kaçırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt