GSC Haber Eren Elmalı'nın Sözleşme Detayları KAP'a Bildirildi

TL olarak açıklamışız 3.5 milyon euro civarı bir şey sanırım %25'de kardan pay. Oyuncunun önümüzdeki dönem maaşları TL cinsinden fazla gibi gözükse de enflasyon vb. ayarlaması o da o yüzden maaşı da okey gibi. Mevcut durumda çok ihtiyacımız yoktu sanki ama artık hayırlı olsun en azından denildiği gibi 5 milyon euro falan değil.

Maasi biraz fazla gibi geldi bana, Trabzon'da ne kadar para aliyordu ki bu?

Gönlümdeki rakamlara geldi çok çok iyi burun kıvrılmaz Levent ve Oğuz çöpünden on kat daha iyi bu adam

Yaklaşık olarak €3.5m + €500k bonservis
Kardan 25% pay
Maaş olarak da bu yarım devre €375k
Euro son 1 yıldaki artış hızını gösterirse maaşı yaklaşık:
1. sene €1.1m
2. sene €1.2m
3. sene €1.25m
4. sene €1.3m

Hayli tuzlu ama bundan ucuza da bitemezdi bu transfer. Çevirileri biraz çat pat yaptım

Umarım yanılırım ama bence çok sıradan bir topçuya çok gereksiz bedeller gömdük

Bizim dışımızda bir talibi olduğunu sanmıyorum. Trabzon zaten yerine daha iyisini koydu Eskihellaç ile
eren elmalıya hiç bir sezon 1 milyon eurodan fazla para ödemeyeceğiz hele 1.3 milyon eur imkansız tl enflasyonu da hesaba katman lazım

Maasi biraz fazla gibi geldi bana, Trabzon'da ne kadar para aliyordu ki bu?
"2022-2023 futbol sezonunda 7.350.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlar için, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete uygulanacak enflasyon oranı ilave edilerek ödeme yapılacaktır." Aşağı yukarı mevcut enflasyonla falan 700 civarı bir şey alıyordur muhtemelen

Çocuk ne kadar gelmek istediyse 11.453.000.-TL alacağını da hamsilere bırakmış...

Güzel anlaşma olmuş yerli sol bek olarak daha iyi bir seçenek yoktu. Jakobs'un sakatlık durumu da ortadayken iyi bir hamle diyebiliriz hayırlı olsun.

Maasi biraz fazla oluyor gibi geldi bana, Trabzon'da ne kadar para aliyordu ki bu?
İlk gittiğinde 7.5 milyondu sanırım ama TS'de enflasyon oranında artış vardı bir de 2023'te TS yerli oyunculara %50 civarı iyileştirme yaptığı şeklinde haber vardı tahminim 35 milyon TL civarı alıyordur herhalde.

"2022-2023 futbol sezonunda 7.350.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlar için, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete uygulanacak enflasyon oranı ilave edilerek ödeme yapılacaktır." Aşağı yukarı mevcut enflasyonla falan 700 civarı bir şey alıyordur muhtemelen
%64 çarpı 2 yıl ve %44 bu sene var.

28.466.000 Euro editör bu hesaba göre.

Bizden 14.000.000 alacak bu sene. Tam yarısı. Seneye ve sonrası 45,55,65 enflasyona göre normal. Bir tek seneye %50 zamla başlıyor diyebiliriz.

Geri
Üst Alt