Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.256
- 15.878
- 2.498
3,5 + 0,5 uygun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yurtiçi tlTl mi veriyoruz yav bonservis
Euroyu takip edemiyorum çok olmuş.2025-2026 tahminlerine göre 1 milyon € vermişiz işte yaw
yunusada 2m verırız gibiMaasi biraz fazla gibi geldi bana, Trabzon'da ne kadar para aliyordu ki bu?
eren elmalıya hiç bir sezon 1 milyon eurodan fazla para ödemeyeceğiz hele 1.3 milyon eur imkansız tl enflasyonu da hesaba katman lazımYaklaşık olarak €3.5m + €500k bonservis
Kardan 25% pay
Maaş olarak da bu yarım devre €375k
Euro son 1 yıldaki artış hızını gösterirse maaşı yaklaşık:
1. sene €1.1m
2. sene €1.2m
3. sene €1.25m
4. sene €1.3m
Hayli tuzlu ama bundan ucuza da bitemezdi bu transfer. Çevirileri biraz çat pat yaptım
Umarım yanılırım ama bence çok sıradan bir topçuya çok gereksiz bedeller gömdük
Bizim dışımızda bir talibi olduğunu sanmıyorum. Trabzon zaten yerine daha iyisini koydu Eskihellaç ile
Ödeme peşin olmuştur bizimkiler ödediğimiz net TL tutarı açıklamıştır farketmiyor o. maaşta TL olarak verilmiştir.biz TL, TS euro olacak aciklamis
enteresan
Nominal olarak ödeyebiliriz işte nasıl yani. TL enflasyonu ne alakaeren elmalıya hiç bir sezon 1 milyon eurodan fazla para ödemeyeceğiz hele 1.3 milyon eur imkansız tl enflasyonu da hesaba katman lazım
"2022-2023 futbol sezonunda 7.350.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlar için, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete uygulanacak enflasyon oranı ilave edilerek ödeme yapılacaktır." Aşağı yukarı mevcut enflasyonla falan 700 civarı bir şey alıyordur muhtemelenMaasi biraz fazla gibi geldi bana, Trabzon'da ne kadar para aliyordu ki bu?
Oyle gozukuyor.yunusada 2m verırız gibi
İlk gittiğinde 7.5 milyondu sanırım ama TS'de enflasyon oranında artış vardı bir de 2023'te TS yerli oyunculara %50 civarı iyileştirme yaptığı şeklinde haber vardı tahminim 35 milyon TL civarı alıyordur herhalde.Maasi biraz fazla oluyor gibi geldi bana, Trabzon'da ne kadar para aliyordu ki bu?
Yurtiçi tl
Kutucu Alman aynı zamandakutucu euroydu
bu niye tl
trabzon anadoluda olduğu için mi
%64 çarpı 2 yıl ve %44 bu sene var."2022-2023 futbol sezonunda 7.350.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlar için, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete uygulanacak enflasyon oranı ilave edilerek ödeme yapılacaktır." Aşağı yukarı mevcut enflasyonla falan 700 civarı bir şey alıyordur muhtemelen