Eren: "Fener favori ama ben Galatasaraylı olarak Grasshoppers'ı tutuyorum"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Eren-Derdiyok-%C4%B0mzaladi.jpg

Galatasaray'ın yeni santraforu Eren Derdiyok, Gökhan İnler konusunda Beşiktaş itirafında bulundu. Tecrübeli oyuncu, Gökhan İnler'le konuştuğunu, İnler'in Beşiktaş'ta başarılı olacağını söyledi.

Galatasaray'ın İsviçre pasaportlu oyuncusu Eren Derdiyok, Blick gazetesine konuştu. İşte Eren'in röportajından satır başları:

- Dünyanın hiçbir yeri artık güvenli değil. Aslında tehlikeli veya olmadığını düzgün şekilde değerlendirmek mümkün. Her bir kişi biraz daha dikkatli olmak zorunda.

- Havalimanı saldırısından sadece iki gün önce oradaydım. Kelimelerle anlatmak çok zor. Sadece bir gün sonra kızım Dina doğdu.

- İlk teklif Ocak ayında geldi. Sonra görüşmeler yoğunlaştı. İstanbul'da güzel duygularla yaşıyorum.

- 15 Temmuz gecesi ben, eşim ve küçük kızım evdeydik. Sakin bir semtte yaşıyoruz. Televizyonlardan izledim olanı biteni. Erdoğan, insanları topraklarını korumak için sokaklara çağırdığından birçok insan bayraklarla sokaklara çıktı. İnsanın uyumunu hissettim. Belki bu çok çılgınca gelebilir ama birkaç gün sonra ne olduğunu anladım. Şimdi hayat çok sakin. Ben bir futbolcuyum siyasetçi değil. Barış gelecektir.

- Mario Gomez'in kararını anlayamıyorum. Belki onu yeni bir şey heyecanlandırmıştır. Almanya'da bile korkunç bir olay yaşandı. Siyasal nedenler olabilir ama ben anlamıyorum.

- Grasshoppers taraftarları İstanbul'da korunacaktır. Polis iyi bir eskort sunacaktır. Fenerbahçe favori. Ama ben Galatasaraylı olarak Grasshoppers'ın tur atlamasını istiyorum.

- Gökhan İnler'le konuştum. Onun Beşiktaş'ta başarılı olacağını düşünüyorum.

Ajansspor.com

Saçma bir acıklama.
Yanlış politika uyguluyor oyuncular. Gerçi çoğuda aptal oluyo bunların

Gerek yok popülizme. Sen kendi futbolunu oyna.

Severiz iyi oynarsan biz seni.

Helal Eren, ben de gerçek 1 gsli olarak grasshoppers'i tutuyorum.

Saçma bir açıklama olmuş muhtemelen Sneijderle çok vakit geçiriyor

açıklamalar için teşekkürler yerli mario jardel eren derdiyok

yerinde aciklama olmus

Vatan haini fetöcü ilan ederler bunu yakında. Forumdaki troll koyunlarda destek çıkar

Eren burasi Galatasaray. Diger takimlar bu konuda kompleksli olabilirler ama biz degiliz. Buzi bu tip aciklamalar "aslanim kaplanim" dedirtmez tam tersi moralimiz bozulur.

Boyle gereksiz muhabbetlere hic gerek yok sen topuna konsantre ol.

Adam Basel dogumlu Isvicre milli takiminin oyuncusu Grasshopersda Isvicre takimi buradaki aciklamanin nesine takıldınız ? Ajax'in fenerle eslesip Sneijderin ajaxin tur atlamasini istiyorum demesi gibi bir sey

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Galatasaray taraftarı herşeyden çok koşan-basan pivot santrafor sever. boşver feneri sen kondisyon çalış.

Geri
Üst Alt