Ümit Çatar
Cezalı
- 8 Temmuz 2015
- 8.691
- 0
- 521
Ufuk sarıca diyorum.. kusura bakmayın... mola almayı bilmeyen, sadece hücumu düşünen bir adama iyi hoca diyemem.. her gelen takım üçlük şov yapıyor bize karşı.. oyuna müdahele etme ''Sıfır''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufuk sarıca diyorum.. kusura bakmayın... mola almayı bilmeyen, sadece hücumu düşünen bir adama iyi hoca diyemem.. her gelen takım üçlük şov yapıyor bize karşı.. oyuna müdahele etme ''Sıfır''
Tam timarhenelik bir adamsin Umit acik ve net.Ufuk sarıca diyorum.. kusura bakmayın... mola almayı bilmeyen, sadece hücumu düşünen bir adama iyi hoca diyemem.. her gelen takım üçlük şov yapıyor bize karşı.. oyuna müdahele etme ''Sıfır''
Kan değişikliği şart... kenarda hiç Tepki vermeyen bir adama ihtiyacımız yok
Yuhh.. Bu nedir yahu? Arkadaşın "Haber Editörü" tag'inin alınmasını talep ediyorum. Böyle bir rezillik olamaz. Kanım dondu resmen. @Fatih Akca