Ergin Ataman mı, Ufuk Sarıca mı?

Ergin Ataman mı? Ufuk Sarıca mı?

• Kullanılan toplam oy
    74
Ufuk sarıca diyorum.. kusura bakmayın... mola almayı bilmeyen, sadece hücumu düşünen bir adama iyi hoca diyemem.. her gelen takım üçlük şov yapıyor bize karşı.. oyuna müdahele etme ''Sıfır''

ufuk sarıca 3 lük attırmaktan başka bişey bilmiyor ataman da mola almıyor,defans yaptırmıyor

Ataman niye bilmiyorum oyunculara trib atıyor ve belkide maçı getirecek molaları alma zamanında kilitlenip kalıyor inişten geçmiş oluyor tabi.
Yoksa cebinden çıkarır çoğunu, zaten yanında çalışmış koçlar hepsi

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin atamanın sorunu heyecanını kaybetmiş olması yoksa 1 numaradır

Ufuk sarıca diyorum.. kusura bakmayın... mola almayı bilmeyen, sadece hücumu düşünen bir adama iyi hoca diyemem.. her gelen takım üçlük şov yapıyor bize karşı.. oyuna müdahele etme ''Sıfır''

13487562631.jpg

Yuhh.. Bu nedir yahu? Arkadaşın "Haber Editörü" tag'inin alınmasını talep ediyorum. Böyle bir rezillik olamaz. Kanım dondu resmen. Fatih Akca

Ümit'in S.Serhat Türkel olma ihtimali???
(bkz: I know this game)

Peşin edit: Liseliler bilmez....

Bu ne lan ayıp değilmi şu konuya silin şu konuyu Ergin Ataman bizim önderimiz.

Tam timarhenelik bir adamsin Umit acik ve net.

eduardo

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rezil bir başlık,bunu bize yaşatanlar utansın:)

Ümit'in en az 5 sene basketbol sayfalarına yorum yapması engellenmeli.

Yuhh.. Bu nedir yahu? Arkadaşın "Haber Editörü" tag'inin alınmasını talep ediyorum. Böyle bir rezillik olamaz. Kanım dondu resmen. @Fatih Akca

Tipik mola almamasından ötürü bir sinirle yazılmıs posttur. Kendisinden şahsım adına özür diliyorum. Özelden kendisine de bildirdim zaten bu yüz kızartıcı hatayı.

Dünyanın en iyi hocası olsa bile muhakkak bir eksiği vardır.Hiç kimse dört dörtlük değildir.O aranan dört dörtlük hoca da zaten bizi tercih etmez.Daha fazla tartışma ve kavgaya yol açmaması açısından kilitlenmesi daha iyi olur.

Geri
Üst Alt