Ergin Ataman mı, Ufuk Sarıca mı?

Ergin Ataman mı? Ufuk Sarıca mı?

• Kullanılan toplam oy
    74
Ufuk Sarıca, milli takımda Ergin Ataman'ın yardımcısı olarak bu sorunun cevabını kendi veriyor zaten. Hala Ergin Hoca'dan bir şeyler öğrenebileceğine inanıyor, belki de ileride gelebileceği bir ortama şimdiden hazırlanmak istiyor. (Efes'te böyle olmuştu.) Ufuk Sarıca, Karşıyaka'da yaptıklarıyla potansiyelini gösterdi ve bence Ergin Ataman'ı geçebilecek bir potansiyele sahip ama şuan kesinlikle kıyaslamak Ergin Ataman'a büyük haksızlık.

Ufuk Sarica mukemmel bir antrenor, cok daha fazla da potansiyeli var. Ancak su an icin Ergin Ataman ile Ufuk Sarica'yi kiyaslamak olmaz. Ergin hoca bir ust sinifta diyebiliriz rahatlikla. Ufuk hoca ileride gecebilir belki ama su an degil. Ki bir Karsiyakali olarakta Ufuk hocayi ekstra severim ama gercekler Ergin hocayi onde gosteriyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufuk sarıca diyorum.. kusura bakmayın... mola almayı bilmeyen, sadece hücumu düşünen bir adama iyi hoca diyemem.. her gelen takım üçlük şov yapıyor bize karşı.. oyuna müdahele etme ''Sıfır''
43ec6c8867c39480666881dc3578c0ac.jpg

LANETLENMESİ GEREKEN BİR ÇATAR KONUSU daha he :red:

Ümit, Ergin konusunda haklı idi.

Cevaplarımızı tekrar gözden geçirme vakti dostlar.

Eskiden Ataman derdim ancak şimdi Ahmet Kandemir > Ergin diyorum. Son senelerdeki gerek rezil performansı gerek saçma sapan hareketleri ile çoktan sıfırı tüketti.

Geri
Üst Alt