Ergin Ataman ve Enes Kanter Twitter'da Kapıştı!

ergin ataman net haksızdır..

"siyasete karışıp durmasaydı alırdık" gibi saçma sapan bir koşul olur mu..

isteyen istediği kadar siyasete karışır.. bu ülkenin başına ne geliyorsa halk siyasetten uzak tutuluyor diye geliyor..

Rte yi ulu orta eleştirebilen harbi adamdır hemde heykeli dikilse toschakina beton yetmeyecek şekilde

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

bu konuda da görüyoruz ki halkımız ve bu olayın özelinde taraftarımız için "haklı veya haksız" olması önemli değil..

bütün mevzu bizden mi değil mi.. ergin ataman bizden, o zaman haklıdır..

taptık mı tam tapıyoruz vesselam.. eyvallah efsane hocadır.. eyvallah çok severiz.. eyvallah ölene kadar kontrat yapalım.. hepsine eyvallah..

ama bokunda boncuk yok ve her insan gibi arada bir saçma işler yapabilir.. şu tam biattan vazgeçelim..

akp'lı: tayyip bizden, o zaman tam biat
gs'li: ergin bizden, o zaman tam biat
chp'li: kemal bizden, o zaman tam biat

bir haberi duyduğunuz zaman hemen "bizim adam kesin haklıdır" diye atlamayın şu olaylara.. her olayı bağımsız değerlendirin.. prensipler olsun hayatta..

"enes kanter" cemaatçi, o zaman tukaka.. böyle bir şey yok gençler..

Alınmamasının ilk sebebi Milli Takım ile dalga geçmesi değil miydi?

tapatalk

Serdar Demir'in hesabı Ümit Çatar tarafından ele geçirilmiş forum yönetiminden bağlantılarım sayesinde öğrendim. Kısa vakitte hesap kendisine iade edilir umarım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milli takım nedir ? Alanında en iyi olan Türk sporcularının seçildiği yerdir. Sporcuların siyasi görüşüne göre sınıflandırılıp milli takıma çağrılmaması yalnızca 3. dünya ülkelerinde olabilecek bir şeydir, bu konuda hepimiz hemfikirizdir heralde.

Ama...

Cemaate bakışım 10 sene öncede aynıydı, şu andada aynı; insanların haklarına tecavüz eden, kendi çıkarları uğruna suçsuz insanların hayatını karartan, kendi çıkarlarını 77 milyonun önüne koyan bir yapılanma olarak görüyordum, hala da öyle görüyorum.

Yarbay Ali Tatar ve onun gibi nicelerini intihara sürüklediklerini, Türkan Saylan'a yapılanları falan unutmadık. Şimdi hiç birşey yokmuş gibi demokrasi ayağına şirin görünmeye falan kalkmasınlar, yatacak yerleri yok... Umarım daha da beter olurlar.

Böyle bir yapıya açık destek verilmesini özgürlük olarak görmüyorum, herkesin siyasi görüşü kendine demek suretiyle işin içinden çıkılacak kadar basit bir konu değil bana göre.

Ayrıca milli takım yenildiğinde ''hahaha'' diye tweet atan birinin milli takımda işi yok.

Uzun lafın kısası Ergin hocayı haklı buluyorum.

bu konuda da görüyoruz ki halkımız ve bu olayın özelinde taraftarımız için "haklı veya haksız" olması önemli değil..

taptık mı tam tapıyoruz vesselam.. eyvallah efsane hocadır.. eyvallah çok severiz.. eyvallah ölene kadar kontrat yapalım.. hepsine eyvallah..

ama bokunda boncuk yok ve her insan gibi arada bir saçma işler yapabilir.. şu tam biattan vazgeçelim..

bir haberi duyduğunuz zaman hemen "bizim adam kesin haklıdır" diye atlamayın şu olaylara.. her olayı bağımsız değerlendirin.. prensipler olsun hayatta..

Sana katılacağım aklıma gelmezdi pek ama,katılıyorum.. :D

çok iyi bir basketbolcu ve benim için önemli olan tek şey budur.. zamanında hakan şükür cemaatçi olduğu için çok sallıyordum ama milli takıma alınması doğruydu.. şu anda neden yanlış olsun.. akp cemaat ile kapıştı diye mi?

enes kanter ister cemaatçi, ister mhp'li, ister akp'li olsun, milli takıma mutlaka alınması gereken bir yetenektir.. basketbol milli takımında oynamak için gerekli tek kriter iyi bir basketbolcu olmaktır.. siyasi görüşüne göre adam almaya başladıysak chp başa gelirse akp'lileri milli takımdan atacak mıyız.. öyle saçmalık mı olur..

"adam değil" v.s. diyemezsin çünkü kimse siyasi görüşünü sana veya bana uydurmak zorunda değil.. adamın görüşleri sana uymuyor diye de karakterine laf söylenemez..

ben de liberal demokratım ve barajı geçecek olsa LDP'ye oy verirdim.. mevcut seçeneklerden mecburen chp'ye veriyorum.. şimdi sporcu olsaydım bu görüşümü söyleyemeyecek miydim..

misal abd'de sanatçı ve sporcular partilerin seçim kampanyalarında en önlerde yer alıyorlar, desteklerini açıkça belirtiyorlar ve kimse garipsemiyor da bizde neden problem oluyor..

Milli takıma alınması gerektiği konusunda hemfikirim aten.

Bu tartışmada Enes kadar Ergin Ataman da haksı ve senin milli takımın başına emir almayan birinin gelmesi gerekliliğine yaptığın vurgu da doğru.

Ama Enes ve onun yer aldığı hareketin belli bir siyasi akıma dahil olduğunu ve buna istinaden yorum yaptığını söylemek oldukça yanlış. amana ve duruma göre poisyon değiştiren, çıkarcı ve oldukça kaypak bir oluşumdur cemaat. 5 yıl önce olsa şu an milli takımdaydı vurgum da bu yüdendi.

Başka bir oyuncu olsa çok takılmadım bu tartışmaya. Ama 5 yıl önce yalayıcı konumundaki kişinin şu andaki çakma muhalif ve düene isyan eden tutumunu hoş göremiyorum kusura bakmayın. :)

Dip: Klavyedeki bir harfin eksikliğini baya çektim okuyunca anlaşılır muhakkak. :D

Son düzenleme:
Enesin milli takım ile ilgili sorunları cemaat akp çekişmesi öncesine dayanıyor ,2012 yılında kadroya davet edilmesine ragmen son günlerde ameliyat olacagım diyerek daveti reddetmişti,o dönem federasyon başkanı Turgay Demirel, Enesin bundan sonra milli takıma davet edilmeyecegini açıklamıştı,2013 te Avrupa şampiyonasından elendiğimizdede attığı tweeti herkes biliyor.

Ey korkak aciz! Bahane üreteceğine biraz şerefin olsa da çıkıp başımızdaki diktatör yüzünden almaya korkuyoruz desen

Şu adamı istediğin kadar alla pulla şu yazdıklarının izahı yok. Bunu değil Ergin Hoca'ya hiç kimseye söyleyemezsin. Sen sıradan bir vatandaş değilsin, halka mal olmuş insansın. Varsa bir derdin üslubunu ağırlaştırmadan, hakaret etmeden gerekirse iğneleyerek anlatırsın. Bu bir değil iki değil kaç kere yazdı böyle şeyleri. Ergin Hoca yine çocuğu yaşındaki adama ağzını bozmamış adam gibi cevap vermiş onun üstüne biraz daha hakaret yemiş.

Ne kadar zorlarsanız zorlayın şu herifin yaptığı muameleyi haklı çıkaramazsınız, çıkaramayacaksınız. Daha insan gibi konuşmayı bile beceremeyen bu hıyar ağası asla Milli Takıma alınmamalı. Konu muhaliflikse bizim Sinan da muhalif, Cenk de muhalif, muhtemelen Ergin Hoca da muhalif. Ama bir gün olsun siyasi görüşlerini bu işlere sokuyorlar mı? Bir tepki göstereceklerse de usülünce gösteriyorlar.

enes kanter haklı konu kilit.

Enesin milli takım ile ilgili sorunları cemaat akp çekişmesi öncesine dayanıyor ,2012 yılında kadroya davet edilmesine ragmen son günlerde ameliyat olacagım diyerek daveti reddetmişti,o dönem federasyon başkanı Turgay Demirel, Enesin bundan sonra milli takıma davet edilmeyecegini açıklamıştı,2013 te Avrupa şampiyonasından elendiğimizdede attığı tweeti herkes biliyor.
@Serdar Demir ayrıca bu da var, doğru ve unuttuğum bir husustu teşekkürler sn. Şakrak.

Bu herif o kadar kaypak ki şu an milli takıma alınmama nedeni olarak akp-cemaat kavgasını gösterip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor.

Son düzenleme:

:005:

Enes kaç kere reddetti milli takımı .yeni mi aklına gelmiş tayyip. Şımarık ve koçuna dahi nazik davranamayan züppe. Amerikan kılıklı herif

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence çağırsınlar milli takıma.

Kampta bi güzel dövüp Amerikaya geri yollasınlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Enes Kanter haklı falan değil ya neresi haklı?
Siz de sırf Tayyip karşıtı diye birisini haklı görmek için çırpınıyorsunuz eleştiri yapıyorsunuz başkalarına, fakat yaptığınızın eleştirdiğiniz şeyle aynı olması komik.

Milli takımdan kendini üstün gören, hoca ilk geldiğinde onu çağırmasına rağmen bahaneler bulup milli takımı eken,üstelik hoca bu çağrıyı ''Hahahaha'' twitleriyle milli takımın mağlubiyetiyle dalga geçmesinden sonra yaptı yani hiç ön yargı yok.
Her şeye rağmen onu kazanmak için bir hamle yaptı hoca yani.

Defalarca milli takımı reddetti gelmemek için bahane üretti durdu şimdi mi aklına geldi milli takım?

Geçenlerde de CNN'de yaptığı açıklama da hocanın üslubu son derece normal bu olayın gelişim sürecini vs anlattı
Neden olamayacağını söylerek açık kapı bıraktı ileride belki alabilirim yetenekli bir oyuncuyu kaybetmek istemem falan dedi
Ondan sonra Enes Kanter gerizekalısının twitter'dan verdiği cevaplarda ki üsluba ve tarzına bakın neden alınmaması gerektiği ortada

Ayrıca hocaya biatçı faaln diyor da kendisinin de kimleri yaladığı ortada..
O da sözde hocaefendi olan bir zatı yalıyor saçma salak paylaşımlar yaparak cemaat şaklabanlığı yapıyor
Sporcu mu cemaat maskotu mu belli değil :D

Ergin hoca konumu gereği CB makamına saygılı davranmasının biatçılıkla ne alakası var??
Konumu gereği nasıl Dursun Özbek çapsızı hakkında olumsuz konuşamıyorsa, CB hakkında da atıp tutacak değil ya saygı çerçevesinde iletişim kuracak
Sıradan bir taraftar olarak sen istediğin şekilde konuşabilirsin, bu seni etkilemez lakin göz önünde olan birini haliyle etkiler bu durum.

Milli takım yenilirken ''Hahahah'' diye dalga geçmesi de mi CB yüzünden falan?
Milli takıma karşı bir bağ hissetmeyeceği çok net olan bu herife güvenip nasıl turnuvaya katılınacağı da soru işareti

Yeteneklerine laf yok ama Enes Kanter tam bir geri zekalı bence

cemaat çok kötü olabilir..

enes kanter de cemaatçi olabilir.. yine de hakan şükür'den büyük cemaatçi değildir.. hakan şükür 20 sene milli takımda oynadı ve en başından beri de cemaatçiydi..

ya eskiden böyle şeyler önemli değildi yahu.. iyi olan ve milli takıma hizmet edebilecek herkes milli takımda oynayabilirdi.. anasını bellediler ülkenin.. o cemaatçi bu terörist diye diye..

bugün enes kanter alınmasın diyenler haklıysa hakan şükür de alınmamalıydı.. hatta dışlanmalıydı.. Türk milli takımının bir çok başarısını da silmek zorunda kalırdınız tarihten o durumda..

bana ne kardeşim adamın ne olduğundan.. kızıma eş mi alıyorum.. isterse karaktersiz olsun.. ayı volkan'dan ve beleşoğlu gibi hırbolardan daha mı karaktersiz..

kaç sayı atıyor.. kaç asist yapıyor.. kaç ribaund alıyor.. benim için kriter budur..

Türkiye'nin ahlaklı insanları diye bir oluşum kurarsak bir gün oraya almazsınız.. olur biter..

mevzuyu başlatan enes için “Milli takımda oynayacak karaktere sahip değil” diyerek gereksiz polemiğe giren bizim ergin..

hiç bir şey yokken “Milli takımda oynayacak karaktere sahip değil” diye çıkış yapmanın manası ne yahu :D

ergin haksız oğlu haksız.. sanki biri: "çıkıp laf sok da, tayyip yüzünden alınmıyor demesinler artık" diye talimat vermiş gibi gereksiz bir çıkış..

bayram değil, seyran değil “Milli takımda oynayacak karaktere sahip değil” diye niye mevzu çıkarıyorsun arkadaş..

enes gerçeği tokat gibi suratına çarpmış.. yalan mı.. tayyip izin vermiyor diye alınmıyor..

Son düzenleme:
Hakan Şükür'ün de cemaatci olmasının bu konu ile uzaktan yakından alakası yok. Kıyaslama saçma bence.

Bir kere Hakan Şükür belki de türk spor tarihinin gördüğü en saygılı sporcudur. Nasıl başkalarına saygı gösteriyorsa aynı sonsuz saygıyı da kendisi herkes tarafından görüyor.

Enes ise tam tersi. Ukala saygısız zibidinin teki, evet karşıma çıksa bu lafları belki direkt yüzüne söylemem çünkü herifin benim 2 mislim boyu var beni ikiye böler dörde katlar.

Ama gerçek bu. Hakan Şükürü bu gerizekalıyı savunurken kıyas olarak kullanmak Hakan Şüküre yapılmış büyük bir ayıptır bence Serdar abi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt