Ergin Ataman ve Enes Kanter Twitter'da Kapıştı!

Enes MT da oynamak istemiyor ki ben de oynamak istemeyebilirim bu mevcut TBF zihniyetin kendisine yaptıklarından sonra(Siyasi değil) ,kapıları kapatmaya çalışıyor çünkü MT reddetmenin cezası var.Bunu açıkça belirtebilse bence çok daha iyi olur. Ama böyle işler ile haklıyken haksız duruma düşüyor.

Abi Hakan Şükür efsanedir ya. Cemaatçi de olsa seri katil de olsa bu gerçek değişmez. Adam en kötü zamanında bile Milli Takımın bankosuydu. Çünkü bilirdin, o adam oynadığı forma için varını yoğunu koyardı ortaya. Takımda yerli yabancı ayrımı muhabbetini o çıkarttı derler bilmiyorum aslı var mıdır ama efendi bir adamdı hiç şüphe yok.

Enes'te bu saydıklarımın yetenek dışında hiçbiri yok. Tekrar söylüyorum bu adamın Milli Takım gram umrunda değil. Tamamen şov yapma ve safını belli etme amacıyla bunları yapıyor başka bir şey değil.

ergin hocaya enesi soran art niyetli guwat gazeteci sorumludur
enesin bu asamada neden mili takima cagirilmadigi belli, onceden cagrilmamasina sebep olan tweet isi icin coktan ozur dileyip affedilirdi
lakinki hocadan da tayyipe kafa tutmasini beklemek komik, gel o zaman amerikadan sen kafa tut, bakalim kafa mi tutuyon yoksa kafasini mi tutuyon

Hakan Şükür'ün de cemaatci olmasının bu konu ile uzaktan yakından alakası yok. Kıyaslama saçma bence.

Bir kere Hakan Şükür belki de türk spor tarihinin gördüğü en saygılı sporcudur. Nasıl başkalarına saygı gösteriyorsa aynı sonsuz saygıyı da kendisi herkes tarafından görüyor.

Enes ise tam tersi. Ukala saygısız zibidinin teki, evet karşıma çıksa bu lafları belki direkt yüzüne söylemem çünkü herifin benim 2 mislim boyu var beni ikiye böler dörde katlar.

Ama gerçek bu. Hakan Şükürü bu gerizekalıyı savunurken kıyas olarak kullanmak Hakan Şüküre yapılmış büyük bir ayıptır bence Serdar abi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

karakterleri tabi ki farklı ama eğer ülke demokratik bir cumhuriyet olsaydı ve başta tayyip olmasaydı bu olaylar böyle gelişmezdi..

evet bu çocuk bir zibidi ama kazanmak için yeterli adımlar atılmadı.. atıldığına inanıyorsan havuz medyasını ciddiye alıyorsun demektir..

neymiş "hahahahah" demiş.. ben de diyordum.. şu an Avrupa şampiyonasına katıldığımız için çok mutluyum ama futbol milli takımı yenildiğinde sırf tayyip'in ülkesinin takımı diye ve "bunu da biz başardık" diye ortaya çıkamıyorlar diye seviniyordum..

futbol için konuşuyorum.. malum kişiler bir çok insanı milli takımdan soğuttular.. ben yine dayanamayıp çok sevindim Avrupa şampiyonasına katılmamıza ama hala bu milli takımı içine sindiremeyen çok insan var.. hahahahaha diye gülmek anlık bir duygu patlamasıdır.. olabilir öyle şeyler..

neymiş eskiden de gelmemiş.. iyi de akp 14 yıldır bu ülkenin başına bela.. havuz medyasına güvenip bu çocuğu yargılamam..

ülkede her şey doğru da 20 lik çocuğun her şeyi kusursuz olsun diyoruz..

Enesin neci olduğu beni ilgilendirmez sadece bu adamda bir yetenek var ve bunu kullanmak adına bir girişimde bulunulmuyorsa ortada yanlış giden bir şeyler var demektir.Sanatçı yada sporcu mevcut iktidarın fikirlerini paylaşmak yada bunları onamak zorunda değildir.Her vatandaş gibi fikirlerini beyan etme konusunda özgürlüğe sahiptir.

Milli takım seviyesinde zaten kriterlerin bir hayli çetin olduğu noktada birde siyasi uyum gibi bir kriter aramak ülke sporunuda zaten kısıtlı sporcu çıkan bir ortamda işleri dahada zora sokar.

Son düzenleme:
Enes net haksiz ve mal.

karakterleri tabi ki farklı ama eğer ülke demokratik bir cumhuriyet olsaydı ve başta tayyip olmasaydı bu olaylar böyle gelişmezdi..

evet bu çocuk bir zibidi ama kazanmak için yeterli adımlar atılmadı.. atıldığına inanıyorsan havuz medyasını ciddiye alıyorsun demektir..

neymiş "hahahahah" demiş.. ben de diyordum.. şu an Avrupa şampiyonasına katıldığımız için çok mutluyum ama futbol milli takımı yenildiğinde sırf tayyip'in ülkesinin takımı diye ve "bunu da biz başardık" diye ortaya çıkamıyorlar diye seviniyordum..

futbol için konuşuyorum.. malum kişiler bir çok insanı milli takımdan soğuttular.. ben yine dayanamayıp çok sevindim Avrupa şampiyonasına katılmamıza ama hala bu milli takımı içine sindiremeyen çok insan var.. hahahahaha diye gülmek anlık bir duygu patlamasıdır.. olabilir öyle şeyler..

neymiş eskiden de gelmemiş.. iyi de akp 14 yıldır bu ülkenin başına bela.. havuz medyasına güvenip bu çocuğu yargılamam..

ülkede her şey doğru da 20 lik çocuğun her şeyi kusursuz olsun diyoruz..

Atatürk'ün bir sözü var "Ben sporcunun zeki ve ahlaklısıni severim" diye. Bu çocuk da ahlakın zerresi yok.

Tamam bir insan hata yapar, çok basit özür dileseydi mesela herşey unutulurdu ama o hep üstüne koyarak devam etti. Herkesin kendine göre bir siyasi görüşü vardır tabiki ama bunu her zaman her zaman öne çıkarmanın, dile getirmenin hatta ve hatta insanların gözüne sokmanın da lüzumu yok yani. Kazanılmak adına atılmayan adımlar konusuna kısmen katılıyorum, öte yandan ben kendisinin milli takımda oynamak için can attığını da düşünmüyorum.

Muhalif olan dolu başka sporcular da var ve bilmediğimiz kac tane daha vardır ama bence bu kadar öne çıkmaları doğru değil. Genç olması yaptığı hatayı bir yere kadar açıklar, bir yerden sonra gençliğine veremezsin artık.

Abi senin yorumlarını beğenerek okuyorum, her zaman dediklerine katılmasam da fikrini ve düşünceni güzelce anlatıyorsun. Ama bu konuda bence haksızsın genel anlamda.

Atatürk'ün bir sözü var "Ben sporcunun zeki ve ahlaklısıni severim" diye. Bu çocuk da ahlakın zerresi yok.

Tamam bir insan hata yapar, çok basit özür dileseydi mesela

hahahaha için özür diledi zaten..

herşey unutulurdu ama o hep üstüne koyarak devam etti. Herkesin kendine göre bir siyasi görüşü vardır tabiki ama bunu her zaman her zaman öne çıkarmanın, dile getirmenin hatta ve hatta insanların gözüne sokmanın da lüzumu yok yani.
niye sokmasın ki.. rıza kayaalp ve kenan sofuoğlu gibi ağzı iktidarı yalamaktan yalama olanlar sabah akşam siyaset yaparken enes niye yapmasın.. muhalif bir fikri var diye mi..

Kazanılmak adına atılmayan adımlar konusuna kısmen katılıyorum, öte yandan ben kendisinin milli takımda oynamak için can attığını da düşünmüyorum.
tayyibistan milli takımı için ben de can atmazdım.. Türklük duygum ağır bastığı için yine de desteklerdim ama misal sporcu olsam ve gidip bir maç kazandıktan sonra kupayı benimle birlikte kaldıran akp'li bakanlar seremonide yanımda bitiverseydi kusardım herhalde..

Muhalif olan dolu başka sporcular da var ve bilmediğimiz kac tane daha vardır ama bence bu kadar öne çıkmaları doğru değil. Genç olması yaptığı hatayı bir yere kadar açıklar, bir yerden sonra gençliğine veremezsin artık.

tekrar.. neden çıkmasın ki.. akp'li sporcular sabah akşam propaganda yaparken bu söylediğin havada kalıyor Can..

Abi senin yorumlarını beğenerek okuyorum, her zaman dediklerine katılmasam da fikrini ve düşünceni güzelce anlatıyorsun. Ama bu konuda bence haksızsın genel anlamda.

görüşündür.. saygı duyarım.. ben de senin yorumlarını beğenerek okuyorum..

katılmamız şart değil zaten.. fikirler paylaşılmalı.. birbirimize katılmak zaruri değil.. :)

bana göre bu mevzunun gelişme şeklinde ergin bey çok hatalı.. gelmiş geçmiş en önemli basketbol koçudur Türkiye'de ama durup dururken "enes milli takımda oynayacak karaktere sahip değil" diyerek mevzuyu başlatan o..

Tayyip e saldırmak için kendi hocasını harcayanlar var.ergin hoca haklı olmasına rağmen... Tayyip nelere kadirsin ......

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam karakterinden bağımsız Türkiye'nin gelmiş geçmiş en yetenekli basketbolcularından biridir..

tarih gün gelecek bu rezaleti yazacaktır.. kim bilir enes kadar popüler olmayan daha nice sporcular muhalif diye harcanıyordur.. hepsi ortaya çıkacak diktatör düşüp daha özgür bir medya olduğu zaman..

bizim dövmeli bir genç futbolcu vardı tayyip'in azarladığı.. adını hatırlayamadım.. nerede o çocuk şu an?

her şeyi geçtim 90'lı yıllarda her albümüne Atatürk şarkısı koyup 6 ayda bir albüm yapan Çelik gibi muhalif şarkıcılar tesadüfen mi ortadan kayboldu..

yandaş olmayan kim varsa geride kaldı.. ne kadar yalaka varsa baştacı edildi.. levent kırca eleştirel skeçler yapıyor diye TV'den atıldı.. en sonunda kahrından öldü adam..

enes NBA'de oynuyor diye göze batıyor.. nice insanları harcadı bunlar yandaş değil diye..

Lezzeti orda renkdash şu güzelliğe bakarmısın

maklube3.jpg

Offf anam, offf eski günleri yar ettin bu resim ile kardes... Ne kasik atiyorduk be, gül kokulu hocamin yaninda.

Hakan Şükür'ün de cemaatci olmasının bu konu ile uzaktan yakından alakası yok. Kıyaslama saçma bence.

Bir kere Hakan Şükür belki de türk spor tarihinin gördüğü en saygılı sporcudur. Nasıl başkalarına saygı gösteriyorsa aynı sonsuz saygıyı da kendisi herkes tarafından görüyor.

Enes ise tam tersi. Ukala saygısız zibidinin teki, evet karşıma çıksa bu lafları belki direkt yüzüne söylemem çünkü herifin benim 2 mislim boyu var beni ikiye böler dörde katlar.

Ama gerçek bu. Hakan Şükürü bu gerizekalıyı savunurken kıyas olarak kullanmak Hakan Şüküre yapılmış büyük bir ayıptır bence Serdar abi.

Can Büyük kardesim, sadece Muhammed Ali vari sekilde (sistem tarafindan ezilmis bir irka mensup oldugunu belirtelim) Tayyib ve Hükümetine karsi gelmeyen, onlara ragmen isine devam eden insanlara, politik faschizim dogrultusunda yüklenilirse, olayin artik bu raddelere gelmesi kacinilmaz olur. Artik cengaverce ve belkide enayice cikmadiklari icin siyasete karsi, artik insanlar asip keserler. Fenerlilerin twitterde konu ile ilgili yorumlarini okudugumda, kusmam geldi yine. -.- Amerikadan tayyibe salladigi icin, Enes´i de cesur yapmaz bu olay. Ki yaptiklarini kavrayabilecek seviyede oldugunu da düsünmüyorum bu konuda, cocuk gibi hareket ediyor.

Burada Ergin Hoca´yi az cok taniriz. Cesur bir adamdir. Ve bu olayi cözebilecek kapasiteye de sahiptir. Ergin Hoca´nin Enes´i cagirmasi kendi adina bir risk olur. Her türlü yapacagi siyasi hareket, onu baglayacaktir cünkü. Isinden olabilir adam. Bu riske alabilecek bir Adam Ergin hoca, ama bu riski almasi icin, Enes´de bir kac adim hocaya entgegenen kommen etmesi gerekir, yani yaklasmasi gerekir. Yardimci olmasi gerekir. Enes yaklasacagina, uzaklasiyor. Milli takima gelecem diye bas bas bagrip, AKP karsiti twittlerinin dozajlarini arttiriyor. Enes´in karakterini 5 yildir takip eden bir insan olarak bildigim icin, Milli takimda oynamak istemesinin cok da samimi olduguna emin olamiyorum. Ki Enes Kanter´i cok severim, en az 5 yildir da cesitli plattformda savunurum, cünkü bu hale gelmesinin ardinda ugradigi bir ton haksizlik var. O da bunlara karsi dogru tepkileri veremedigi icin, karakter bozukluklari yasiyor. Kafasi 9 yasinda...

Ve Enes´in sorunu cemaatci olmasi degil, Hakan´da cemaatciydi... Adam dini bayram kutladigi icin, medyadan linc yiyordu. Ama simdiye kadar hic bir kesime karsi, bir tane saygisizligini hatirlamiyorum. Atatürk´ü sevmeyebilir, icinden belkir nefret ediyordur, ama hep saygisini göstermistir. Herkes istedigini söylemekte özgürdür, ama Milli Sporcu olarak, biraz a-politik olman gerekiyor bazi konularda. Siyasi elestirisini yaparken kirici, üslüp tanimadan yola cikiyor, seviyede 0 derecede hareket ediyor. Sen profesyonel sporcu isen, yaptigin elestiridie en azindan buna yakismasi gerekiyor. Buna da gelemeyen insanlar var, ama hic degilse sayginligini korursun. Milli sporuc, hepimizin sporcusudur.

Enes Kanter NBA´nin en yetenekli uzunlari arasinda, hücum anlaminda ilk 3´e girer gözümde. Yillarca bu adamin Milli takimda kupa kaldirtmasini hayal ederken, 4-5 yildir bu hayal kirikligini yasamak zorunda degilim... Cocuk gibi olmasi simdiye kadar hem NBA´de, hemde Milli takim adina hep önüne engel oldu. Profesyonellik konusunda tüm NBA´nin saygisini kazanmis UTAH Jazz camiasini, süt kokulu agzi ile profesyonellik konusunda asagalayabiliyor. Cok degisik bir yapisi var...

Ve net söylüyorum ki, siyasi, ve diger nedenleri, ALL in ALL siralarsak Enes Kanter cok net bir sekilde haklidir. Ama hakliyken, haksiz duruma düsmekte, onun üzerine tanimadim.

Son düzenleme:
Serdar Demir...bizim dövmeli bir genç futbolcu vardı tayyip'in azarladığı.. adını hatırlayamadım.. nerede o çocuk şu an?[/QUOTE] Guatemalada esir kampindaymis sabah aksam ajdar dinletilip iskence ediliyormus :D :D te allahim ya...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt