Adamın gitmesini istiyorsanız yüzüne söyleyin, medyaya haber yaptırmanıza gerek yok. ;)

Ergin Ataman'ın suyu ısınmaya başladı. Niye tokat attım, özür dileyeceği yerine siz nerden biliyorsunuz, kim yayınlıyor diyor. Oyuncuya tokat mı atılır ? Göktürk'ü zaten 3-4 dakika bir şey oynatıyorsun. Onda da oyuncuyu hayattan soğutuyorsun. O maçta Göktürk tamam belki az süre bulduğu maçta iyi oynamadı ama kötü oynayan oyunculara bir şey yapamayıp Göktürk'e yapıyorsan sorun sende. Sıkıyorsa Mariç'e tokat atsaydı :)

Tokat yok, magazincilere inanmayın. Sonra kulüp niye kaale alıp yalanlıyor bunları diyorsunuz.

Ergin Ataman´in yapti hareketler, zihinsel olarak hirpalandiginin acik bir göstergesidir. Bize büyük basarilar kazandiran teknik adamimizi, böyle bir duruma sokan EX ve yeni yönetimin vebali büyüktür bu konuda. Ataman´dan baska kimse de bu enkaz ile bukadar gidemez... Hem maddi zorluklar, bunun üstüne birde bazi sahislarin arkasindan is cevirdigini düsünüyorum.

Mahmuti, Fatih Terim ve simdi de Ergin Ataman. Sporun ruhundan uzak, gerceklerden arinmis, soguk bir camia haline geldik maalesef son 15 yil icinde. Su son bir kac yildir zirvesini yasiyoruz.

Ergin hocanin yaptigi tamami ile yanlistir, bunuda belirteyim. Mesele orada bir sporcusuna el kaldirmasi degil, bunlar herzaman olabilir. Mesele birikmis hincini belkide en günahsiz sporcuya cikarmasi.

AslanStatisticBasket@GSStatsBasket 38 dk.38 dakika önce
Ergin Ataman: "Evet Göktürk'e tokat attım. Ama bu uyarma mahiyetinde hafif bir tokattı. Soyunma odasında tokat da atarım hakaret de ederim"

De Marke@demarkesports 2 sa.2 saat önce
Ergin Ataman: “Göktürk’e tokat attım. Çünkü ciddiyetsizdi. O tokat da hafif bir şekilde kendisini uyarmak içindi."

Footbalista@footbalista_ 47 dk.47 dakika önce
Göktürk Ural'ın babası, Oğluna tokat attığı için Ergin Ataman'ı TBF'ye şikayet etti.

Bağımsız GS Haber@GsHaber24 4 sa.4 saat önce
Ergin Ataman: Göktürk'ün bana veya başkasına bir terbiyesizliği olmadı ama tokat attığım doğru.

kocun vurdugu yerde gul bıter

herkes akıllı olsun

Bu olayı ilk haber yapan hesap 3puan.com'du. Uzun bir aradan sonra tekrar yayına başlamış twitter'da. İlk haberlerinden biri de bu oldu.
Evet basına yansıtılması yanlış ama hareket de yanlış. Bu şeye benzedi bir anlamda. Aziz Yıldırım'ın şikeden dolayı telefonları dinleniyor ama Aziz Yıldırım da niye telefonları dinliyorsunuz bu kişilik hakkına aykırı diyor. Yani ikisinin de yaptığı yanlış aslında.

ergin hocanın artık psikolojisi çok kötü olmuş. Geçen seneden beri sürekli üzerine gidiliyor destek vermemiz gerekiyor.

Dedigim gibi vurmasindan ziyade, Göktürk´e vurmasi esas sorun. Hadi devamli sans verdigi, rotasyonda tuttugu oyuncu olur neyse dersin. Ama hic süre vermedigi oyuncuya, orada 2-3 dakika icinde saha icinde mücadele etmedi diye tokat atmanin, uyarmak ile alakasi yoktur. Hincini cikarmis orada Ergin hoca. Cok yanlis bir hareket, onu zihinsel olarak bu hale sokanlar utansin.

Bu tür olayları kameralar karşısında yapan; İvkovic-Doğuş ve Obra-Bjelica ikilisi kahraman ilan ediliyor. Ergin Ataman çoğu kesime hoş görünmediği için bu fırsatı hiç kaçırmıyorlar. Galatasaray yönetimsiz kalsa sokaktan yönetmek için taraftar toplasaydık bundan iyiymiş arkadaş bunlar kadarı gelmez herhalde.

Hareketin basına yansıması yanlış değil.. iyice akepespor'lu oldu bu memleket.. ahlaksızlık eylemin kendisidir, sızdırılması değil..

Sen oyuncuna tokat atarsan basına da yansır, hayatına da yansır..

Kimse sızdırmasa bile tokat yiyen oyuncunun bu saçmalığı deşifre etme hakkı vardır.. kimse de çocuğa niye basına söyledin diyemez.. iyi be.. sen tokat at, kimse konuşmasın..

Ergin Ataman'ı severim, çok iyi hocadır.. lakin son dönemde biraz zıvanadan çıkmaya başladı.. kendine çeki düzen versin bir an önce..

Bu kadar fete'ye özenmesine gerek yok.. her memlekete bir Adana'lı kebapçı yeter.. (burada Adanalı olanları kötülemiyorum, Adana'nın adını kötüye çıkaran fete'nin eleştirisini yapıyorum)

Son düzenleme:
Bu tür olayları kameralar karşısında yapan; İvkovic-Doğuş ve Obra-Bjelica ikilisi kahraman ilan ediliyor. Ergin Ataman çoğu kesime hoş görünmediği için bu fırsatı hiç kaçırmıyorlar. Galatasaray yönetimsiz kalsa sokaktan yönetmek için taraftar toplasaydık bundan iyiymiş arkadaş bunlar kadarı gelmez herhalde.

Obradoviç-Melih olayları da var. Oyuncuyu uyarırsın, hiç bilemiyorsan çıkartırsın oyundan bir daha o maçta oynatmazsın ama soyunma odasında tokat atmak nedir ya ?

Obradoviç-Melih olayları da var. Oyuncuyu uyarırsın, hiç bilemiyorsan çıkartırsın oyundan bir daha o maçta oynatmazsın ama soyunma odasında tokat atmak nedir ya ?

Yanlış yapmış ama bu tür olaylar ülkede olabiliyor ne kadar istenmese de sinirini güçsüz olandan çıkartan bir ülkeyiz. İvkovic-Doğuş olayında birçok kişi böyle şeyler olabilir dedi :D asıl komedi şimdi onların bu olayı eleştirmesi. Tokat ile şu hareketin ne gibi bir farkı var?
https://www.youtube.com/watch?v=nxhXmnxA6oU&app=desktop

Atılan tokadın zaten savunulacak bir tarafı yokta soyunma odasında yaşanmış bir olayı burada biz tartışabilir hale gelmişsek ben burada bir çakallık ararım. Hele ki bu gelişmeyi özel haber olarak duyuran sitenin kurucuları malum karaktersizle ahbap ise dahada fazla çakallık ararım. Buna rağmen hocasına sahip çıkmaktansa sanki spor tarihinde ilk kez böyle bir olay yaşanmış gibi b.k atma yarışına giren taraftara ise yazıklar olsun derim.

Yanlış yapmış ama bu tür olaylar ülkede olabiliyor ne kadar istenmese de sinirini güçsüz olandan çıkartan bir ülkeyiz. İvkovic-Doğuş olayında birçok kişi böyle şeyler olabilir dedi :D asıl komedi şimdi onların bu olayı eleştirmesi. Tokat ile şu hareketin ne gibi bir farkı var?
https://www.youtube.com/watch?v=nxhXmnxA6oU&app=desktop

Türkiye gibi bir ülkede yaşanıyorsa normal bu hareketler. Başka bir ülkede yap bu hareketleri sezonu bile kapayabilir hocalar. Zaten hocalar da kimse bize ceza veremez diye düşünüyorlar. Bence haklılar da. Şu hareketlere ceza vermezsen bir sonraki maçta tekme tokat girer oyunculara.

Atılan tokadın zaten savunulacak bir tarafı yokta soyunma odasında yaşanmış bir olayı burada biz tartışabilir hale gelmişsek ben burada bir çakallık ararım. Hele ki bu gelişmeyi özel haber olarak duyuran sitenin kurucuları malum karaktersizle ahbap ise dahada fazla çakallık ararım. Buna rağmen hocasına sahip çıkmaktansa sanki spor tarihinde ilk kez böyle bir olay yaşanmış gibi b.k atma yarışına giren taraftara ise yazıklar olsun derim.

Budur renktaş :ka21:.

Şubeden parasını alamayan ve bu yüzden mücadele etmeyen oyuncular kendileri gibi şubeden parasını alamayan ama ne olursa olsun mücadele etmek isteyen, kendilerinin yanında değil Galatasaray Spor Kulübü'nün yanında olan Ergin Ataman'a karşı cephe almışlardır.

Geri
Üst Alt