Bu zaman kadar hocanın arkasında durduk da noldu ? GS taraftarı küfür etmediği halde hatta küfür yediği halde sanki GS tribünleri suçluymuş gibi GS tribünün önünde taraftara kızmadı mı ? Olin Edirne deplasmanı, Aliağa deplasmanı daha vardır da sadece bu maçlar aklıma geldi.

Biz sadece Ergin Ataman'a değil diğer hocaların hareketlerine de kızıyoruz. Galatasaray hocası diye yaptığı işi savunacak değiliz. Bizi ilgilendiren diğerleri değil bu hareket. Kimse yapmasın bu hareketi. Phil Jackson da yapsa yanlış derim.

Bu zaman kadar hocanın arkasında durduk da noldu ? GS taraftarı küfür etmediği halde hatta küfür yediği halde sanki GS tribünleri suçluymuş gibi GS tribünün önünde taraftara kızmadı mı ? Olin Edirne deplasmanı, Aliağa deplasmanı daha vardır da sadece bu maçlar aklıma geldi.

Biz sadece Ergin Ataman'a değil diğer hocaların hareketlerine de kızıyoruz. Galatasaray hocası diye yaptığı işi savunacak değiliz. Bizi ilgilendiren diğerleri değil bu hareket. Kimse yapmasın bu hareketi. Phil Jackson da yapsa yanlış derim.

Şu an hocanın psikolojisi çok farklı. Para bulamayan yönetim ile mi mücadele etsin, soyunma odasında para alamayan oyuncular ile mi mücadele etsin, parkede kendi oyuncularının mücadele etmesi için mi mücadele etsin, rakip takım ile mi mücadele etsin, rakip takımın taraftarı ile mi mücadele etsin?

Yaptığı çok yanlış şey oldu doğru hatta geçen sezon belli maçlardan sonra bırakmasını istedim ama bu onun yanında olmak değil, olaya objektif bakmaktır. Attığı tokat yanlış ama bu olay şube içinde tatlıya bağlanamaz mıydı? Bu şartlarda zor gözüküyor.

Şu haberi sızdıran şerefsiz kimse derhal bulunsun. Abartılacak ne varmış bunda sanki çocuk tekme yumruk dayak atıldı. Bir de doğruysa babasını falan karıştırmış. Bıraksın bu çocukça şeyleri. Ben lisedeyken böyle maçlardan sonra çıkan şeyleri anlatsam 40 kere okuldan atılır müdür yardımcısı olan koçum görevinden alınırdı. Biz bunu unutur ertesi gün yine saygı sevgi içerisinde konuşurduk.

Şu an hocanın psikolojisi çok farklı. Para bulamayan yönetim ile mi mücadele etsin, soyunma odasında para alamayan oyuncular ile mi mücadele etsin, parkede kendi oyuncularının mücadele etmesi için mi mücadele etsin, rakip takım ile mi mücadele etsin, rakip takımın taraftarı ile mi mücadele etsin?

Yaptığı çok yanlış şey oldu doğru hatta geçen sezon belli maçlardan sonra bırakmasını istedim ama bu onun yanında olmak değil, olaya objektif bakmaktır. Attığı tokat yanlış ama bu olay şube içinde tatlıya bağlanamaz mıydı? Bu şartlarda zor gözüküyor.

Bilmiyorum. Sadece koç değil herkes bunalımda. Ergin Ataman berbat bir kadro planlamasıyla ilk yanlışı yaptı. Gereksiz oyunculara çok ciddi paralar verildi. Şimdi de cefasını çekiyor. Ama onun yaptığı hatalar yüzünden şu an herkes sıkıntıda. Son 2 senedir kulübün genel mali kurullarında, erkek basketbol için yatırılan bütçeyi fazlasıyla geçtik. Burayı Efes veya YD'nin Beşiktaş Milangaz'ı gibi sanmasın. Basketbola değer verilmiyor bu kulüpte. Bunu da anlamıştır bu olaylardan sonra.

Yanında olmak bundan sonraki hatalarına da davetiye çıkarır. Hatalarını en aza indirmesi için biraz tepki gelmeli diye düşünüyorum.

Umarım bu sezon hayırlısı ile biter de bu eziyetten kurtuluruz. Kupaları boşverdim ligde yarı final + TR Kupası'nda final oynamak başarıdır benim gözümde.

hep destek tam destek hocaya.kuşlara koyduğu için şikeci basının kuyruk acısı var adam bizden ayrılsın milli takımdan ayrılsın diye kasıtlı haberler bunlar.

keşke elin değmişken micov'u da dövseydin hocam!!

hep destek tam destek hocaya.kuşlara koyduğu için şikeci basının kuyruk acısı var adam bizden ayrılsın milli takımdan ayrılsın diye kasıtlı haberler bunlar.

keşke elin değmişken micov'u da dövseydin hocam!!

Micov'u aldıran da kendisi :) Tamam dövsün de bu gidişle 5 kişi kalacak takım :)

Nasıl ki oyuncuyla koç arasında soyunma odasında geçen bir olay iç mesele ise taraftarla koç arasında yaşanan olayda bir nevi iç meseledir. Ortada bir kamera veya mikrofonun varlığı bu gerçeği değiştirmez. O bahsettiğin maçlarada 3 maç ceza yediğimiz KSK ve İ.Şenol olayından sonra kaybettiğimiz Kuban maçlarınıda ekleyebiliriz ki bunların hiçbirisi hocamızı sahipsiz bırakmayı gerektirmez. Burada kimse Galatasaray hocası diye yaptığı işi savun demiyor sana. Sadece ortada dönen tezgahın farkında olmak bu kadar zor değil. Anlatabilmişimdir umarım.

Atılan tokadın zaten savunulacak bir tarafı yokta soyunma odasında yaşanmış bir olayı burada biz tartışabilir hale gelmişsek ben burada bir çakallık ararım. Hele ki bu gelişmeyi özel haber olarak duyuran sitenin kurucuları malum karaktersizle ahbap ise dahada fazla çakallık ararım. Buna rağmen hocasına sahip çıkmaktansa sanki spor tarihinde ilk kez böyle bir olay yaşanmış gibi b.k atma yarışına giren taraftara ise yazıklar olsun derim.

3 Puan Galatasaray´lilarin kurdugu bir site degilmi ? Kimin ile ahbab bunlar ? Gerci yönetim icinden sizdigi belli bu haber.

Nasıl ki oyuncuyla koç arasında soyunma odasında geçen bir olay iç mesele ise taraftarla koç arasında yaşanan olayda bir nevi iç meseledir. Ortada bir kamera veya mikrofonun varlığı bu gerçeği değiştirmez. O bahsettiğin maçlarada 3 maç ceza yediğimiz KSK ve İ.Şenol olayından sonra kaybettiğimiz Kuban maçlarınıda ekleyebiliriz ki bunların hiçbirisi hocamızı sahipsiz bırakmayı gerektirmez. Burada kimse Galatasaray hocası diye yaptığı işi savun demiyor sana. Sadece ortada dönen tezgahın farkında olmak bu kadar zor değil. Anlatabilmişimdir umarım.

Ne dediğini anladım. Ancak Olin Edirne ve Aliağa maçları Kuban maçlarından önceydi. KSK maçında yapılan şeyleri ben de tasvip etmiyorum. Ama taraftar suçlu da diyemeyiz o maçta. Kendilerince bir intikam olarak gördü. Normal çünkü o maçtan önce yapılanları Fb bile yapmamıştır. Dürüst olmak gerekirse ben yine de o zamanlarda Ergin Ataman'ın haksız olduğu durumlarda bile arkasında durdum. Son olay ayrı bir olay. Oyuncu ve ailesi bu olayı beğenmemiş ki babası TBF'ye itiraz etmiş. Şimdi işin içinden çık bakalım çıkabilirse. Ceza alırsa olan yine bize olacak.

Yahu Mahmuti'yi de böyle gönderdiler. Ataman'dan sonra getirecekleri adamı da böyle gönderecekler. İçeriden birileri hocanın ipini çekmiş.

3 Puan Galatasaray´lilarin kurdugu bir site degilmi ? Kimin ile ahbab bunlar ? Gerci yönetim icinden sizdigi belli bu haber.

3 puan.com tarafsız gibi görülse de GS ağırlık bir site. Gökmen Özdemir'in sitesi diye biliyorum. Sonradan değiştiğini de bilmiyorum. 3-4 aydır ortalıkta yoklardı Şubat ayında yeniden yayına başlamışlar.

3 puan.com tarafsız gibi görülse de GS ağırlık bir site. Gökmen Özdemir'in sitesi diye biliyorum. Sonradan değiştiğini de bilmiyorum. 3-4 aydır ortalıkta yoklardı Şubat ayında yeniden yayına başlamışlar.

Dogru Gökmen Özdemir AMK´den cikip bu siteyi kurmustu, arkadas sanki Galatasaray düsmanlari yönetiyormus gibi yazdi diye bir daha sorayim dedim. Ancak yönetimin icinde bazi sahislarin, Galatasaray´a zarar verecek haberler sizdirmasi, ve Galatasaray´lilara ayit sitenin bunlari yayinlamasi düsündürücü. Bir isler dönüyor orada...

Her ne kadar Coaocların arasıra sertlik göstermesi Basketbol için normal durum olsa da, Ergin Hocanın yaptıgı savunulmaz.Ama burnuma operasyon kokuları geliyor belli ki birileri Ergin Hocayı takımdan göndererek Eurocupta top16 mucadelesi vermek istiyor.Birileri kararını vermiş ne yapacaz El filan bizi aşar fülker,Efes,Daçka filan gitsin onlarda para bol başımıza iş alıp duruyoruz her sene Avrupanın en iyi liginde mucadele bizim neyimize diye düşünmüş.Gsli Dinazorların tipik düşüncesi küçük olsun bizim olsun aman büyük olmasın bizden çıkar spor klübü müyüz liseli dinazorları tatmin yeri mi belli degil şu takıma sponsor bulunamıyor işleri de bence hikaye arayan var mı ki bulsun..

Dogru Gökmen Özdemir AMK´den cikip bu siteyi kurmustu, arkadas sanki Galatasaray düsmanlari yönetiyormus gibi yazdi diye bir daha sorayim dedim. Ancak yönetimin icinde bazi sahislarin, Galatasaray´a zarar verecek haberler sizdirmasi, ve Galatasaray´lilara ayit sitenin bunlari yayinlamasi düsündürücü. Bir isler dönüyor orada...

Gökmen Özdemir çok iyi istihbarat alıyor. Sezon başında Prandelli takımın başındayken daha maç gününün oynanılacağı sabah ilk 11'ler yayınlanıyordu AMK'dan. Basketbol haberlerinin çoğu doğru çıktı. Şimdi de Göktürk olayını bildiler. Ya gidip Ergin Hoca söylüyor bunları yada oyunculardan biri söylüyor.

Edit : Cihat'ın da dediği gibi 3puan.com Haluk Yürekli tarafından kurulmuş. Bir an karıştırdım Gökmen ile Haluk'u. Haluk Yürekli de iyi bir Galatasaray'lıdır. Ayrıca onun kaynakları ve istihbaratları da sağlamdır.

Son düzenleme:
olaydan bağımsız olarak hocanın ruh halini sıkıntılı buluyorum. kendisi de söylemişti bunu zaten basketçiler pek umursamıyor ama hoca çok yıprandı.

Her ne kadar Coaocların arasıra sertlik göstermesi Basketbol için normal durum olsa da, Ergin Hocanın yaptıgı savunulmaz.Ama burnuma operasyon kokuları geliyor belli ki birileri Ergin Hocayı takımdan göndererek Eurocupta top16 mucadelesi vermek istiyor.Birileri kararını vermiş ne yapacaz El filan bizi aşar fülker,Efes,Daçka filan gitsin onlarda para bol başımıza iş alıp duruyoruz her sene Avrupanın en iyi liginde mucadele bizim neyimize diye düşünmüş.Gsli Dinazorların tipik düşüncesi küçük olsun bizim olsun aman büyük olmasın bizden çıkar spor klübü müyüz liseli dinazorları tatmin yeri mi belli degil şu takıma sponsor bulunamıyor işleri de bence hikaye arayan var mı ki bulsun..

Bana da operasyon gibi geliyor. En ufak hatada bile medya sanki tekme tokat dalmış gibi haber yapıyorlar. İşte bu yüzden o yanlışları bile yapmasın diyorum. Basketbolun derin adamı Can Topsakal da durur mu hemen açıklama yapmış. Başka bir olay olsaydı mesela kadın basketbol takımı oyuncularının hepsi gitseydi bile açıklama yapmazdı.

Bağımsız GS Haber@GsHaber24 10 dk.10 dakika önce
Can Topsakal: Ergin Ataman'ın 2 aylık maaşını birden yatırdık kalanını da ödeyeceğiz ama bu tokat olayını hoş karşılamadık.

Sabahtan beri bu adamın tokat haberleri dönüyor hangi kanalı açsam.

Ergin Ataman'ın yaptığı savunulamaz. Çünkü Göktürk zaten hiç süre alamayan sezon başından beri 2 3 maçta 3-5 dakikalığına giren bir oyuncu. Günah keçisi ilan edilerek, hıncını ondan çıkarmış. Ona tokat atıyorsa Jawai, Vuyukas, Maric bunlara da atması gerekiyordu. Tabi içerde başka işler döndüyse, ya da bilgiyi sızdırıp hocanın gönderilmesini isteyenler varsa onu bilemicem.

Geri
Üst Alt