Son Dakika,

Göktürk Ural babasıyla beraber TBF ye giderek Ergin Atamanı şikayet etti.

Sen takım kötü giderken gevsek gevsek hareketler yapiyorsan seni tekme tokat dövmedigine dua et Ergin Hoca senden bir beklenti içine girmiş ki o kadroya almış seni bunun kıymetini bilmiyorsan o tokatan fazlasını hak ediyorsun.

Koç kontrolü iyice kaybetti. İBB yenilgisinden sonra da sürekli cezalar vereceğiz, 3 gün kamp yapacağız falan diyordu, bu yenilgiden sonra da benzer olaylar yaşanıyor, üzerine bir de bu tokat eklendi. Ben açıkçası bu durumu öncelikle parasını alamadığı için kafasının rahat olmayışına bağlıyorum. Devamında da alınan olumsuz sonuçlar için esasında kendini suçlu hissetmesi fakat bunu hazmedememesi olarak görüyorum. Yani kendine kızıp hıncını oyunculardan çıkarıyor bir nevi.

Maçı izlemedim, Göktürk denen eleman ne yaptı bilmiyorum. Ama aynı hareketi başkası yapsa bu reaksiyonu veremezdi. Gidip bir Patrick Young'a tokat atmak yemez sonuçta. O yüzden oradaki zayıf halkayı gözüne kestirmiş ve sinirini ondan çıkarmış besbelli. Olmaması gereken bir hareket. Umarım parasının bir kısmını aldıktan sonra kafası da rahatlar biraz ve daha sağlıklı işler yapmaya başlar.

ergin ataman ‏@erginataman
Gazıantep spor salonunda ebru yaptım.

:D

B-IoO4eIUAE_8Zs.jpg

genç bir oyuncuya tokat attığı için ceza kesilsin. sonra da geçmiş alacaklarıyla ceza karşılanmış olup aradan çıkartalım şu maaş şeyini

Ülkerspor maçında koç Ergin Ataman değil Yağızer Hoca idi. Ona da teşekkürler ve tebrikler.

Paraya tapan çakma imparator değil, GERÇEK İMPARATOR.

Winner kelimesi kimseye bu kadar çok yakışmıyor, büyüksün hocam.

Seneye Lucescu gelsin Ergin hoca yanında 1 sene yardımcı hocalık yapsın sonra kendine TD diyen bütün çapsızlardan daha iyi yönetir futbol takımını !

Adamsin hocam adam senin gibi insan zor bulunur.

Geri
Üst Alt