Arkadaslar mac nasil gecti biri kisa özet gecebilirmi ? Patric Young nasil Marjanovic´e karsi ? Son macta ezmisti herif bütün uzunlarimizi... Isim cikti kacirdim maci maalesef... :(

Arkadaslar mac nasil gecti biri kisa özet gecebilirmi ? Patric Young nasil Marjanovic´e karsi ? Son macta ezmisti herif bütün uzunlarimizi... Isim cikti kacirdim maci maalesef... :(

Marjanovic(eger onlarin uzununu diyosan) yine ezdi herkesi diyebiliriz. Young Çok erken 4 Foul yapıp bench de tutuldu.

Maçın yildizlari kuşkusuz Pocius ve Carterdi

Sirbistan deplasmani gectigine gore bu sirplarin yaptiklari teroristlikleri tekrardan dile getirme zamani geldi sanirim hocam.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Değeri ivedilikle blinmesi gerekn bir hoca. Tebrikler Ergin hocam size ve oyuncularınıza bizi gene çok sevindirdiniz.

B7i-wMmIcAA9dK6.jpg

Bu sezon çok sitem ettirdin ama bu maçta çok iyi işler yaptın koç. Her maç bu şekilde konsantre olabilmeni temenni ediyoruz.

Kaan Kural'a benzettim bir an :D

Son yazdıkları... İstifa mı geliyor?

bu capsiz yönetimle buraya kadar anca sabretti

hersey icin tesekkürler efsane

Galatasaray Liv Hospital’daki ekonomik kriz artık zirve yaptı ve koç Ergin Ataman istifa noktasına geldi.
7 aydır maaşını alamayan Ergin Ataman, 2 hafta önce yönetici Can Topsakal ile dunumuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Topsakal Ataman’a durumuyla ilgili sorunu bu hafta çözeceğinin sözünü verdi. Ancak bu durum gerçekleşmedi.

Maccabi maçından 1 gün önce Ataman, Can Topsakal ile yeniden bir araya geldi. Topsakal, başarılı koça Haziran ayı vadeli senet teklifinde bulundu. Ataman ise “Siz Haziran’da yoksunuz. Neden bana olmayacağınız dönemle ilgili senet veriyorsunuz” yanıtını vererek teklifi reddetti.
Ataman, Cuma gününe kadar ödeme yapılmasını bekledi ancak ödeme gerçekleşmedi.
Ergin Ataman ise haklarını kaybetmemek için Pazartesi günü kulübe ihtarname çekmeyi planlıyor.
Ergin Ataman’a bugün attığı tweeti sorduk. Ataman, “Hayırlısı” yanıtını verdi. Ataman, ‘Hocam bırakacak mısınız’ sorusuna yanıt vermedi. ( BasketDergisi)

adamın canına tak ettirmişler albayrak git erayın tarıgın sinanin maaşlarını öde allah belanızı versin

Ne acaip tüketici bir camiayız, ne kadar değerli insan varsa hepsini kaybediyoruz..

nereye kaçıyorsun hoca avrupai elit olacaz daha dur yahu ünal babamız geliyor mayısta

O da basketbolcular gibi parasını yırtınarak alır ve iş biter. Bir istifa çıkacağını tahmin etmiyorum ki İnşallah yanılmam. Yönetimin bütün kepazeliklerine rağmen Şubat ayına kadar hedeflerimizden net uzaklaşmadan gelmişiz. 3 ay sonra nasıl olsa bu yönetim düşecek ama Galatasaray Basketbolu düşmemeli. Ergin hocada Ekrem hocada oyuncularda hakkını aramakta sonuna kadar haklı ama ne olur artık yıkıcı şeyler yapmayalım.

Geri
Üst Alt