dursunun açıklamalarına bakarsak takımı bırakacak gibi duruyor

9-10 milyon dolar bütçe olmazsa ayrılıcam kesin diyor.
Dursun bu işi becerirsen seni asarız.

Hocam su Ege ile Safak'i biraz kullansan diyorum.Geberiyor as oyuncular.

Ergin Ataman: "Fenerbahçe çok güçlü bir takım ancak bir derbide Galatasaray varsa diğer takım favori olamaz."

sozlerine fb'nin sanssiz sekilde el'yi alamadigini da eklemistir
sinsi aciklamalari birak
korkma titre obra felan de
sana yakışan bu KOC

Aslan News ‏@Aslanews
RESMİ - Baş Antrenörümüz Ergin Ataman, Fenerbahçe ile oynanacak yarı final serisi öncesi bir moral yemeği düzenledi.

CjK3iQbUkAAu986.jpg

CjK3iXTUgAIAkAT.jpg

Koç imparatorsun, billurların 55 kilo, bu maçta fenerden 50 sayı fark yesen de bu değerinden bir şey kaybettirmez tamam ama;
Micov götünden solumaya başlamışken adamı kenara almayıp, McCollum tam coşmuşken kenara alman uzun süre sokmaman. (Bu hiç önemli değil)
Önemli olan; Göksenin oyuna girmiş baskı kurmuşken ve adamları çıldırtmışken -artık centilmenlik olsun, oyun gerilmesin diye mi bilemiyorum- oyundan alman sana yakıştı mı? Bırak delirsinler. (İşte bu önemli)

Hocam sen de normal zamanda fbye başarılar dileyip haruna yanlıyorsun.Maç zamanı da hakemlere itiraz ediyorsun.Tarafını seç artık.

fatih hocanın izinden gidiyor centilmen olma ayağına hak yediriyor..
şikeci puştları savunuyor aziz yavşağının gönlünü almaya çalışıyor..
alayı bozuk süt olan it sürülerine saygı duyuyor tebrik ediyor..
böyle hocalık olmaz vereceksin ayarı puştlara köküne kadar bam bam bam!!!

fatih hocanın izinden gidiyor centilmen olma ayağına hak yediriyor..
şikeci puştları savunuyor aziz yavşağının gönlünü almaya çalışıyor..
alayı bozuk süt olan it sürülerine saygı duyuyor tebrik ediyor..
böyle hocalık olmaz vereceksin ayarı puştlara köküne kadar bam bam bam!!!
kelime aralarına bile katılıyorum

Bu centilmenlik olayı benim de canımı sıkıyor.

Hocanın artık bir karar vermesi lazım. Milli Takım hocası olması sebebi ile herkesle iyi geçinmeye çalışıyor. Bu anlaşılabilir bir şey ama karşıdaki güruhun nasıl bir güruh olduğunu sanırım hoca unutmuştu. Bu gece başkanları ile taraftarları ile Türk Milli Takımının hocasına yaptıkları şeyleri ne bu camia ne hoca içine sindirmemeli. Maç sonrası da halen teknik analiz yapmaya çalışıyor olması beni ziyadesiyle rahatsız etti. Hocanın Galatasaraylılığını, hocalığını ve bize kazandırdığı başarıları sorgulayacak adam zaten yok. Ama bu kafa karışıklığı bizi bitirir. Hakemi ile Federasyonu ile rakip takımın başkanı ve taraftarı ile Milli takımın hocasına çullanıldığı ülkede bu görevi icra etmesinin anlamı yok. Tersten düşünün bu olaylar Ülker koçu Milli takımın hocası olsa ve Abdi İpekçi de gerçekleşse neler olurdu ? Evvela tribünler boşaltılırdı. Sonra Federasyon başkanı çıkar bu rezilliği kınıyoruz diye açıklama yapardı. Galatasaray başkanı tefe konurdu. Basında Galatasaray taraftarından Milli takımın koçuna çirkin tezahürat/saldırı şeklinde haberlerle duruma dahil olurdu. Bunların hiç birisi olmadı olmayacak. Çünkü hoca Galatasaraylı ve Galatasaray'da çalışıyor. Karar ver artık hoca. Ne Galatasaray camiası ne sen bu çirkinlikleri yaşamayı hak etmiyor.

Geri
Üst Alt