Hocanın artık bir karar vermesi lazım. Milli Takım hocası olması sebebi ile herkesle iyi geçinmeye çalışıyor. Bu anlaşılabilir bir şey ama karşıdaki güruhun nasıl bir güruh olduğunu sanırım hoca unutmuştu. Bu gece başkanları ile taraftarları ile Türk Milli Takımının hocasına yaptıkları şeyleri ne bu camia ne hoca içine sindirmemeli. Maç sonrası da halen teknik analiz yapmaya çalışıyor olması beni ziyadesiyle rahatsız etti. Hocanın Galatasaraylılığını, hocalığını ve bize kazandırdığı başarıları sorgulayacak adam zaten yok. Ama bu kafa karışıklığı bizi bitirir. Hakemi ile Federasyonu ile rakip takımın başkanı ve taraftarı ile Milli takımın hocasına çullanıldığı ülkede bu görevi icra etmesinin anlamı yok. Tersten düşünün bu olaylar Ülker koçu Milli takımın hocası olsa ve Abdi İpekçi de gerçekleşse neler olurdu ? Evvela tribünler boşaltılırdı. Sonra Federasyon başkanı çıkar bu rezilliği kınıyoruz diye açıklama yapardı. Galatasaray başkanı tefe konurdu. Basında Galatasaray taraftarından Milli takımın koçuna çirkin tezahürat/saldırı şeklinde haberlerle duruma dahil olurdu. Bunların hiç birisi olmadı olmayacak. Çünkü hoca Galatasaraylı ve Galatasaray'da çalışıyor. Karar ver artık hoca. Ne Galatasaray camiası ne sen bu çirkinlikleri yaşamayı hak etmiyor.
nuff said

TT ile birleşelim artık. Ergin Hoca'ya sağlam bir bütce yakısır.

O bütce ile seneye ülker arena'da show'unu yapsın..

Instagram

atamanergin
Dün akşam oynanan maçta yaşananlarla ilgili yorumdan kaçınmak istesem de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün son açıklamasından sonra sessiz kalamayacağım.
Saha içinde bir pozisyonda yaşananlardan sonra salonda gerginlik artmasın diye oyuncumu kenara aldım. Ancak bizim benchin 1 metre yakınındaki grubun, milli bir sporcuya çok ağır küfürlü tezahüratı başlayınca baş hakemden kuralı uygulayıp anons yaptırmasını istedim.

Susturulması gereken bu grubun tezahüratları ayrıca ekranlardan da gayet net bir şekilde duyuldu. Ancak baş hakem ısrarla bunu reddedince ben de kendisine itiraz ettim. Ne Fenerbahçe taraftarıyla ne de Fenerbahçe Başkanı olan şahıs ile en ufak bir diyalog ve göz temasım olmamıştır.
Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamayla yine ben ve sporcum hedef haline getirilmiştir. Türkiye'de sporun güzelliklerinin ön plana çıkması için haftalardır yaptığım iyi niyetli çabaları planlanmış bir tezgah olarak göstermeye calışan zihniyetin takdirini Türk spor kamuoyuna bırakıyorum.

Ancak şunun da altını çizmek isterim ki bu zihniyet, her platformda sürdürdüğüm fair-play çabalarının önüne geçemeyecektir!

Sadece Fener e koymamis hocamiz.

Iyiki Galatasaray liyiz....
Tamam bizde de tuhaf vigürler mevcut dursun Özbek gibi ama bukadar şerefsizce ahlaksız değiler.

Ben bu hocanın böyle yapacağını biliyodum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocamın kanını yerde bırakmadık.üstüne yarın ataşehiri fethedersen değme keyfimize

CjabIuHVAAEKQrd.jpg:large

Hocam deliyi oyuncu değişikleriyle sinirlendirmiş. Bir diğer deliyi de mola almayarak sinirlendiriyordu.

tapatalk

Ulan aziz köpeği adam bilerek teknik faul alıyor dedi ya la harbi gerizekalisin oğlum sen.

Ergin Ataman, Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'ye karşı 9 maçta 9 galibiyet aldı.

İMPARATOR!

CjowOzGWsAAM6DQ.jpg

Oooo kral ergin atamaann
seni çekemeyen
bütün ip...
Orasina sokacannn

Geri
Üst Alt