Ergün Penbe: "Fatih Terim ile anlaşma sağlanmış, yarın açıklama gelebilir"

İmparator
İmparator

İmparator Fatih Terimmmmmm

Terim geldi haberi bile bütün negatif haberi / endişeleri benden atar / attı.

Terim bu Kadro yu uçurur.

Benden uykuyu atti, sinsice guluyorum su saatte rakipleri dusundukce ve yine dusunuyorum bundan 3-4 ay sonra dusunmeyi birakip avaz avaz gulerek koydukmu yine demeyi...

Neyse telin sarji bile dayanmiyor buralar yaniyor, carsambaya kadar netlesir hersey mesaleler hazir da,

Bam bam bammm

Başımızda olan negatif hissi, Fatih Terim ile bertaraf edeceğimiz çok açık..

Adamın gelme ihtimalinin ihtimali bile uyku kaçırıyor heyecanlandırıyor.

XT1033 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İmparatorrrrrrrrrrr

37fd251147897abe2b98addc2e935aa4.jpg

Ergün efendi bir adam.
Yalan söylemez... Reyting uğruna yapıyorsa da gözümden silerim...

Başımızda olan negatif hissi, Fatih Terim ile bertaraf edeceğimiz çok açık..

şu an bi negatiflik kalmadı açıkçası...biz akhisarı farklı yenelim,sivas basaksehirden puan alsın.diğer iki gerizekalının puan kaybı zaten çok büyük bi olasılık.sadece terim gelecek o kadar...

giphy.gif
...

Son düzenleme:
vatan gazetesi,fotomaç çare terim şeklinde başlıklar atmış.akşam fatih terim toplantısı demiş...falan filan

şu an bi negatiflik kalmadı açıkçası...biz akhisarı farklı yenelim,sivas basaksehirden puan alsın.diğer iki gerizekalının puan kaybı zaten çok büyük bi olasılık.sadece terim gelecek o kadar...

Tudorun hala T.D olması bende negatif bir his barındırıyor, Fatih hocam gelince bu his kaybolacaktır.. Başakşehir, Ts, Bjk bu maçlarda yaşadığım; öfke, gerginlik, sinir'i son 2-3 senede yaşamadım yahu.

vatan gazetesi,fotomaç çare terim şeklinde başlıklar atmış.akşam fatih terim toplantısı demiş...falan filan

Fotomaç'a ilk defa hak verdim ilk defa doğru bir şekilde 10 maddeyi dizmişler :D

NEDEN FATİH TERİM İŞTE 10 MADDE;
1-ÖZBEK'E SEÇİM KAZANDIRABİLİR
2-PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK
3-BU KADRO İLE TUTULMAZ
4-MEDYANIN FAVORİSİ
5-PES ETMEZ, SAVAŞÇIDIR
6-GÜVEN KALMADI
7-TARAFTAR İSTİYOR
8-MANU'DA FERGUSON, G.SARAY'DA TERİM
9-MOTİVASYON UZMANI
10-GÜZEL BİR VEDAYI HAK EDİYOR.

Tudorun hala T.D olması bende negatif bir his barındırıyor, Fatih hocam gelince bu his kaybolacaktır.. Başakşehir, Ts, Bjk bu maçlarda yaşadığım; öfke, gerginlik, sinir'i son 2-3 senede yaşamadım yahu.
basaksehir ve beşiktaşı olgunlukla karşıladım.çünkü basaksehir felaketi hakem+tudor ve basaksehirin iyi bi takım olmasından kaynaklıydı.bjk saçmalıgı bireysel hatalar+tudor+bjknin iyi bi takım olmasından kaynaklıydı.ama trabzon maçında sürekli durdu oyun.....rezalet bi akşamdı.ben o maçı kaldıramadım sadece.

Son düzenleme:
Zerre memnun olmayacağım karar. Arda takıma gelse ne katardı diye konuşmak gibi Fatih Terim'in gelmesi.

basaksehir ve beşiktaşı olgunlukla karşıladım.çünkü basaksehir felaketi hakem+tudor ve basaksehirin iyi bi takım olmasından kaynaklıydı.bjk saçmalıgı bireysel hatalar+tudor+bjknin iyi bi takım olmasından kaynaklıydı.ama trabzon maçında sürekli durdu oyun.....rezalet bi akşamdı.ben o maçı kaldırmadım sadece.

Beni en çok üzende ne başakşehir'e karşı nede bjk'ye karşı Galatasaray gibi oynadık..

52 bin kisi imparator fatih terim diye bagrinca yeni gelen yabanci oyuncular beyin shoku gecirecek.

Geri
Üst Alt