Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim geldi haberi bile bütün negatif haberi / endişeleri benden atar / attı.
Terim bu Kadro yu uçurur.
İmparatorrrrrrrrrrrAdamın gelme ihtimalinin ihtimali bile uyku kaçırıyor heyecanlandırıyor.
XT1033 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başımızda olan negatif hissi, Fatih Terim ile bertaraf edeceğimiz çok açık..
Olacak olacak
Arena hafta sonu akhisar macinda full ceker terim gelirse
Terim demek piskolojik baski demek
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim gelir ve güzel bir ilk maç galibiyeti sonrası şampiyonluk şarkısı dillerden düşmez camia daBaşımızda olan negatif hissi, Fatih Terim ile bertaraf edeceğimiz çok açık..
şu an bi negatiflik kalmadı açıkçası...biz akhisarı farklı yenelim,sivas basaksehirden puan alsın.diğer iki gerizekalının puan kaybı zaten çok büyük bi olasılık.sadece terim gelecek o kadar...
vatan gazetesi,fotomaç çare terim şeklinde başlıklar atmış.akşam fatih terim toplantısı demiş...falan filan
basaksehir ve beşiktaşı olgunlukla karşıladım.çünkü basaksehir felaketi hakem+tudor ve basaksehirin iyi bi takım olmasından kaynaklıydı.bjk saçmalıgı bireysel hatalar+tudor+bjknin iyi bi takım olmasından kaynaklıydı.ama trabzon maçında sürekli durdu oyun.....rezalet bi akşamdı.ben o maçı kaldıramadım sadece.Tudorun hala T.D olması bende negatif bir his barındırıyor, Fatih hocam gelince bu his kaybolacaktır.. Başakşehir, Ts, Bjk bu maçlarda yaşadığım; öfke, gerginlik, sinir'i son 2-3 senede yaşamadım yahu.
Terim Asamoah'yı ister.Ergun yalan soylemez gencler akliniz tutulmasin ergunu cok severim durust ahlakli bir adam etrafindakiler sizi aldatmasin asil simdi terim nereye transfer ister kim gelir tartismalarina baslasak iyi olur.
LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
basaksehir ve beşiktaşı olgunlukla karşıladım.çünkü basaksehir felaketi hakem+tudor ve basaksehirin iyi bi takım olmasından kaynaklıydı.bjk saçmalıgı bireysel hatalar+tudor+bjknin iyi bi takım olmasından kaynaklıydı.ama trabzon maçında sürekli durdu oyun.....rezalet bi akşamdı.ben o maçı kaldırmadım sadece.