Ergün Penbe: "Fatih Terim ile anlaşma sağlanmış, yarın açıklama gelebilir"

Beni en çok üzende ne başakşehir'e karşı nede bjk'ye karşı Galatasaray gibi oynadık..
olur öyle arada,bazı şeylerin yaşanması gerekir sonunda iyi bi cevap vermen ve yeterince tatmin olman için.misal 2015 te kek kalıbı dediler,kalıbın içine soktuk hepsini.ama bu sefer terim+asamoahın bu büyükler denen 3 takıma fena şekilde sokması tatmin edebilir.güzel olurdu.

olur öyle arada,bazı şeylerin yaşanması gerekir sonunda iyi bi cevap vermen ve yeterince tatmin olman için.misal 2015 te kek kalıbı dediler,kalıbın içine soktuk hepsini.ama bu sefer terim+asamoahın bu büyükler denen 3 takıma fena şekilde sokması tatmin edebilir.güzel olurdu.

Gerçekten de güzel olurdu.. Bakalım yarın neler olacak.

Hoca belhandayı kendi safına çekerek rakiplere ayar verecektir yalnız bu adamı üst düzey oynatırsa anca Terim oynatır :D
Terim'in "+" ...oyuncular dan verim alması.
Her oyuncu yu maximuma çıkarabiliyor.
Belhanda, Badou ve Feghouli den büyük verim alacaktır

Yalnız ne haber çıkarsa çıksın bu sinerji ortamını bozmamak lazım hatta sosyal medyayı çok daha yoğun kullanmak gerekiyor. Bu işi sonuna kadar kovalamamız lazım

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Terim'in "+" ...oyuncular dan verim alması.
Her oyuncu yu maximuma çıkarabiliyor.
Belhanda, Badou ve Feghouli den büyük verim alacaktır

Kesinlikle katılıyorum tam terimin sistemine uygun oyunculara sahibiz hele ki ndiaye'yi serbest oynatıp rakiplerin korkulu rüyası haline getirir :D

Engin de olduğu gibi, Kanata da koyabilir.
Orada sanki daha iyi oynuyor

engin ile ilgili hatırladıgım son şey eylül 2013teki real madrid maçında biz ilk golü yemeden önce verdiği harika bi pas...pozisyon cıktı mı o pastan onu hatırlamıyorum ama şahaneydi.

Şu anki kadronun, hocanın son dönemdeki kadro başlangıcından eksik kalır yanı yok gerçekten

Muslera - Muslera
Eboue - Mariano
Ujfa - Maicon
Semih - Serdar
Hakan - Linnes
Melo - Fernando
Selçuk - Ndiaye/Tolga
Engin - Feghouli
Emre - Garry
Elmander - Belhanda
Baros/Necati - Gomis
O dönem Melo-Xelcuk daha iyidi.
Bizim orta saha da bir öne oynama / ofansif verimsizlik var.

Bu ifadeden acayip rahatsız oldum :D

''Devreye kadar bekleyelim ve Beşiktaş ile F.Bahçe'ye geçilmediğimiz müddetçe hocaya dokunmayalım'' ifadeleriyle şimdilik Tudor'la yola devam kararı aldı.''

klasik muhabirin kendi agzından ettiği bi laf...nevzat bu haberleri daha iyi yapıyo

Insallah gelir ama hissiyatim Fatih Terim gelmeyecek diyor. Hissiyat konusunda da kolay kolay yanilmam.

Fatih Terim yeniden secilirseniz sezon sonu goruselim diyecektir.

..
373d946c443510fd91ee4551491e5308.gif

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt