- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak elmas ancak yumurta çatırdatabilir gibiKonusursam tff catirdar. B.elmas
kral sinirden 2x hızda konuşmaya başlamış üstad. ben de maç esnasında böyle 2x küfür ediyorum
O da supheliburak elmas ancak yumurta çatırdatabilir gibi
Yok yok FT kaynaklı. FT gidecek takım uçacak şimdi sadece yakıt dolduruyoruz bakın görün Galatasarayin önü açıldı (!)
pisligi döndüren net bir şekilde servet ve diger kim varsaDogru konusmus
Nihat özdemir 2011-2012’nin intikamini aliyor ve yönetim sessiz kaliyor cünkü kisisel cikarlari icin hareket ediyorlar
Derhal secime gitmeliyiz tehlikenin farkinda degiller
pataklamasın da çıkıp konuşsun eğer konuşma yetisini kaybetmediyse. hakemler takımın üzerinden geçiyor, adam dut yemiş bülbül gibi oturuyorPalavracının teki. Başkanların zart zurt atmalarının hiç bir işe yaramadığını çoktan öğrendik. Federasyona gidip bir kaç kişiyi pataklasın mı yani? Camiayı karıştırmaya çalışıyor. Yada tık alma peşinde. Kanmayın bu tip heriflere.
Palavracının teki. Başkanların zart zurt atmalarının hiç bir işe yaramadığını çoktan öğrendik. Federasyona gidip bir kaç kişiyi pataklasın mı yani? Camiayı karıştırmaya çalışıyor. Yada tık alma peşinde. Kanmayın bu tip heriflere.