Erhan Telli: "Galatasaraylı, uyan artık"

galatasarayın iyi olması için konuşan yegane gazetecilerden. adam gerçekten üzülüyor bu duruma, menfaat peşinde değil.

Diagne transferi öncesi zırlayıp bir şeyler zırvalayan gereksiz zat değil mi bu?

Dogru konusmus

Nihat özdemir 2011-2012’nin intikamini aliyor ve yönetim sessiz kaliyor cünkü kisisel cikarlari icin hareket ediyorlar

Derhal secime gitmeliyiz tehlikenin farkinda degiller

bunu 1 hafta önce söylese ciddiye alırdım

Yok yok FT kaynaklı. FT gidecek takım uçacak şimdi sadece yakıt dolduruyoruz bakın görün Galatasarayin önü açıldı (!)

Düzgün bir adama benziyor erhan telli.

Palavracının teki. Başkanların zart zurt atmalarının hiç bir işe yaramadığını çoktan öğrendik. Federasyona gidip bir kaç kişiyi pataklasın mı yani? Camiayı karıştırmaya çalışıyor. Yada tık alma peşinde. Kanmayın bu tip heriflere.

Yapılacak belli ama sonra taraftarın adı terör ile anılır.

Dogru konusmus

Nihat özdemir 2011-2012’nin intikamini aliyor ve yönetim sessiz kaliyor cünkü kisisel cikarlari icin hareket ediyorlar

Derhal secime gitmeliyiz tehlikenin farkinda degiller
pisligi döndüren net bir şekilde servet ve diger kim varsa
hatta nihat formaliteden duruyor bana göre orada başkan değişse bile dokunulamayan kimler varsa onlar esas tehlikelilerdir

Ne diyo beni engellemiş

GSCimbom Mobile App

Palavracının teki. Başkanların zart zurt atmalarının hiç bir işe yaramadığını çoktan öğrendik. Federasyona gidip bir kaç kişiyi pataklasın mı yani? Camiayı karıştırmaya çalışıyor. Yada tık alma peşinde. Kanmayın bu tip heriflere.
pataklamasın da çıkıp konuşsun eğer konuşma yetisini kaybetmediyse. hakemler takımın üzerinden geçiyor, adam dut yemiş bülbül gibi oturuyor

:devilish:

Geri
Üst Alt