Erhan Telli'den Skandal Açıklamalar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erhan bizim forumu takip ediyor anlasilan.

Bu teoriyi ilk bizim forumdakiler üretmisti zaten.

Not: Ek olarak bu Erhan ne zamandan beri bilirkisi oldu, Hamza döneminde buna sövuyorduk diye hatirliyorum ben. Ama neden sövdügümüzü unuttum. Hatirlayan var mi?
Böyle tiplere sövmek için zaman veya mekan farketmez :)

Hala Riva satisindan uzun vaade de kazancli cikacagimizi düsünenler var demek ha.

Yazik.

Erhan Telli'nin bu söylediklerine direk YALAN OLMAZ ÖYLE ŞEY YALAKALIK YAPIYOR DİYEN ARKADAŞLAR

BİZE 8 AYDIR GALATASARAY'IN NEDEN FORVETSİZ OYNADIĞINI ANLATABİLİR Mİ?

Bunu bilmek için müneccim ile yakın bir ilişkiye girmeye gerek yok

terim ile yönetim arasında kopukluk olmadığını düşünenler MALLAR YAŞANANLAR NE O ZAMAN ?

Bunu bilmek için müneccim ile yakın bir ilişkiye girmeye gerek yok

terim ile yönetim arasında kopukluk olmadığını düşünenler MALLAR YAŞANANLAR NE O ZAMAN ?

Kopukluk baska

Yonetim oraya hocayi bitirmek ve Galatasaray uzerine oyunlar oynamak icin yerlestirilmis ajanlardan olusuyor demek baska

Kopukluk baska

Yonetim oraya hocayi bitirmek ve Galatasaray uzerine oyunlar oynamak icin yerlestirilmis ajanlardan olusuyor demek baska
Peki Galatasaray Niye 8 aydır Forvetsiz oynuyor renktaş?

Kimse Galatasaray'ı bitiremez taraftarları var oldukça.

Başakşehir bu sene niye hakemlerle bu kadar ittirilmeye çalışılıyor.Büyüklerden sadece Galatasaray iyi durumda.Bu da bazı üst mevkideki arkadaşların dikkatini çekip Nizipli ve servisçiye bu sene başakşehir Şampiyon olmalı ki Araplara satmalıyız denmiş olabilirmi?

Peki Galatasaray Niye 8 aydır Forvetsiz oynuyor renktaş?

Kimse Galatasaray'ı bitiremez taraftarları var oldukça.

Başakşehir bu sene niye hakemlerle bu kadar ittirilmeye çalışılıyor.Büyüklerden sadece Galatasaray iyi durumda.Bu da bazı üst mevkideki arkadaşların dikkatini çekip Nizipli ve servisçiye bu sene başakşehir Şampiyon olmalı ki Araplara satmalıyız denmiş olabilirmi?

Iki farkli sey. Bizim forvetsizligimiz yoneticilerin beceriksizligiyle alakali.

Basaksehir'in ittirilmesi ve bizim hakemlerce dogranmamiz bundan bagimsiz bir hikaye.

Zaten Basaksehir kesinlikle sampiyon yapilmak istense bizim forvet alip almamiz onemsiz olur. Gerekirse 17 macin 17'sini de hulleyle kazandirirlar. Evet Basaksehir ittiriliyor ama bu da surmeyecek. Ciddi bir kamuoyu tepkisi olusmakta.

Size bir soru.

Apo her yerde Ay lav yu hozam dedigi Fatih Terim'i mi daha cok seviyordur yoksa (isim vermeyeyim) ülkenin en üst makamlarinda bulunan sahis veya sahislari mi daha cok seviyordur.

Size bir soru.

Apo her yerde Ay lav yu hozam dedigi Fatih Terim'i mi daha cok seviyordur yoksa (isim vermeyeyim) ülkenin en üst makamlarinda bulunan sahis veya sahislari mi daha cok seviyordur.
Fatih hocayı ama emir geldiğinde rte tarafından köprüden bile atlaya bilir apo.

Bu saatden sonra hocayı hiç bir yönetim gönderemez. Gönderen yönetimin ömrü kısa olur. Artık devir değişti. Yürüyüş yapmadan bile sosyal medya üzerinden tepki koyulabiliyor. Yönetim ya aklını başına alır yada gider, bukadar basit.

Ben Galatasaray'a baskan olarak sizmis bir ajan olsam ve niyetim kulubu bitirmek olsa parayi sacma sapan transferlere, bitik yildizlara sacardim. Zaten transfer muptezeli bir taraftar tipi var (bkz. Topac Yigit). Dursun'a bile buyuk baskan cekiyorlar onca rezaletten sonra.

Koy settlement agreement'in UEFA kapilarinda yatmanin gotune gelsin men cezalari borclar faizler faktoring kredileri bitik 35'lik yildizlar.

Hem ben kral olurum, hem Galatasaray biter. Bol bol da komisyon yerim.

Hoca engel mi oldu? Derim ki "Ibrahimovic'i de getiririm oynatacak hocayi da"

Gidişata bakılırsa haziran- temmuz gibi cimbombom çekeceğiz gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt