- 12 Aralık 2018
- 1.377
- 934
- 263
Kırdıramaz sözleşme altında gelir belli değil ki ordan gelecek nasıl kırdırsın % hesabı ile gelecek kulübeYoo cogu kirdirilip harcandi bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırdıramaz sözleşme altında gelir belli değil ki ordan gelecek nasıl kırdırsın % hesabı ile gelecek kulübeYoo cogu kirdirilip harcandi bile
Böyle tiplere sövmek için zaman veya mekan farketmezErhan bizim forumu takip ediyor anlasilan.
Bu teoriyi ilk bizim forumdakiler üretmisti zaten.
Not: Ek olarak bu Erhan ne zamandan beri bilirkisi oldu, Hamza döneminde buna sövuyorduk diye hatirliyorum ben. Ama neden sövdügümüzü unuttum. Hatirlayan var mi?
Kırdıramaz sözleşme altında gelir belli değil ki ordan gelecek nasıl kırdırsın % hesabı ile gelecek kulübe
evet oradan daha büyük gelir gelecek.Satislardan gelecek olani mi diyorsun
O cok cuzi bir miktar
evet oradan daha büyük gelir gelecek.
Hasılat payı %80 Galarasaray’a giderkeni %20’de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım sözleşme bu şekilde.Insallah
Bunu bilmek için müneccim ile yakın bir ilişkiye girmeye gerek yok
terim ile yönetim arasında kopukluk olmadığını düşünenler MALLAR YAŞANANLAR NE O ZAMAN ?
Peki Galatasaray Niye 8 aydır Forvetsiz oynuyor renktaş?Kopukluk baska
Yonetim oraya hocayi bitirmek ve Galatasaray uzerine oyunlar oynamak icin yerlestirilmis ajanlardan olusuyor demek baska
Peki Galatasaray Niye 8 aydır Forvetsiz oynuyor renktaş?
Kimse Galatasaray'ı bitiremez taraftarları var oldukça.
Başakşehir bu sene niye hakemlerle bu kadar ittirilmeye çalışılıyor.Büyüklerden sadece Galatasaray iyi durumda.Bu da bazı üst mevkideki arkadaşların dikkatini çekip Nizipli ve servisçiye bu sene başakşehir Şampiyon olmalı ki Araplara satmalıyız denmiş olabilirmi?
TayyibiSize bir soru.
Apo her yerde Ay lav yu hozam dedigi Fatih Terim'i mi daha cok seviyordur yoksa (isim vermeyeyim) ülkenin en üst makamlarinda bulunan sahis veya sahislari mi daha cok seviyordur.
Fatih hoca benceSize bir soru.
Apo her yerde Ay lav yu hozam dedigi Fatih Terim'i mi daha cok seviyordur yoksa (isim vermeyeyim) ülkenin en üst makamlarinda bulunan sahis veya sahislari mi daha cok seviyordur.
Fatih hocayı ama emir geldiğinde rte tarafından köprüden bile atlaya bilir apo.Size bir soru.
Gidişata bakılırsa haziran- temmuz gibi cimbombom çekeceğiz gibi gözüküyor.