Eric Gerets

anlıyorum sizleri içinizde bastırılmaz bir yabancı hayranlığı var.

ama terimden sonra gerets, attan inip eşşeğe binmek deyimini fazlasıyla yaşatacak bir durum.

15 yıldır sıkı Galatasaray takipçisiyim. siz yeni yetmeler gerçekten hiç birşey bilmiyorsunuz. gerets in bize katacağı hiç birşey yok.

nasıl yani katacağı bir şey yok.olmaz olur mu?tulun efendi sürekli floryaya gidecek drogba ile yemekler,sniejder ile tavla turnuvaları,gerets ile goygoyun dibine vurmalar ve ailecek görüşmeler falan.daha ne olsun ki.şimdi içeriye adım atamadığı floryanın tek patronu olacak tulun efendi.belki aziz gibi kadroyu da tulun kurar artık.

nasıl yani katacağı bir şey yok.olmaz olur mu?tulun efendi sürekli floryaya gidecek drogba ile yemekler,sniejder ile tavla turnuvaları,gerets ile goygoyun dibine vurmalar ve ailecek görüşmeler falan.daha ne olsun ki.şimdi içeriye adım atamadığı floryanın tek patronu olacak tulun efendi.belki aziz gibi kadroyu da tulun kurar artık.

geldiğinden beri tek amacı o zaten. floryaya kuklasını sokup istediği gibi at koşturmak.

geldiğinden beri tek amacı o zaten. floryaya kuklasını sokup istediği gibi at koşturmak.

bunun ilk adımı sayın Dürüst ve Albayrakın saf dışı bırakılması ile gerçekleştirildi.ikinci adım ise hocanın başarısız olması idi ancak emirates ve süper kupa alınınca bir hayal kırıklığı oldu.ŞL maçlarını bekliyordu dört gözle ancak beklediği fırsat çok daha önce önüne geldi.bu fırsatı değerlendirmek için de dün akşam başkana teklif gelirse oturur değerlendiririz dedirtti.amaç hocayı zor durumda bırakmak.ama burada asıl görev bize yani taraftara düşüyor.taraftar kimin arkasında olduğunu, hocanın bizim için çok değerli olduğunu hem başkana hemde sayın (!) tuluna göstermeli.

bunun ilk adımı sayın Dürüst ve Albayrakın saf dışı bırakılması ile gerçekleştirildi.ikinci adım ise hocanın başarısız olması idi ancak emirates ve süper kupa alınınca bir hayal kırıklığı oldu.ŞL maçlarını bekliyordu dört gözle ancak beklediği fırsat çok daha önce önüne geldi.bu fırsatı değerlendirmek için de dün akşam başkana teklif gelirse oturur değerlendiririz dedirtti.amaç hocayı zor durumda bırakmak.ama burada asıl görev bize yani taraftara düşüyor.taraftar kimin arkasında olduğunu, hocanın bizim için çok değerli olduğunu hem başkana hemde sayın (!) tuluna göstermeli.

kısa ve net.

Ünal Aysal kim?

Bülent Tulun kim?

gözümde rakamla 5 yazıyla beş para değerleri yok. Galatasaray için ne yapmışlar bugüne kadar.

kısa ve net.

Ünal Aysal kim?

Bülent Tulun kim?

gözümde rakamla 5 yazıyla beş para değerleri yok. Galatasaray için ne yapmışlar bugüne kadar.

aa öyle deme drogba geldi,sneijder geldi.başkan para sihirbazı borçları azalttı vs vs.hoca gitsinde ben o zaman göreceğim o çok başalrılı başkan ve tulunu.sportif anlamda ne yapacaklar o zaman göreceğiz.bakalım o zaman başkan yada tulun bu ülke sınırları içinde kalabilecekler,insan içine çıkabilecekler mi?

Gerets nerden çıktı anlamadım. Oldu olacak Holmann'ı Saftig'i falan da koyun gücenmesinler.

Yav Allah korusun Fatih Terim gitse bile istemem gerets'i bizim takım 4-5 sene önceki takım değil artık

aa öyle deme drogba geldi,sneijder geldi.başkan para sihirbazı borçları azalttı vs vs.hoca gitsinde ben o zaman göreceğim o çok başalrılı başkan ve tulunu.sportif anlamda ne yapacaklar o zaman göreceğiz.bakalım o zaman başkan yada tulun bu ülke sınırları içinde kalabilecekler,insan içine çıkabilecekler mi?

yeni yetmeler herşeyi çok basit sanıyor. biz Galatasarayın ne hallerini gördük. 15 yıldır takip ediyorum takip. fatih terimin gidişi kurmakta olduğumuz hegemonyanın sonunu getir. gerets merets buradakiler gerçekten ya çok cahil ya da daha 15 yaşında.

Kitleyin su konuyu..

niye kitlensin ya hocanın avrupa kaupalarındaki başarılarını özledik!!!

kral gerets,imparator gerets gel ve avrupa da yine o başarıları yaşat bize. tormso zaferini yasat, bi sonraki yıl cl maçlarında ki o enfes oyuna mudahalelerini yasat, çıldırt bizi karizmatik hocaaaa

insanı sevdiklerinden de soğuttunuz sonunda.

niye kitlensin ya hocanın avrupa kaupalarındaki başarılarını özledik!!!

kral gerets,imparator gerets gel ve avrupa da yine o başarıları yaşat bize. tormso zaferini yasat, bi sonraki yıl cl maçlarında ki o enfes oyuna mudahalelerini yasat, çıldırt bizi karizmatik hocaaaa

insanı sevdiklerinden de soğuttunuz sonunda.

Nankörlük etmeyin. O dönemki kadroyla elinden gelenin en iyisini başardı. Rakip Fenerbahçe Anelka ve Appiah gibi transferler yaparken biz İlic, Saidou gibi mütevazi isimlerle şampiyon olmuştuk.

Nankörlük etmeyin. O dönemki kadroyla elinden gelenin en iyisini başardı. Rakip Fenerbahçe Anelka ve Appiah gibi transferler yaparken biz İlic, Saidou gibi mütevazi isimlerle şampiyon olmuştuk.

Asla hakkını yemem Gerets'in, nankörlükte bana değil bugunku hocayı 5 dk de satana denır.

Gerets ligde efsanevi bi başarı elde etti ama adını kullanıpta bugunku hocaya sallarlarsa hiç bişeyı görmem

emin olun bugun gelsin gelsin diye ağlayanlar purosuna hayran olanlar avrupada ıkı mağlubiyette 2 fener mağlubıyetınde teneke bağlarlar geretse öyle kovalarlar

gerets filan gelmez hortlatmanıza gerek yoktu konuyu..

onun ben tulumuna kayarım...

evet şampiyon olduğumuz o yıl fenerbahçe appiahlarla anelkalarla oynarken gerets, iliçlerle saidolarla heinzlarla oynuyordu doğrudur. severim de zaten kendisini o ayrı konu. ama aynı zamanda hakan şükürler, hasan şaşlar, necati ateşler ve ümit karanlarla da oynuyordu. şöyle bir hücum dörtlüsü de kaç antrenöre nasip olmuş türk futbol tarihinde?? CL de ise başarısız oldu ki çok fazla şansı yoktu zaten. carrusca ve inamoto yıldız diye gelmişti çünkü. o takımın cl de başarılı olması mümkün değildi. bu konuda suçlayamam.

fakat ne olursa olsun şu an Gerets'in zamanı değil. fatih terim ile kıyaslamam bile. ama ileride fatih terim bir avrupa şampiyonluğu daha yaşattıktan sonra kendi isteği ile giderse, yerine gelmesini isterim. fakat şimdi değil. bu şekilde değil. şu anda durum çok farklı. şu anda geleceğimiz ile oynuyor birileri. başka bir izahı yok bunun...

Geri
Üst Alt