Ömer Faruk Ulu
Kırmızı Üye
- 13 Şubat 2013
- 2.497
- 0
- 726
Ne Gerets'miş bee! 2 şampiyonluk,2 süper kupa,1 çeyrek final bile adamın adını silemedi.
müthiş danışmanımız tulun varya sürekli medyaya gerets ismini servis eden.nasıl unutabilelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Gerets'miş bee! 2 şampiyonluk,2 süper kupa,1 çeyrek final bile adamın adını silemedi.
anlıyorum sizleri içinizde bastırılmaz bir yabancı hayranlığı var.
ama terimden sonra gerets, attan inip eşşeğe binmek deyimini fazlasıyla yaşatacak bir durum.
15 yıldır sıkı Galatasaray takipçisiyim. siz yeni yetmeler gerçekten hiç birşey bilmiyorsunuz. gerets in bize katacağı hiç birşey yok.
nasıl yani katacağı bir şey yok.olmaz olur mu?tulun efendi sürekli floryaya gidecek drogba ile yemekler,sniejder ile tavla turnuvaları,gerets ile goygoyun dibine vurmalar ve ailecek görüşmeler falan.daha ne olsun ki.şimdi içeriye adım atamadığı floryanın tek patronu olacak tulun efendi.belki aziz gibi kadroyu da tulun kurar artık.
geldiğinden beri tek amacı o zaten. floryaya kuklasını sokup istediği gibi at koşturmak.
bunun ilk adımı sayın Dürüst ve Albayrakın saf dışı bırakılması ile gerçekleştirildi.ikinci adım ise hocanın başarısız olması idi ancak emirates ve süper kupa alınınca bir hayal kırıklığı oldu.ŞL maçlarını bekliyordu dört gözle ancak beklediği fırsat çok daha önce önüne geldi.bu fırsatı değerlendirmek için de dün akşam başkana teklif gelirse oturur değerlendiririz dedirtti.amaç hocayı zor durumda bırakmak.ama burada asıl görev bize yani taraftara düşüyor.taraftar kimin arkasında olduğunu, hocanın bizim için çok değerli olduğunu hem başkana hemde sayın (!) tuluna göstermeli.
kısa ve net.
Ünal Aysal kim?
Bülent Tulun kim?
gözümde rakamla 5 yazıyla beş para değerleri yok. Galatasaray için ne yapmışlar bugüne kadar.
aa öyle deme drogba geldi,sneijder geldi.başkan para sihirbazı borçları azalttı vs vs.hoca gitsinde ben o zaman göreceğim o çok başalrılı başkan ve tulunu.sportif anlamda ne yapacaklar o zaman göreceğiz.bakalım o zaman başkan yada tulun bu ülke sınırları içinde kalabilecekler,insan içine çıkabilecekler mi?
Kitleyin su konuyu..
niye kitlensin ya hocanın avrupa kaupalarındaki başarılarını özledik!!!
kral gerets,imparator gerets gel ve avrupa da yine o başarıları yaşat bize. tormso zaferini yasat, bi sonraki yıl cl maçlarında ki o enfes oyuna mudahalelerini yasat, çıldırt bizi karizmatik hocaaaa
insanı sevdiklerinden de soğuttunuz sonunda.
Nankörlük etmeyin. O dönemki kadroyla elinden gelenin en iyisini başardı. Rakip Fenerbahçe Anelka ve Appiah gibi transferler yaparken biz İlic, Saidou gibi mütevazi isimlerle şampiyon olmuştuk.
Nankörlük etmeyin. O dönemki kadroyla elinden gelenin en iyisini başardı. Rakip Fenerbahçe Anelka ve Appiah gibi transferler yaparken biz İlic, Saidou gibi mütevazi isimlerle şampiyon olmuştuk.
Futbol bilgisi herkesin ortada.
nasıl yani katacağı bir şey yok.olmaz olur mu?tulun efendi sürekli floryaya gidecek drogba ile yemekler,sniejder ile tavla turnuvaları,gerets ile goygoyun dibine vurmalar ve ailecek görüşmeler falan.daha ne olsun ki.şimdi içeriye adım atamadığı floryanın tek patronu olacak tulun efendi.belki aziz gibi kadroyu da tulun kurar artık.