Eric Gerets

Adnan polat feldkamp’i getirmek icin yollamisti

gerci feldkamp ta cok iyi bir hoca ama Gerets ile duygusal bir bag var o efsane sampiyonluktan dolayi

erik.jpg

erik2.jpg

Marsilyaya imza attığı dönem. Marsilya da bir aslan vardı

Marsilya’da 2 aslan vardı o dönem. Biri Gerets, diğeri ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu adamı da portekizli maniche gelecek diye kandırmışlardı.

bizim galatasaray yönetimlerinin transfer bombaları resmen gelenek olmuş.

Hem Gerets hem de Ilic ile yollar bu kadar kolay ayrılmamalıydı o dönemler.

Ilic demişken gittiğinde çok üzülmüştüm en sevdiğim yabancı oyuncularımızın başında gelir Sasa reis.

sent via GSC

Hem Gerets hem de Ilic ile yollar bu kadar kolay ayrılmamalıydı o dönemler.

Ilic demişken gittiğinde çok üzülmüştüm en sevdiğim yabancı oyuncularımızın başında gelir Sasa reis.

sent via GSC
video iyi oldu çoğunu unutmuştum knk.

ümit, neco, ilic, şükür, hasan bayağı sağlam işler yapmıştı. şimdi tekrar bakınca.

üst seviye

futbolu o dönem takip etmemem kötu olmuş.2008 öncesi yok bende.

video iyi oldu çoğunu unutmuştum knk.

ümit, neco, ilic, şükür, hasan bayağı sağlam işler yapmıştı. şimdi tekrar bakınca.

üst seviye
Ön taraf bizim ligin çok üstündeydi yav. Maçlar acayip keyifli oluyordu, izlemek için sabırsızlanıyordum. Hatta o sezon babama yalvarmıştım Digitürk alsın diye.

sent via GSC

futbolu o dönem takip etmemem kötu olmuş.2008 öncesi yok bende.

neco 18. karan 16. ilic 12. Kral 10 golle oynamış o sezon.

Zabri reyzin köşeye plase şutlar atabildiği veya kaleye füze yollayabildiği 1 sezondan bahsediyorum.

inanması zor ama doğru

neco 18. karan 16. ilic 12. Kral 10 golle oynamış o sezon.

Zabri reyzin köşeye plase şutlar atabildiği veya kaleye füze yollayabildiği 1 sezondan bahsediyorum.

Sonradan baktım tabi biraz.4 2 4 gibi oynatmış.Ligin tadı gitti gibi.Eskiden derbiler bile başka olurdu ya da bana öyle geliyordu.

Nerde eski günler .En sevdiğim antrenördu hücum futbolu oynatıyordu.kaos değil

Fenerden 4 yediğimizde kimbilir neler denmiştir o dönem ya da şampiyonluk gelmese ilk sezon sonunda kovulacaktı falans.

haginin ekibini şamp yapmış kişi
akabindeki sezon takımı leğene çevirmiştir
romanyalı olsa takdir görmeyeceği aşikardır !!!

En sevdiğim teknik adam. 2.si Tudor.

Hocam benim be Orhan Ak, Cihan Haspolatlı, Saidou gibi futbolcularla 83 puan alıp Anelka, Alex, Appiah'lı Fener'i karısı yapmıştı. Şimdiki de Nzonzi'ye tü kaka diyip devre arası yolluyor.

Geri
Üst Alt