Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Bizim takıma Hawkins - Blake Schilb (Josh Shipp yazmışım düzenlemeden önce ne alaka :D) gibi allrounder bir forvet lazım basketten uzun zamandır pek çakmasam da efes serisini izleyip bu kanıya vardım

Muhaymin mustafada gelsin. O da yerli sanırım. Bazı oyuncularımızı dinlendirebilecek oyunculAr lazım.

Basketbôl benden sorulur

images-37.webp

Berk Uğurlu Telekom’a imza atmak üzereyken Tofaş bir teklif daha yapmış. Tofaş’ta da kalabilirmiş.

Böyle durumlarda bizim masada hiç geçmememiz cidden üzüyor insanı. Belki hoca istemiyordur o da bir seçenek ama alabileceğimiz kaliteli yerliler belli. Berk, Muhsin, Erge, Furkan Haltalı vs. Hiçbirinde yokuz. Antep, Telekom, Tofaş’ın elinde alalım artık 1-2 adam, o kadar da değil.

Fener filan almazsa ben Furkan hamlesi bekliyorum. 300 bin dolar gibi buy out odenir. Yoksa maas 4 milyona cikacakken paralari kime verecegiz? Ya cok iyi yabancilar alacagiz ya da buy out odeyecegiz

Berk Uğurlu Telekom’a imza atmak üzereyken Tofaş bir teklif daha yapmış. Tofaş’ta da kalabilirmiş.

Böyle durumlarda bizim masada hiç geçmememiz cidden üzüyor insanı. Belki hoca istemiyordur o da bir seçenek ama alabileceğimiz kaliteli yerliler belli. Berk, Muhsin, Erge, Furkan Haltalı vs. Hiçbirinde yokuz. Antep, Telekom, Tofaş’ın elinde alalım artık 1-2 adam, o kadar da değil.
Bu sene parayi yabancılara gömüp 3 yerli ile sezonu goturucez gibi geliyor bana. Saglam 2 tane rotasyonda sure alan oyuncumuz var bunlara 2 tane daha eklersek kadroyu tamamlamış oluruz.

Bu arada FIBA'dan 350 bin dolar kesin geliyor. Kupayi alirsak yaklasik 1.5 - 2 milyon arası kazanacagiz.

Bizim Sadık, Göksenin gibi sahaya attığımızda eksi yazmayacak min. 2 adet yerliye ihtiyacımız var şu an anlaştığımız söylenen oyuncuların hiçbiri bu profilde değil açıkçası.

Bizim Sadık, Göksenin gibi sahaya attığımızda eksi yazmayacak min. 2 adet yerliye ihtiyacımız var şu an anlaştığımız söylenen oyuncuların hiçbiri bu profilde değil açıkçası.
Evet haklısın renktaş. En az 9 kişilik rotasyon lazım. Erkan Yılmaz ve Furkan Haltalı’yı isterim 2 yerli olarak.

Ergin hocam milli takimin basina gecmisti. FT gibi yabanci sinirini halletse iyi olur. Eskisi gibi 6 yabanci hakki olsun yeter.

Bu sene parayi yabancılara gömüp 3 yerli ile sezonu goturucez gibi geliyor bana. Saglam 2 tane rotasyonda sure alan oyuncumuz var bunlara 2 tane daha eklersek kadroyu tamamlamış oluruz.
Sezon çok uzun, sakatlığı, ıvırı zıvırı var; yabancının yerine koyduğunda en azından yabancı dinlenene kadar skoru o şekilde tutabilecek ortalama üzeri yerlilere ihtiyaç var. Efes'in, fenerin oynatmadığı yerlilerde bile gözümüz yok. Tofaş, Bjk, Bursa gibi baş altı takımların yerlilerinden 2-3 tane alalım diyoruz , onlarda bile yokuz. Yukarıda yazdığım adamların içine bu sene inanılmaz çıkış yapan Onuralp'i bile yazmadım.

Blackshear, Japonya'ya transfer olmuş.

Geri
Üst Alt