Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.216
- 23.734
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli rotasyonuna kilit bir hamle yapmış oluruz umarım kadroya katarız.İnşallah gelir. Muazzam atletik, yetenekli, hem de Galatasaraylı, ligin en iyi genç yerli oyuncularından
Sukotluğa mı başladın hea?armani milanodaki 31 nolu kel oyuncu kesinlikle alınmalı
Sukotluğa mı başladın hea?
Bu sene parayi yabancılara gömüp 3 yerli ile sezonu goturucez gibi geliyor bana. Saglam 2 tane rotasyonda sure alan oyuncumuz var bunlara 2 tane daha eklersek kadroyu tamamlamış oluruz.Berk Uğurlu Telekom’a imza atmak üzereyken Tofaş bir teklif daha yapmış. Tofaş’ta da kalabilirmiş.
Böyle durumlarda bizim masada hiç geçmememiz cidden üzüyor insanı. Belki hoca istemiyordur o da bir seçenek ama alabileceğimiz kaliteli yerliler belli. Berk, Muhsin, Erge, Furkan Haltalı vs. Hiçbirinde yokuz. Antep, Telekom, Tofaş’ın elinde alalım artık 1-2 adam, o kadar da değil.
Evet haklısın renktaş. En az 9 kişilik rotasyon lazım. Erkan Yılmaz ve Furkan Haltalı’yı isterim 2 yerli olarak.Bizim Sadık, Göksenin gibi sahaya attığımızda eksi yazmayacak min. 2 adet yerliye ihtiyacımız var şu an anlaştığımız söylenen oyuncuların hiçbiri bu profilde değil açıkçası.
Sezon çok uzun, sakatlığı, ıvırı zıvırı var; yabancının yerine koyduğunda en azından yabancı dinlenene kadar skoru o şekilde tutabilecek ortalama üzeri yerlilere ihtiyaç var. Efes'in, fenerin oynatmadığı yerlilerde bile gözümüz yok. Tofaş, Bjk, Bursa gibi baş altı takımların yerlilerinden 2-3 tane alalım diyoruz , onlarda bile yokuz. Yukarıda yazdığım adamların içine bu sene inanılmaz çıkış yapan Onuralp'i bile yazmadım.Bu sene parayi yabancılara gömüp 3 yerli ile sezonu goturucez gibi geliyor bana. Saglam 2 tane rotasyonda sure alan oyuncumuz var bunlara 2 tane daha eklersek kadroyu tamamlamış oluruz.
Yine yabancı kadroyu silbaştan yapacağız anlaşılanBlackshear, Japonya'ya transfer olmuş.