Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.472
- 91.505
- 5.093
30.8 k
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogru degilBu arkadaşın güney kıbrıs rum kesimi vatandaşı olduğu doğru mu? Geçen gün jahrain söylemiş diyorlar.
Almancıymış. ben burada yaşıyor sanıyordum. Yalnız nevşin vs elemanlara foncu deyip ki doğru o kadar milliyetçilik kasıp alman vatandaşı olmasıda hayli absürd olmuş.dogru degil
eren kudurmus herkes 31 yazmıs bi rahatlasın
eren kafayı sıyırmışŞu herifleri o partiye alanlara yazıklar olsun, işleri rast gitmesin
Bu herif dünün tarikatçısı değil miydi?eren kafayı sıyırmış
Bu herif dünün tarikatçısı değil miydi?
Nihat doğan gibiher yere yanlamış olmadıgı masa yok![]()
adama helal olsun 1 gecede gündemde o yokken kendini bitirdi low iqNihat doğan gibi
Yanarım yanarım da bu adamlar mv oluyor ona yanarım. Bi biz kaldık mv olmayanadama helal olsun 1 gecede gündemde o yokken kendini bitirdi low iq
yalnız cok kötü zamana denk geldi bunlar için olaylar, suriyede yeni operasyon başlıcak, savaşa hayır suriyede ne işimiz var diye gündem belirlemeyi düşünüyorlardı birlik olup, ama ellerinde patlayacak gibi sag salim operasyon bitsede şu surilerin birazını daha postalasak teröristlerinde yapılanmasını bozsakYanarım yanarım da bu adamlar mv oluyor ona yanarım. Bi biz kaldık mv olmayan
benim görüşümü kimse değiştiremez, siyasetle uğraşan kimse fetöye ucundan bile değmedim diyemez herkesin bi işi oldu, ülke zenginlerini hiç demiyorum zaten siyasilerin 1 olduysa bunların 2 oldu.Eren Erdem tatlı su balığı, kendisinden nefret ederim ama şu kafayı da hiç anlamış değilim. Bomboş adamlar kanaat önderi olmuş. Buyrun bakalım.
Kemal Kılıçdaroğlu: Biz her zaman mazlumların yanındayız
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-48218h.htm
Doğu Perinçek Ekrem Dumanlı ile buluşmasında ne dedi
Ümit Özdağ Cematin Yüzüne Söyledi: Erdoğan'a Diktatörlük Verdiniz!
Türkeş Cemaatçi miydi
Meral Akşener, A.Davutoğlu, Ali Babacan ve malum partililer hakkında benzer haberleri çıkarsam 1-2 gün ciddi mesai harcamam lazım. Terörle iltisak-irtibat konuşulurken bu kadar rahat ve gevşek olan bir ülke daha var mıdır merak ediyorum.
İfşa olmuş. Akp yancısı olduğu iddia ediliyor.
90'lar dönemi bakanı, şimdilerin inşaatçısı amcasının, yomra'da yapıp, araplara sattığı evlerin sayısını sorun bakalım kendisine. akrabasıdır bize ne diyorsanız, almanya'da yaptığı işte büyük ortağın amcası olup olmadığını da sorun. yakında taş kemirecek hale geleceksiniz, bu hale gelmenize sebep olan adamlardan bir tanesi olan bu elemanın müridi olmaya devam ediyorsunuz.
yok mülteciler, yok ak parti. amcası tipik, tertemiz ak partili müteahhit olan, amcası sayesinde rahat bir hayatı olan, arapların parası sayesinde son 2-3 yılda refaha kavuşmuş, pana film yancılığından ancak kurtulabilmiş bir kimsedir erlik. birinin peşine takılıyorsunuz, bari gerçekte kimdir nedir onu öğrenin.
Ekşi sözlükten alıntıdır.