Erlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaşın güney kıbrıs rum kesimi vatandaşı olduğu doğru mu? Geçen gün jahrain söylemiş diyorlar.

Yanarım yanarım da bu adamlar mv oluyor ona yanarım. Bi biz kaldık mv olmayan
yalnız cok kötü zamana denk geldi bunlar için olaylar, suriyede yeni operasyon başlıcak, savaşa hayır suriyede ne işimiz var diye gündem belirlemeyi düşünüyorlardı birlik olup, ama ellerinde patlayacak gibi sag salim operasyon bitsede şu surilerin birazını daha postalasak teröristlerinde yapılanmasını bozsak

Eren Erdem tatlı su balığı, kendisinden nefret ederim ama şu kafayı da hiç anlamış değilim. Bomboş adamlar kanaat önderi olmuş. Buyrun bakalım.

Kemal Kılıçdaroğlu: Biz her zaman mazlumların yanındayız

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-48218h.htm

Doğu Perinçek Ekrem Dumanlı ile buluşmasında ne dedi

Ümit Özdağ Cematin Yüzüne Söyledi: Erdoğan'a Diktatörlük Verdiniz!

Türkeş Cemaatçi miydi

Meral Akşener, A.Davutoğlu, Ali Babacan ve malum partililer hakkında benzer haberleri çıkarsam 1-2 gün ciddi mesai harcamam lazım. Terörle iltisak-irtibat konuşulurken bu kadar rahat ve gevşek olan bir ülke daha var mıdır merak ediyorum.

Eren Erdem tatlı su balığı, kendisinden nefret ederim ama şu kafayı da hiç anlamış değilim. Bomboş adamlar kanaat önderi olmuş. Buyrun bakalım.

Kemal Kılıçdaroğlu: Biz her zaman mazlumların yanındayız

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-48218h.htm

Doğu Perinçek Ekrem Dumanlı ile buluşmasında ne dedi

Ümit Özdağ Cematin Yüzüne Söyledi: Erdoğan'a Diktatörlük Verdiniz!

Türkeş Cemaatçi miydi

Meral Akşener, A.Davutoğlu, Ali Babacan ve malum partililer hakkında benzer haberleri çıkarsam 1-2 gün ciddi mesai harcamam lazım. Terörle iltisak-irtibat konuşulurken bu kadar rahat ve gevşek olan bir ülke daha var mıdır merak ediyorum.
benim görüşümü kimse değiştiremez, siyasetle uğraşan kimse fetöye ucundan bile değmedim diyemez herkesin bi işi oldu, ülke zenginlerini hiç demiyorum zaten siyasilerin 1 olduysa bunların 2 oldu.

İfşa olmuş. Akp yancısı olduğu iddia ediliyor.

90'lar dönemi bakanı, şimdilerin inşaatçısı amcasının, yomra'da yapıp, araplara sattığı evlerin sayısını sorun bakalım kendisine. akrabasıdır bize ne diyorsanız, almanya'da yaptığı işte büyük ortağın amcası olup olmadığını da sorun. yakında taş kemirecek hale geleceksiniz, bu hale gelmenize sebep olan adamlardan bir tanesi olan bu elemanın müridi olmaya devam ediyorsunuz.

yok mülteciler, yok ak parti. amcası tipik, tertemiz ak partili müteahhit olan, amcası sayesinde rahat bir hayatı olan, arapların parası sayesinde son 2-3 yılda refaha kavuşmuş, pana film yancılığından ancak kurtulabilmiş bir kimsedir erlik. birinin peşine takılıyorsunuz, bari gerçekte kimdir nedir onu öğrenin.

Ekşi sözlükten alıntıdır.

İnternette random nickli insanlara hayran oluyorsunuz destekliyorsunuz paranızı veriyorsunuz. Annenizden babanızdan çok savunuyorsunuz ya da görüşünü beğenmeyip kanlı bıçaklı oluyorsunuz. Tüm yaşı benden küçük arkadaşlar için söylüyorum yani hayata karşı hiçbir sorumluluğunuzun olmadığı bir dönemden mi geçiyorsunuz neyin kavgasını veriyorsunuz anlamıyorum ki. Günün sonunda bu kadar yaşam standartları zor olan ülkede tanımadığınız insanların kitlesi olup düşman oluyorsunuz yazık ediyorsunuz kendinize cidden.

İfşa olmuş. Akp yancısı olduğu iddia ediliyor.

90'lar dönemi bakanı, şimdilerin inşaatçısı amcasının, yomra'da yapıp, araplara sattığı evlerin sayısını sorun bakalım kendisine. akrabasıdır bize ne diyorsanız, almanya'da yaptığı işte büyük ortağın amcası olup olmadığını da sorun. yakında taş kemirecek hale geleceksiniz, bu hale gelmenize sebep olan adamlardan bir tanesi olan bu elemanın müridi olmaya devam ediyorsunuz.

yok mülteciler, yok ak parti. amcası tipik, tertemiz ak partili müteahhit olan, amcası sayesinde rahat bir hayatı olan, arapların parası sayesinde son 2-3 yılda refaha kavuşmuş, pana film yancılığından ancak kurtulabilmiş bir kimsedir erlik. birinin peşine takılıyorsunuz, bari gerçekte kimdir nedir onu öğrenin.

Ekşi sözlükten alıntıdır.

Ya çok bariz bu ve jahrein şişkosu akp’nin finanse ettiği adamlar

Z kuşağını manipüle etme çabası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pkklı oktroll orospu cocukları kendini ifşa ettigini sandı ama ifşalanmamış tamamen numara yaparak ortadan kaybolmuş şuan jahonun yayınında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt