Erlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foncu medyayı güzel deşifre etmiş. Çoluk çocuk dediğiniz adamlar milyon tl fonlanıyor. Akp zihniyetine teslim olmayacak bu ülke.

Bizden bir halt olmayacağını bir kez daha yüzümüze vuran bir video olmuş biraz önce izledim ben de. Üzücü.

Bizden bir halt olmayacağını bir kez daha yüzümüze vuran bir video olmuş biraz önce izledim ben de. Üzücü.
İnternet bu devirde önemli işte ahbab. Adamları fiziksel özellikleri aşağılayıp bunların arkasından gitmeyin, bunlar aktroll demeden önce düşünmek lazım.

Bu foncu ekip geziden sonra sosyal medyanın gücünü fark etti, yıllardır yuvalanıyorlardı. Birileri işte bunu kıracak.

Şu Ruşen Çakır mesala adamı bize bağımsız basın filan diye satıyorlardı ne olduklarını görmek önemli.

Ulan biz aylık 5-10 bin lira kenara koyup biriktirelim diye uğraşıyoruz. Foncuların aldığı paralara bak boşa yaşıyoruz. Erlik'in arkasında durulmalı.

Erlik ve Utku olayını bilmiyordum bu arada. Sadece Edip Yüksel'le tartıştığı videodan biliyorum, boş bir eleman değil.

Erlik kedinin fare ile oynadigi gibi oynuyor bunlar ile... ÜLKE siyasetinin durumu neden böyle rezil diye daha 30 sene tartisiriz bu gidisli.... Zekaya saygi duymayi ögreneceksiniz.

Bobmbos tartisma :)

Gencligin onunde 2 tane alternatif var

Ya Yuzunu batiya donecek

Yada doguya donup seriat ile yasayacak

Baska sansiniz yok

Bu tartismayi birde boyle degerlendirin

Fonlama monlama diyorsunuz batidan peki siyasal islamcilarin katardan aldigi fonlari kimse konusmuyor :)

Ulan gundemde neymis diye izledim videoyu puhh bunlara mi zaman ayiriyorsunuz. Forumun hali beni uzuyor ulkenin gelecegine dair.

Su bundan fon almis, su sunun destekcisi. Bunlari gecin.

Isin ozunde kimi destekliyorsunuz onemli olan bu.

Ben de para babasi olsam ben de benden taraf olan kisileri fonlarim yani bundan dogal ne olabilir ki. Bu insanlar ekmek yemesin mi.

Seslerini duyurabilecek paralari olacak guzel bir platform istiyorlarsa okul okusunlar kardesim. Laf ettigi adamlarin icinde dunyanin en iyi universitelerinden doktoralari yuksek lisanslari olanlari var.

Bu tip kisir tartismalar anca boyle no name tiplere para ve sohret kazandirir baska da bir seye yaramaz.

Doxxlamaya calisan ise en iyi ihtimalle cinayet azmettiricisidir bunu da ekleyelim.

Yeni dönemde cahil gibi hissediyorum. Kim bu erlik? Jahreini de anlamadım, Recep admin geçen bahsetti ama kim bu herifler? Neyi ifsaliyorlar, necidirler?

Metin Cihan da akpli olmuş muhalefeti eleştirerek :/

Ulan Jahro herkesin geçmişini didik didik edip linçletirsin de Metinin chpyi eleştirdiği twite mal bulmuş mağrip gibi sarılırsın. Metin Cihanın eski twitlerine baksın bakalım sn Jahro :) ortak chp eleştirme paydasında buluşunca korkusuz kahraman ha

Ulan Jahro herkesin geçmişini didik didik edip linçletirsin de Metinin chpyi eleştirdiği twite mal bulmuş mağrip gibi sarılırsın. Metin Cihanın eski twitlerine baksın bakalım sn Jahro :) ortak chp eleştirme paidesinde buluşunca korkusuz kahraman ha
Twiti sabah atmış yaw arayacak bir şey yok, ben de kendi taymımda gördüm hatta.

Aslında mevzu Jaho ya da Metcih değil muhalefetin eleştiriye karşı takındığı tutum, aldığı tedbirler(!) ve belli başlı konulardaki bakış açıları. Bundan memnun olan varsa yani mesela milletvekilinin çıkıp twitterda milleti ifşalaması ne bileyim sizin tepkiniz bana vız gelir tırıs gider denmesi ya da canan kaftancıoğlu ve benzerlerinin kafasındaki mülteci planından, pkk hakkında görüşlerinden memnunsa insanlar diyecek bir şey yok. Nasıl yıllarca akplilerin istediği gibi olduysa şimdi de bunların dediği gibi olur. Çıkıp sövsünler falan hatta yani benim açımdan sorun yok. Ama bunların eleştiriliyor olması bir sürpriz değil, büyük bir plan falan yok ortada. Daha önce de yazmıştım. Erlik Jahrein olmasa başkası bu konuları gündeme getirecekti ve buna karşı üretilen argümanlar yukarıda yazdıklarım gibiyse çok da kasmaya gerek yok. Biraz gücü eline geçirdiklerinde, momentumu hissettiklerinde gösterdikleri tavra, yanlarına aldıkları insanlara bakarsak geleceği ön görmek çok zor değil. Üstelik geçmiş referanslar da var çoğu konuyla alakal, shp-hep ortaklı dönemi, yaşananlardan vs daha önce biraz bahsetmiştim(Mülteci meselesi hariç, o yeni bir bela)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt