Erman Toroğlu: "Galatasaray alenen doğranıyor"

ayni takim hakeme ragmen 3 gün önce marsilyayi sahadan sildi

burada hala hakemin konusulmasi acayip sacma sanki ilk defa oluyor böyle bir sey

biz ligte biraz top oynasak zaten hepsi sahadan silinir ama ortada fusbala dair bir sey yok

Marsilya maçında hakem 3-0’dan sonra aleyhimize bir penaltı çaldı ve bir kırmızı kartı es geçti diyebiliriz. Biz golü bulana kadar penaltımızı, golümüzü vermemezlik yapmadıki. Ayrıca sahada futbol oynanmasına müsaade ediyor Avrupa’da hakemler. Burada ota boka faul.

Son düzenleme:
Diyoruz zaten bunu, kıtır kıtır bütün önemli dönüm noktası maçlarında operasyonu çekiyorlar

Marsilya maçında hakem 3-0’dan sonra aleyhimize bir penaltı çaldı ve bir kırmızı kartı ea geçti diyebiliriz. Biz golü bulana kadar penaltımızı, golümüzü vermemezlik yapmadıki. Ayrıca sahada futbol oynanmasına müsaade ediyor Avrupa’da hakemler. Burada ota boka faul.

tamam da aga bu benim kendimi bildim bileli böyle zaten

20 yildir gsyi takip ederim bize karsi acik futbol oynayan, yani pozistif futbol oynamaya calisan takimlar bir elin parmagini gecmez

gio dos santosun sov yaptigi kpasa macinda rakibin bize karsi acik oynadigini hatirliyorum bak

onun üstünden de kac sene gecmis

ft ilk defa tdlik yapmiyor ki gsde

hakemler ve rakipler her zaman bize karsi böyle oynamistir

sen td olarak buna bir cözüm bulmak zorundasin yoksa birakip git bir zahmet

sahada umut veren bir sey oynanmiyor malesef ve bu gidisle gelecek sezon da cöp olacak

tamam da aga bu benim kendimi bildim bileli böyle zaten

20 yildir gsyi takip ederim bize karsi acik futbol oynayan, yani pozistif futbol oynamaya calisan takimlar bir elin parmagini gecmez

gio dos santosun sov yaptigi kpasa macinda rakibin bize karsi acik oynadigini hatirliyorum bak

onun üstünden de kac sene gecmis

ft ilk defa tdlik yapmiyor ki gsde

hakemler ve rakipler her zaman bize karsi böyle oynamistir

sen td olarak buna bir cözüm bulmak zorundasin yoksa birakip git bir zahmet

sahada umut veren bir sey oynanmiyor malesef ve bu gidisle gelecek sezon da cöp olacak

Ya olay pozitif negatif oynamaları değil esasında. Hoca 2-3 senedir bunu anlatıyor. Diyorki oyunun akmasına kasti engel olan kişiler cezalandıralım. Yani bir şey olmadan yerde yatan futbolcudan dolayı kaybolan zamanı eklemek çözüm değil.

Tam ritm buluyorsun, oyun akacak bir tanesi 5 dakika yatıyor, ona faul buna faul. Soğuyor oyun. Misal marsiyal maçı sanki 180 dakika oynandı. Bizim ligdeki bir maçtan sonra öyle geliyor insana.

Geçen hafta Diagne’nin fener attığı golün aynısını CL’de Chelse Juventus’a attı hakem verdi golü. Hadi onu geçtim bizim pozisyona faul dedi 5 dk sonra aynı pozisyonda bize penaltı veremedi. Bu hafta Emre’nin ayağına geçirdiler penaltıyı vermedi. Diagne’nin pozisyonu faulse dünkü hareketi yapanın 2 sene içeride yatması lazım. Bu koşullarla mücadele ediyoruz.

Hee hocanın da yine de daha akıcı bir oyun oynatması lazım doğru. Yanlış maçta rotasyn yaptı bu da doğru. Bunlara bir şey demem ama kötü dediğimiz futbolla bile alabileceğimiz ve yarış içinde kalacağımız bir çok maçta galibiyetlerimizi gasp ettiler.

Forumlara göz atın. Her takım taraftarı doğranıldıklarını söylüyor. Hakemlere küfür ediyor.

Objektif olmaya çalışan taraftara neden laf sokuluyor onu anlamadım. İnsanlar bariz hataları görseler de hakem muhabbetinden sıkılmış olamaz mı? Bugün bütün camialar aynı fikirde hakemler konusunda. Çözüm var mı? Cevap vereyim: Yok.
Hakemlere carta curta takılmaktansa oynanan futbola takılmak, saha içinde kalmak keyif veriyor "objektif" dediğiniz taraftara ki taraftarlığın kendisini objektif olarak nitelemek, temelden yanlış zaten.
Takım olarak çözülmesi gereken tonla konu var. Tff ile uğraşması gereken kişiler de belli. Niye çenemizi yoralım? Yorduk da ne değişti? Yabancı sınırını bağıra çağıra getirdiler, yapabildiniz mi bir şey? Tff, hakemler, mhk'yı geçtim kendi takımına sözün geçiyor mu taraftar olarak? Mesela 3 gün arayla gece ile gündüz kadar farklı olan oyuna müdahale edebiliyor musun? Maalesef onun da cevabı hayır.
Yine de bizim dememizle olacaksa diyelim. Evet hakemler maçları kötü yönetiyor, puanlarımızı çalıyorlar, penaltımızı vermiyorlar, kırmızı kartları es geçiyorlar. Rahatladıysak gerçeğe dönebiliriz. Trabzon 14 puan, Konya ve Hatay 4 puan önümüzde. Alın getirin kaçırılan puanları da az ara kapansın.

Maç sonu hakem hakkında konuşan yönetici veya kulüpten paylaşım oldu mu?
Hayır. Tabiki haftaya bir başka tetikçi tarafından doğranırız.

ciddiye almadıgım bi şahıs

bunlar hep şampiyonluğa delaletruhfukhekfhaks

Geri
Üst Alt