Erman Toroğlu: "Şenol Güneş Trabzonspor'da diyebilirim"

@Keramettin TANRIVERDİ
@Uğur Güzel

Bekledigimiz oldu. Ozkan Sumer - Senol Gunes bulusmasi onumuzdeki 10 senede Trabzon'a bir sampiyonluk getirir mi?

Burak Yilmaz vs. de gidiyor Trabzon cok dogru yolda gibi
Üstat ben içeriden aldım bilgiyi çok emindim sadece muharrem usta istifa edince bir tereddüt yaşadım ama adam seçimden önce fatih terimle daha önce görüştüklerini söyledi o zaman tamam dedim zira daha fatih terimin galatasaraya geleceğini yazmadan önce de bu iddiayı dile getirmiştim...
Hamza onu sormamışki :D

Üstat ben içeriden aldım bilgiyi çok emindim sadece muharrem usta istifa edince bir tereddüt yaşadım ama adam seçimden önce fatih terimle daha önce görüştüklerini söyledi o zaman tamam dedim zira daha fatih terimin galatasaraya geleceğini yazmadan önce de bu iddiayı dile getirmiştim...

Biliyorum ustat bana bir sey kanitlamakla mukellef de degilsin zaten

Sampiyonluk yolunda Trabzon'la yarismak keyifli olacaktir

Valla üstat Şenol'un gideceğini sene başından beri söylüyorum, ilk dayanağım Fiko ile aralarındaki sorunlardı ikincisi de olası başarısızlık.

Üstüne Ağaoğlı-Sümer ikilisinin gelişi yapbozu tamamladı.

Bu ekip Trabzon'u tekrar ayağa kaldırabilecek tek ekip o yüzden yaş falan problem değil bir şekilde toparlayacaklar.

Ardından kim gelir dersen fikrim yok hatta Şenol işi olmazsa Reşit Akçay gelir diyordum ama o da genç sayılmaz.

Birini hazırlayacaklardır ama mesele 2003-2004 ve 2009-2010daki gibi iskelet kurmak olacak en başta.
Ben de Şenol'un 2-3 sene takımın başında kalıp sonra direktörlük gibi bir pozisyona geçeceğini düşünüyorum ama dediğin gibi Şenol'un yerine gelecek çapta bir adam da yok Trabzon'da.Sıkıntılı yani durum

Valla üstat Şenol'un gideceğini sene başından beri söylüyorum, ilk dayanağım Fiko ile aralarındaki sorunlardı ikincisi de olası başarısızlık.

Bu ekip Trabzon'u tekrar ayağa kaldırabilecek tek ekip o yüzden yaş falan problem değil bir şekilde toparlayacaklar.

Ardından kim gelir dersen fikrim yok hatta Şenol işi olmazsa Reşit Akçay gelir diyordum ama o da genç sayılmaz.

Birini hazırlayacaklardır ama mesele 2003-2004 ve 2009-2010daki gibi iskelet kurmak olacak en başta.
Ben de Şenol'un 2-3 sene takımın başında kalıp sonra direktörlük gibi bir pozisyona geçeceğini düşünüyorum ama dediğin gibi Şenol'un yerine gelecek çapta bir adam da yok Trabzon'da.Sıkıntılı yani durum
Aslında Gökdeniz var lakin farklı hesaplar var orada.

Aklıma gelen diğer isim Fatih Tekke.

Bu arada Fiko Samet'i falan getirmez, biliyorsunuz o vizyoner, o yuzden Abdullah Avci ve Mustafa Denizli'nin kapisini calar, olmazsa yabanci CV'li biri varsa o gelir

40m falan harcarlar kredinin hepsini sonra Fiko kacar gider

Aslında Gökdeniz var lakin farklı hesaplar var orada.

Evet,Tekke Denizli'de fena iş yapmadı ama işte yetecek kadar referans değil.O seyirci anında yer bu adamları.Huzurları olmaz.Yine kurşunlarlar adamların arabalarını.Orayı kaldıracak sağlam bir hoca yok şuanda için Şenol hariç

Aslında bizim IT çok güzel yakışır Beşiktaşa. Bol bol ağlar durur orada.

sent via GSC

Bu arada Fiko Samet'i falan getirmez, biliyorsunuz o vizyoner, o yuzden Abdullah Avci ve Mustafa Denizli'nin kapisini calar, olmazsa yabanci CV'li biri varsa o gelir

40m falan harcarlar kredinin hepsini sonra Fiko kacar gider
Terim var diye korktu dediği adam gelmez adamsa tabi.

Trabzon camiasina bu kadar yakin olman beni sasirtiyor

Daha evvel dedigim gibi babamin is arkadasi kongre uyesi, Senol - Ozkan ikilisi Fatih Tekke'yi dusunuyormus veliaht olarak

Karakteri, teknigi, zekasi, futbolculugu, caliskanligi vs. dusunulunce dogru isim

Bu sene Denizli'de harikalar yaratti

Trabzon camiasina bu kadar yakin olman beni sasirtiyor

Daha evvel dedigim gibi babamin is arkadasi kongre uyesi, Senol - Ozkan ikilisi Fatih Tekke'yi dusunuyormus veliaht olarak

Karakteri, teknigi, zekasi, futbolculugu, caliskanligi vs. dusunulunce dogru isim

Bu sene Denizli'de harikalar yaratti
Benimki tahmin zamanında @Hanife Akan 'ın arkadaşı sayesinde Burak'ın geleceğini 1 yıl önce öğrenmiştik ama alakam yok Uğur gibi.

Evet,Tekke Denizli'de fena iş yapmadı ama işte yetecek kadar referans değil.O seyirci anında yer bu adamları.Huzurları olmaz.Yine kurşunlarlar adamların arabalarını.Orayı kaldıracak sağlam bir hoca yok şuanda için Şenol hariç

Trabzon Senol'un veya Ozkan'in getirecegi herhangi birine sabir eder

Üstat fiko ile değil metin albayrak ve ahmet nur çebiyle daha çok sorun yaşadılar ve temelinde ümraniyedeki nevzat demirin yanındaki araziyi devlet tahsis ettirememeleri yatıyordu ki bu olay şampiyonluk posterindeki photoshop olayına kadar dayandı...

Üstat fiko ile değil metin albayrak ve ahmet nur çebşyle daha çok sorun yaşadılar ve temelinde ümraniyedeki nevzat demirin yanındaki araziyi devlet tahsis ettirememeleri yatıyordu ki bu olay şampiyonluk posterindeki photoshop olayına kadar dayandı...
Üstat Çin ve transfer mevzuları beni bu düşünceye itmişti.

Akıllı adam Negredo'yu o yapıya istemezdi Burak'ı istediği çok belliydi.

Bir de son mevzuda doğru düzgün savunmamaları ipleri kopardı.

Üstat Çin ve transfer mevzuları beni bu düşünceye itmişti.

Akıllı adam Negredo'yu o yapıya istemezdi Burak'ı istediği çok belliydi.

Bir de son mevzuda doğru düzgün savunmamaları ipleri kopardı.
Aslında şenol hoca bayerni çekince kurt gibi hemen anladı kupa da lig de avrupa da hüsranla bitecek ne yapıp edip bunlardan kurtulmak lazım dedi...

Geri
Üst Alt