Erman Toroğlu: "Şenol Güneş Trabzonspor'da diyebilirim"

5 sene içerisinde diyorum üstat...

5 sene içerisinde mükemmel yönetilmeli, hatalı transfer yüzdesini standartların çok altında tutmalı ve alt yapıdan ilk 11 oynayacak bir kaç oyuncu daha çıkarmalı. Bunların hepsi bir araya gelirse, ki oldukça zor, şampiyonluğa oynayabilir.

Tüm bunlar olurken belki de en tahammülsüz taraftar olan Trabzonspor taraftarının da duruma ne kadar sabredeceği önemli.

Trabzon'u bilmeden boyle konusmak ne basit

Ozkan Sumer - Senol Gunes ikilisi yonetimde buyuk hatalar yapmayacaklardir. Altyapi topcu cikarmaya devam edecektir, maden gibi Trabzon sehri.

Trabzon taraftarinin Ozkan Sumer ve Senol Gunes'e sabirlari da sonsuz olacaktir. Stadin adi ne biliyor musunuz?

Avcı bejekede hiç bir halt yapamaz taraftar baskısı olmayan , rahat , arkasında siyasi destek olan takımda bile yarışta ne hale geldi bejeke taraftarı ciğ ciğ yer avcıyı.

Trabzon'a gidecegini zannetmiyorum

Büyük ihtimal antrenorlugu birakacak,adam kafayi fenerle bozmus Trabzon'a giderse fenerle yatip fenerle kalkacagi icin gitmez

Trabzondan cacik olmaz. Kim giderse gitsin. Alabilecekleri maksimum basari 2.lik olur.

Biz akilli olursak onumuzdeki 5 seneye damga vururuz.

Şenor tarihin en iyi Bjksi dedikleri takıma ligde başarı getiremedi bu yıl şuan hurdaya dönmüş Trabzon ilen pek bişi yapamaz

Şeno hocalığı bıraktı diye duyum aldım.

Aldigim bazi bilgilere gore, Senol Trabzon'a degil yurt disina gidecek diye ama ne kadar dogru bilemiyorum.

Geri
Üst Alt