Erol Bedir: "Valentine Ozornwafor'un kiralık transferini düşünüyoruz"

Kulübede boş boş oturmasından iyidir ama yurt dışında bi takıma kiralanmasını tercih ederdim.
Şimdi çıkıp bizim maçta bi hata yapsa ortalık nasıl karışır düşünebiliyo musunuz?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulübede boş boş oturmasından iyidir ama yurt dışında bi takıma kiralanmasını tercih ederdim.
Şimdi çıkıp bizim maçta bi hata yapsa ortalık nasıl karışır düşünebiliyo musunuz?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yapalım fener gibi kendi maçımızda oynattirmayalim mi? Zamanında arda manisada oynarken içimizden geçmişti mesala, zaten karakteri bozuksa bizde işi yok .

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha farkli bir takima gitmesi daha iyi olabilirdi belki ama eger 20+ macta oynama gibi birsey varsa bencec gayet mantikli. Hayirli olur insallah.

Yurtdışında bir takıma verseydik keşke

Hayırlı olsun.

Oynama şartına takılmayın kayserinin stper rotasyonu çöp ötesi sağlıklı olduğu sürece oynar....Umarım denizle ilgili bir anlaşmanın öncüsü olmamıştır 1 milyona bile gelmesini istemiyorum

Göstereceği performansı yakından görme adına da güzel oldu bu iş.

Bu 'oynatma garantisi' muhabbetini de hiç anlamam. Sakatlık, formsuzluk, uyumsuzluk, TD tercihi gibi faktörler varken neyin garantisi?..Kaldı ki yeri geliyor, rekor maliyetle alınan adam bile kadroya giremiyor. Oynatma niyetlerini teyid edersin, o kadar...

Kayseri 2 as stoperini de göndermiş beklentileri karşılarsa ve sakatlık falan yaşamazsa maçların çoğunda oynar gibi duruyor hatta hepsinde bile oynayabilir. İyi tercih olmuş bence..

Hayirli olsun, umarisim basarili bir sene gecirip as stoper olarak tekrar takimimiza katilir.

İnsallah deniz i almayiz

Yurt dışına gitmesini isterdim fakat hikmet hoca ile iş yapacaktır diye düşünüyorum.

Hikmet Karaman özellikle Fatih hocadan istemiş olabilir.

Geri
Üst Alt