Erol Bedir: "Valentine Ozornwafor'un kiralık transferini düşünüyoruz"

Bu 'oynatma garantisi' muhabbetini de hiç anlamam. Sakatlık, formsuzluk, uyumsuzluk, TD tercihi gibi faktörler varken neyin garantisi?..Kaldı ki yeri geliyor, rekor maliyetle alınan adam bile kadroya giremiyor. Oynatma niyetlerini teyid edersin, o kadar...
oynama garantisini messiye bile veremez kimse yav ne garantisi.
dusunsene araba kiralıyorsun adam senden hergun 50 km kullanma garantisi istiyor.

Bilmiyorum, tv'de hep baya bilgili konusuyor ama icraat sifir gibi. Hicbir basarisi yok bugüne kadar.
Çoğunlukla 'çıkmadık candan ümit kesilmez' durumundaki takımlarda çalışma şansı bulabildi, UCL Cup filan mı kazansaydı?!..

Manisa, AG, GA, Erciyes, Rize, Kayseri vs (Daha da vardır, açıp bakmaya üşendim) performanslarını, hangi şartlarda geldiğini hesaba katarak değerlendirdiğimde net başarılı buluyorum kendisini...Hatırladığım bir tek Bursa performansı var, başarısız sayılabileceği ki orada da kaotik şartlarda çalışmıştı...

En az 15-20 maç oynarsa çok iyi olur kupa vs dahil.

demek takip edecegimiz bi sari kirmizili takimda kayserispor bu sene ha?

Kiraliyorsak bari;göz önünde olan ve oyuncuya katkısı olacak liglere kiralayalim.
Bizim ligde zaman geçirmek dışında bir şey ogrenemez.
Ancak italya 2.ligi,belçika ligi gibi yerlerde kendini çok iyi geliştirme şansına sahip olurdu.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!

Yalan oldu galiba.

Geri
Üst Alt