- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynisini ben de düsünmüstüm. Busquets havasi var, ayaklari da iyi gibi gözüktü videoda. DOS olarak oynayabilirdi.
Bilmiyorum, tv'de hep baya bilgili konusuyor ama icraat sifir gibi. Hicbir basarisi yok bugüne kadar.Hikmet Karaman da var.İyi teknik direktör bana göre
oynama garantisini messiye bile veremez kimse yav ne garantisi.Bu 'oynatma garantisi' muhabbetini de hiç anlamam. Sakatlık, formsuzluk, uyumsuzluk, TD tercihi gibi faktörler varken neyin garantisi?..Kaldı ki yeri geliyor, rekor maliyetle alınan adam bile kadroya giremiyor. Oynatma niyetlerini teyid edersin, o kadar...
Çoğunlukla 'çıkmadık candan ümit kesilmez' durumundaki takımlarda çalışma şansı bulabildi, UCL Cup filan mı kazansaydı?!..Bilmiyorum, tv'de hep baya bilgili konusuyor ama icraat sifir gibi. Hicbir basarisi yok bugüne kadar.
????????Cacık olmaz 5 maç oynar döner
Gelişmez diyom yabancı takıma kiralamak gerekirdi, trde sürekli oynaması için her maç iyi oynaması lazım stoperde????????
Oldukça saçmalamışsın.Demek ki çöp çıktı daha şimdiden kiralık verildiğine göre