Caner Gemici
Yeni Üye
- 15 Haziran 2019
- 96
- 69
- 213
Düzenli oynarsa güzel olur. Bize karşı oynayamaz maddesi koydurduk mu acaba bu kuşlar bize yarayan en ufak hatasında laf eder yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki Mensah'la vardır.Ins. bunun deniz türüc transferi ile alakasi yoktur.
Ozornwafor'u formamiz altinda izlemek isterdim bir acikcasi göndermeden.Belki Mensah'la vardır.
Kiralık olarak gidiyor, kendini gösterirse, Luyindama ya da Marcao satışında formayı kapacaktır.Ozornwafor'u formamiz altinda izlemek isterdim bir acikcasi göndermeden.
Olabilir tabi ama 20 yasinda yabanci ülkeye gelip Istanbul ve GS'nin havasini solusaydi daha iyi olurdu. Onu orada bozarlar diye korkuyorum. Anadolu kulüpleri oyuncu gelistirmede hic iyi degiller. Lakin Kayseri baskani bana cok düzgün biri gibi geldi. Bence ona biraz kiyak gectiler bu transferde.Kiralık olarak gidiyor, kendini gösterirse, Luyindama ya da Marcao satışında formayı kapacaktır.
Hikmet Karaman da var.İyi teknik direktör bana göreOlabilir tabi ama 20 yasinda yabanci ülkeye gelip Istanbul ve GS'nin havasini solusaydi daha iyi olurdu. Onu orada bozarlar diye korkuyorum. Anadolu kulüpleri oyuncu gelistirmede hic iyi degiller. Lakin Kayseri baskani bana cok düzgün biri gibi geldi. Bence ona biraz kiyak gectiler bu transferde.
Hikmet Karaman özellikle istedi diyorlar, bizde kalsaydı, büyük ihtimal antreman topcusu olacak kalırdı. Hoca Marcoa ve Luyindama'yı kesmezOlabilir tabi ama 20 yasinda yabanci ülkeye gelip Istanbul ve GS'nin havasini solusaydi daha iyi olurdu. Onu orada bozarlar diye korkuyorum. Anadolu kulüpleri oyuncu gelistirmede hic iyi degiller. Lakin Kayseri baskani bana cok düzgün biri gibi geldi. Bence ona biraz kiyak gectiler bu transferde.