Erol Bedir: "Valentine Ozornwafor'un kiralık transferini düşünüyoruz"

Düzenli oynarsa güzel olur. Bize karşı oynayamaz maddesi koydurduk mu acaba bu kuşlar bize yarayan en ufak hatasında laf eder yine.

Kayseri'de stoperler Sapunaru,Kucher ve Kana Bıyık gitmiş.Bir Levent var.Şans bulur diye düşünüyorum.

KS da tutunabilmesi çok büyük başarı olur. Yalnız onlar da kadroyu epeyce boşalttılar yine. Bu denli sirkülasyona rağmen her sene sonradan açılıp ligde kalıyorlar; umarım gidenlerin yerini doldurabilirler. Takım kötü olursa çocuğun işi de zorlaşır...

Ahmet Calik'tan kotu olma ihtimali yoktu bu genc kardesimizin.

kayseride oynar sürekli

Kana Biyik, Sapunaru ve Kucher ile sözlesme yenilenmedi. Stoperlerin hepsi gitti. Levent disinda stoper kalmadi. Onun kalitesi de yerlerde sayilir. Ozornwafor'u verirsek rahat ilk 11 oynar. Yanina bir de tecrübeli stoper koyacaktir Hikmet Karaman. Levent ve ilaveten 4.stoper olarak transfer edilen Mert ile stoper rotasyonu tamamlanir. Kayseri'de Levent'in bile gerisinde kalacaksa zaten cöpe atilmis paradir ama hic sanmiyorum. Banko oynar.

Kiralık olarak gidiyor, kendini gösterirse, Luyindama ya da Marcao satışında formayı kapacaktır.
Olabilir tabi ama 20 yasinda yabanci ülkeye gelip Istanbul ve GS'nin havasini solusaydi daha iyi olurdu. Onu orada bozarlar diye korkuyorum. Anadolu kulüpleri oyuncu gelistirmede hic iyi degiller. Lakin Kayseri baskani bana cok düzgün biri gibi geldi. Bence ona biraz kiyak gectiler bu transferde.

Olabilir tabi ama 20 yasinda yabanci ülkeye gelip Istanbul ve GS'nin havasini solusaydi daha iyi olurdu. Onu orada bozarlar diye korkuyorum. Anadolu kulüpleri oyuncu gelistirmede hic iyi degiller. Lakin Kayseri baskani bana cok düzgün biri gibi geldi. Bence ona biraz kiyak gectiler bu transferde.
Hikmet Karaman da var.İyi teknik direktör bana göre

Hikmet Karaman özellikle istedi diyorlar, bizde kalsaydı, büyük ihtimal antreman topcusu olacak kalırdı. Hoca Marcoa ve Luyindama'yı kesmez

Geri
Üst Alt